شما هم به نظرم اینقدر بحث رو کش ندید
پولشو یکی دیگه میگیره
شماها چرا اینقدر بحث میکنید
شما هم به نظرم اینقدر بحث رو کش ندید
پولشو یکی دیگه میگیره
شماها چرا اینقدر بحث میکنید
متاسفانه از نظره بنده شما فردی نیستی که قابل بحث و مکالمه باشه و زمانی ندارم برای بحث با امثال شما( فیک )
کار خوبی میکنی
ایشون طرفداری دو اتیشه سگبه
الانم ناراحته چرا کسی به سگب چپ نگاه کرده و چرا گفتن سگب کندل سازی کرد یهو و هر جا دقت کنی میاد سگب رو خوبشو میگه تهش میگه رابین فلانه
مطمئنم خودش هم نمیدونه چی میگه و دعا میکنم کاربر عادی باشه ولی خب دست ایشونم دیگه داره کم کم رو میشه
یک زمانی صدا همه در اومده ایشون داره اون موقع رو هی ماله میکشه که چرااااا حرف زدید به سگب
خنده داره به خدا
بیخیالشو لطفا و کشش نده
اره ارزش زمان و بحث ندارن این اکانت ها و مهره هستن واضحا شما هم تایم نزارن
کافر همه رو به کیش خود پندارت هم تو هم اون همکارت که نه اونی که دستتتون تو یه کاسه است
توام همونی که رفته بودی ازد پروفایل من و نوشته ها من تو کامینویتی اسکرین گرفته بودی که من فقط سرمایه گذار برتر مینویسم . تو همون اسکرین شات خودت اون تاپیکی از من بود که نوشته بودم، ترید من تو سرمایه گذار برتر خودش بسته شده
پس چرا جواب نداشتی اگر من مهره ام و اگر من فقط خوب اونا رو میگم .جمع کنید باباا دگ
لااقل خوبه من یه سرتیفیکت گذاشتم و همینجا خیلی ها هم خودم رومیشناسند هم اسم و رسمو هم ارتباط انلاین تو تلگرام و تصویری داشتم باهاشون ، شماها چی که گفتید از اینا سرتیفیکتا خیلی دارین کی شمارو میشناسه اخه مهره ها
هر طور مایلید میتونید فکر کنید اهمیتی برای بنده نداره
کاش یه بمب میخورد به این سرورای ایران بروکر
خسته شدیم از این مافیا نما هایی که ملتو مشنگ فرض میکنن
اگر اهمیت نداشت که این همه وقت نمیزاشتید بری از تو پروفایل من اسکرین شات بگیری ک:sweat_smile:
بعدش قبلش بگم اینو ک
من هر طور باب دلخواه خودم مایل نیستم فکر کنم
حقیقت رو میبینیم و حقیقت رو بازگو میکنم، حقیقتی که هیچ جوابی براش ندارین حتی با همون عکسی ک خودت از تو پروفایل من گرفتی
ک اومدی گفتی این بابا ک من باشم مهره سگب هستم، تو همون عکس تنها ایراد من به سگب بود ک با پشتیبانی شون داشت برام پیگیری میکرد ک همون ترید رو برام حساب کنه برگردونه که حسابم پاس شد و نیاز نشد و نیومد
.
لااقل میگشتی برا اون اسکرین شات یکم پایین تر میگرفتی اسکرین شات رو:sweat_smile:![]()
شما فکر کن اهمیت داری
هر کار جور دوست داری فکر کن اصلا
حوصله بحث حقیقتا با کودکستانی ها رو ندارم . پیروز باشید
دعوا دعوا دعوا داعوا
دقیقا بعد جالب هر کسی هم اون یکی و مقصر میدونه
باش شوما راست میگی
من کودکستانی
ولی همین کودکستانی یه دونه سرتیفیکت داشت حداقل ک
همونم رو شما هم نداشتید با اون ادعایی ک کردی ک تو جیبت ریخته
شما هر جور دوست داری فکر کن پشه ارزش نداره برای بنده