شما حرفات بی ارزشه زیادم هست من حوصله نمیکنم بخونم همین یه سرمایه گذار بنویس انقدر گلو جر نده میدن بهت حقوقتو
قطعا اگه مثله تو بودم و ماهیتم فیک بود انقدر زحمت میدادم به خودم یه پروفایل قشنگ در میوردم با ذهن جلبکی مثله تو دست نگیره قربونت اینم قاب کن بزار دیوارت بال بال نزن انقدر یه سرمایه گذار بنویس من شما چند تا رو دیدم میفهمم ماهیتتون چیه خودم حساب کار دستم میاد
بدو جلو نونتو بخور
عجب بابا
شما بیایی این سخنان چرند گوهر بارو بگی برای ما که فرقی نداره ولی چیزی از مهره بودن شما کم نمیکنه
اینکه همه رو مثله خودت میدونی جذابتر هستش من سعی میکنم کندل سرمایه گذار و فراموش کنی شما اب یخ بخور
تعریفشو کرده که ![]()
منم یادم نبودم نمیتونم مشکلمو بگم
اگه یادم بود شما برای پراپکو هم ناراحت بشی تجربه مو نمیگفتم

واااییی
![]()
دوستان عزیز اون وقت که میگم این سه تا اکانت الگو رفتاری شون و صحبتی ک میکنن هم یکی هست برا همینه ![]()
![]()
چرا سه تا تون با هم نمیتونید یه نفر ناراضی از سرمایه گذار برتر بیارید با مدرک ؟ فقط راه افتادید میگید اوون کندل اون کندل سرمایه گذار برتر😂
چرا فقط شما ادمین های رابین سود از اون کندل سرمایه گذار برتر دارین حرف میزنید طچرا یه نفر ناراضی نیست و نتونستین پیدا کنید؟
میدونی چرا
چون اونقدر سرمایه گذار برتر ،شرکت خوبی است و عملکرد خوبی داشت و داره که سریع رفع عیب کرد و تمام اکانت هارو درست کرد که هیچکس هیچ مشکلی براش پیش نیاد
و با این کارش افراد تیم رابین سود حسابی ناراضی کرده ![]()
من نونم تو ترید کردن خودمه، من مت شما نیستم
دوستان اینا هی دارن تایپک چرت میزنن که این گم بشه منم هی میام این تاگیک رو منشن میکنم ک بخونید و بدونید ![]()
![]()
بله مشخص هست حالا اگر کمکی خواستی بگو من واقعا دوستانه کمکت میکنم شما انقدر تلاش بی فایده نکنی
واقعااا عجبااااا از این ذهن و مغز
ماله دنیا انقدر ارزش نداره
اعصاب ها خرابه نیان تو تاپیک ها بحث کنند
اینجا ما مسخره و الاف کسی نیستیم که بخوایم هر چیزی رو ببینیم و تحمل کنیم که
کل کل کردن هیچ ایرادی نداره و هر کسی دوست داشته باشه حقشه حمایت کنه
اما توهین کردن دیگه خدایی زشته
انشاالله دیگه تکرار نمیشه و این قضیه هم تموم میشه
منم از اینا زیاد دارم بزار جیبت ![]()
شما اگرفارسی خوندن و فهمش رو بلد بودی نه فقط حرف زدن
تو همین عکسی که خودت فرستادی که میگی من از سرمایه گذار برتر حمایت میکنم و پول میگیرم تو همین عکس ک خودت دادی اتفاقا یکی از ایراد های من به سرمایه گذار برتر هست
که پوزیشن تریدم بسته شد ![]()
حالا من از سرمایه گذار برتر نون میخورم یا شما از رابین سود؟![]()
این عکس رو هم خودت رفتی از تو پروفایل من در آوردیاا.بعد باز اینقدر نمیفهمی درک نداری که نفهمیدی وقتی تو یه تاپیک چندتا پست بنویسی و این عکس گرفتی خب معلومه تیتر تاپیک رو میاره. مثلا الان چرا نمنیری عکس بگیری که همه اش شده رابین سوذ؟
من جا شما بودم خودم جمع میکردم میرفتم خخخ وقتی با عکس و حرف خودتون جوابتون رو دادم.البته این رو هم بعیذ بدونم بفهمید که طبیعیه
داداش همه پراپ ها مشکل دارن
من نمیفهمم چرا اینو درک نمیکنید
همه پراپ ها کلا مشکل دارن و شما پراپ با امتیاز کامل نمیتونی پیدا کنی
هر کدوم یه مشکلی دارن
ولی مهم اینه اول از همه چطوری مشکلات رو حل میکنن
سگب مشکل پیش اومد براش حل کرد
رابینم تا الان مشکلی نبوده که حل نکرده باشه
حالا هر کسی خواست ریسک کنه بره با این پراپ ها کار کنه
در هر صورت همه ریسک میکنن و همه با پراپ های عالی طرف نمیشن ولی باز از خیلی های دیگه بهترن