سلام. نت که برنگشت، SGB هم که وصل نیست. حداقل یه پراپ بگیرم شانسم رو امتحان کنم. پراپکو یا رابین سود؟
پراپکو متاتریدرش وصله و مدیریت سرمایه روش راحتتره !
وایمیستم برای سرمایه گذاربرتر
امروز اطلاعیه داده
امیدوارم برگرده
نکته قشنگی بود.
رابین سود رو اگر خواستی رایگانه، باهاش کار کن و اگر حال کردی، بعدا بخر
نیاز نیست انتخابی بکنی، جفتشو باهم پیش ببر
من همین امروز چالش خریدم از پراپکو. چندبار تماس گرفتم پشتیبانی شون با حوصله جوابمو دادن، چالش هم بعد از خرید بهم دادن و اولین معامله ام رو هم انجام دادم. همین تجربه خیلی کم ام، خوب و میشه گفت قابل رضایت بود با توجه به شرایطی که الان همه درگیرشیم .
در ادامه حتما تجربه هامو اینجا باهاتون شیر میکنم.
من سه روزه دارم ترید میکنم روی پراپکو هیچ مشکلی نداشتم روی طلا اسپرد عالیه روی داو هم خوبه
اره عالی بوده برای منم
من رو هردو ترید زدم. پراپکو خیلی بهتره و قوانین مسخره نداره
موفق باشی احتمالا منم یک اکانت بگیرم و تست بکنم قبلا ریل سرمایه داشتم ولی فعلا خبری نیست انگار از سرمایه
پراپکو من چند روز یه حساب گرفتم ،وکار میکنم یکم اولش متاتدر تاخیر داشت ولی الان خیلییی بهتر شد خوبه ،دلیل انتخاب هم شرکت ک پشتیوانه ش هست اسپرلوس قصر آریا..یک شرکت معتبره.. انشالله که به برداشت برسم و…
من میخوام بخرم بنظرتون اینکارو کنم؟
متاتریدرش اط سایر پراپهای نت مل بهتر کار میکنه من ازش حساب ریل ندارم فعلا ولی قبل از قطعی نت انتخاب سومم بود سگب کامبت پراپکو
من امروز فاز اول رو پاس کردم، تا اینجا اوکی بوده کاملا ( بازم میگم با توجه به شرایط فعلی ما اوکیه). اسپرد طلا زیاد نیست، سایتشون موقع آپدیت اطلاعات سرعتش خوبه واقعا. متاتریدر هم من مشکلی باهاش نداشتم. پشتیبانی تلفنی شون هم خوب بوده تا الان انصافا.
اگه بتونم مرحله دوم رو هم پاس کنم و در نهایت به برداشت برسم و سرعت واریزیشون هم خوب باشه، تمام تیک ها رو من بهشون میدم.
اره، متاتریدرش خوبه. من با اوتت (نت ملی) کار میکردم دمو، میخواستم حساب ریل بگیرم که چند روزه سرورهاشون مشکل داره بالا نمیاد. یکی دوتای دیگه رو هم تست کردم، توی یک هفته اخیر پراپکو بهتذین متاتریدر بوده و کار منو راه انداخته.
متاتریدرش در این یک هفته به غیر از یک مورد تاخیر در بستن معامله برای من هم خوب کار کرده