تمام ادعاهای شما رو اصلاح کردند و شفاف تمام توضیحات رو مطرح کردند نه مثل شما گنگ و مبهم و به دور از صداقت و انصاف
1- من اعلام کردم قانون جدید گذاشتن واسم ک معاملات زیر 2 دقیقه مجاز نیست صحبتی از سود کم وزیاد نکردم
2-من گفتم 1400 و 200 دلار سود حساب حا ریجکت شده حرفی از ریل بودن یا نبودن نزدم سود کسب شده در چالش و ریل چه تفاوتی داره زحمت کسب کردنش؟؟
3-شرکت اطلاعیه داده بود و میتونست معاملات رو بی اثر کنه نه حساب رو ریست کنه
من تجربیاتمو بیان کردم هیچ چیزی بهش کم و زیاد نکردم هر کس مختاره با هر شرکتی که دوست داره و راحته کار کنه در هر حال خواننده اگر عاقل باشه خودش متوجه میشه قضیه از چه قراره
@iranbroker-support2
سلام
بابت ادعای چند روز پیش اقای صالحی با توجه به اینکه بنده از چالش فرصت های شرکت رابین سود دارم در طی تماس تلفنی و سامانه پشتیبانی این شرکت حقایق رو به صورت واضح و شفاف برای بنده توضیح دادند و اصلا موضوع به صورتی نیست که اقای صالحی ادعا دارند بنده هم چتامو با پشتیبانی در این سایت منتشر کردم . صحبت های نا شفاف و … اقای صالحی صرفا باعث ایجاد دغدغه برای بنده ای شده که از رابین سود اکانت دارم و هیچ صحتی ندارد لذا خواهشمند است پیگیری لازم را به جهت برخورد با این ادعای خلاف واقع و جوی که در این چند روز در این سایت توسط ایشان به راه افتاده را انجام دهید ارادتمند
بله درسته دقیقا صحبتی از جزئیات نکردین و به اصطلاح سر و ته حرف رو زدین و یه چیزه ناقص و نا مفهوم طوری که خود را ادم خوب ماجرا جلوه دهید مطرح کردین و رابین سود را اسکم
جالبه شرکتی که اکانتی که باید نابود میشد و به شما ریست شده داده
ضرری که با توجه به قانونی که شما ادعا میکنید براتون گذاشتن و براتون حذف کرده و 100دلار سودشم داده بهتون
چطور اسکم میشه جالبه واقعا
شما برو جلو پر قدرت سال دیگ بیا اینجا تجربیاتتو باهامون ب اشتراک بزار امیدوارم مجبور نباشی از من عذر خواهی بکنی
متاسفم براتون همین
دوستان محترم لطفا خویشتندار باشید و از هر گونه زد و خورد اجتناب کنید . خطر از انچه در اینه میبینید به شما نزدیکتر است ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تمام پراپ ها و شرکت هایی ک به مشکل خوردن و اسکم شدن، تا روز و ساعت آخر تمام پشتیبان هاشون و حتی مدیرها شون میگفتن همه چی گل و بلبله و شفاف سازی میکردن ![]()
![]()
گذر زمان نشان خواهد داد
بعد اصن چرا یه پراپ باید بیاد واسه یه کاربر حتی به مدت محدود بیاد قانون دو دقیقه بزاره؟ این سواله؟ اگر قانونه ک قانونش کن که اونم اون موقع میشه هعی قانون عوض کردن
بعد بیای ب یه تریدر بگی و محدودش کنی که تریدش و سیستمش رو بهم بریزی بگی زیر دو دقیقه ترید نزن، بعد میای میگی و منت میزارن که نه این رو گفتیم محدود به یه مدت
خب بگید چه مدت از یه ثانیه تا چند سال یه مدت محدود میتونه باشه.
شرکتی که بیاد حتی برای یک تریدر این قانون رو و محدودیت رو بزاره فایده نداره و فقط بدنبال این بوده ک سیستم تریدر رو بهم بزنه ک نتونه سود کنه ک بخاد سود بده
حالا هرکی بخاد بفهمه میفهمه
دوست عزیز من پیام های شما رو دیدم در تاپیک های مختلف و شما واضحا از مهره های شرکت ها هستی
تماما و واضحا شفاف سازی انجام دادم راجب این موضوع
و این سوالات و موارد بی مفهوم شما هم صرفا حاشیه هست دلیلی برای پاسخگویی ندارم هر شخصی ابهامی داشت قطعا در این تاپیک براش روشن شده همه چیز
شما هم لازم میدونم بگم بهتره با اکانت دیگه ثبت نام کنی و بیایی به شغلت ادامه بدی چون همه در تاپیک ها متوجه فیک و مهره بودن اکانت شما شدن
اصلا به شما چه مربوطه؟!
که اینقدر جانانه از پراپ دفاع میکنید، کجا داستان هستید شما؟!
طرز فکر شرکت : یه قانون جدید میخوایم چرا چون یه تریدر تونست سود بگیره خوب از الان به بعد یک حساب فعال پراپ ممنوع می باشد هر کاربر مجاز به صفر حساب فعال است ![]()
اول از اینکه وقتی پول دادم به یک شرکت حق دارم بدونم با کی دارم کار میکنم دوم مهتر از پول روح و روانی هست که پای پراپم گذاشتم سوم اینکه اکانتت فیکه تابلویی چهارم از اینکه دفاعی نیست شفاف سازی جهت اسوده شدن روان خودم و کاربرای این شرکته
با اکانت های فیک صحبتی ندارم بزرگترتون تکلیفش مشخص شده . پاسخی نمیدم به شماها
داداشی گلوت درد نگیره یه وقت عزیزدل
هر تاپیکی من میرم یه واژه سرمایه گذار نوشتی ادم نگرانت میشه اصلا
پروفایلت یه لوگو سرمایه گذار بزن هر جا دیدیم میفهمیم خودمون انقدر تایپ نکن ![]()
طرف صحبت من شرکت هست لطفا از پاسخ های بی مورد پرهیز کنید
چقدر دنیای ترید، دنیای گلوبلبلیه! ![]()
بیرون، همه گرگ؛ سر یه معامله، همه حاضرن از روی هم رد بشن. ![]()
![]()
بعد اینجا، طرف از پراپ نگران شده، یه سؤال پرسیده؛ پشتیبانی کاردرست، ۶۰۰ خط جواب داده که نگران نباشه. بعد خودش هم برای اینکه بقیه تریدرها هم نگران نشن، همون ۶۰۰ خط رو شیر کرده. ![]()
چقدر دنیای زیباییه، این دنیای ترید. ![]()
![]()
طرف صحبتتون اگر شرکت هست میتونید باهاشون در ارتباط باشید با اکانت فیک من صحبتی نمیکنم و زمانی نمیزارم .
با توجه به فیک بودن توجهی به صحبت های شما ندارم .
ببین برادر وقتی دارم در مورد سرمایه گذار برتر صحبت میکنم ، نباید اسمش رو ببرم؟ شما چرا زورت میاره؟
مثلا من اومدم بگم که چرا پروفایل شما با همون baby albrox که قبلا پیپس بود اینقدر شباهت داره و هر دوتاتون دارین از رابین سود فقط دفاع میکنید و هر دوتاتون با اومدن اسم یه پراپ دگ غیر از رابین سود مشکل دارین؟ ![]()
لااقل اگر میخایند از طرف شرکتی بیایند تبلیغ و وکیل مدافعش بشید حدااقل پروفایل های متفاوت داشته باشید نه هردوتاش رو برید با یه هوش مصنوعی بگیرید و بیاین اینجا
بعد اون یکی میاد میگه من فیک و شرکتی هستم حداقال من فیک و شرکتی تو بیو خودم اکانت تلگرامم گذاشتم خیلی ها هم همینجا با من در ارتباط هستن و شماره منو هم دارن شما برید به فکر اسم و پروفایل عوض کردن باشید هی من میخواستم این یک ماه اخیر هیچی نگم این رو بگم به من چه ولی نه دگ