سلام و احترام خدمت همه عزیزان![]()
اکانت ۱5ام
نام چالش: فرصت ها مرحله اول
بالانس اولیه: ۱۰۰۰دلار
*بخش معاملاتی:
۱-مدل معاملاتی که داشتند متاسفانه حجم بالا و تایم فریم پایین هستش. همانطور که قبلا هم عرض کردم این مدل از معاملات نکته خاصی نداره واقعا.
۲- به غیر از طلا، روی بیتکوین هم ترید داشتند در حد 5 یا 6 تایی.
۳- نوع چالش هزاردلار بوده و خب عملا 50 دلار حد ضرر روزانه اش بوده. سر همین برای خودم که تایم فریم بالا کار میکنم عملا چالش سختی هستش و قابل مانور نیست.
*بخش آنالیز:
۱- از بخش آنالیزشون کاملا مشخص میشه که ایشون هیچ نظم درستی نداشتند. عملا برای پاس کردن 5 روز، 15 روز وقت گذاشتند.
۲-نمودار میانگین زمانش کلا قابل جبران نبوده و به نظرم از پارامتر فاکتور سود دهی استفاده کرده بودند.
به نظرم خودم: حقیقتا وقتی آنالیز ایشون رو نگاه کردم، لازم دونستم باز این نکته رو بهتون یاداوری کنم که واقعا نباید تا زمانی که قوانین رو بلد نیستید، چالش خریداری کنید. ایشون مرحله اولش بوده و مشخصه که زجر کشیده برای بدست آوردن 70 دلار سود!
دقت کنید، 70 دلار سود فقط!
حالا از طرفی دیگه با این حال ایشون اصرار به نوع باز و بسته کردن داشتند، یعنی ترید نکردن خلاصه.
به هرحال، توصیه ای که میتونم بکنم این هستش که هر چالشی میخرید، اگر تارگت 100 دلار هستش و شما نیاز دارید 5 روز ترید کنید، بیاید این 100 تارو تقسیم بر 5 روز بکنید. تارگت 20 دلاری روزانه بزارید فقط. حالا چه سود و چه ضرر. دوتا یک صدم با تارگت 10 دلار بزارید یا استاپ 10 دلار. بعدش هم ببندید بره.
اون روز موفق شدید که هیچی، اگر نشد برید روز بعدی بیاید.
محدودیت زمان که ندارید. اینطوری خوبیش اینه نمودارهاتون مرتب و درست پیش میره و مثل ایشون عذاب نمیدید خودتون رو خلاصه ![]()
مرسی که مطالعه و حمایت میکنید ![]()
لایک یادتون نره ![]()
تا تحلیل بعدی، موفق و موید باشید ![]()
رابین-سود