سلام از کجا پراپ بگیرم خوبه

اتفاقا اون اتفاق و اون کندل نشونه خوبی شد برای عیار سنجی یه شرکت و پراپ

که بلافاصاله اومدن رفع اشکال کردن بعدشم سریع اعلام کردن و هرکی هم ضرر بوده اون ترید رو حساب نکردن هرکی هم تو سود بوده سودش دادن

حالا اگر همچین مشکلی برای رابین بخوره ؟ چجوری میتونه جمع کنه؟ با این سرعت و کیفیت و پشتیبانی؟عمرا

تازه این مشکل هم برای سوییچ و انتقال دادن سرورهاشون از خارج به ایران بود ک برای سری بعدی قطعی نت خدماتش بتونه ادامه بده با حداقل اینترنت

خیلی ممنون از توضیحاتتون :rose::rose:

خیلیی ممنون از وقتی که گذاشتید:rose::rose:

@Mmdslhi3_gmail.com چرا دیس لایک؟

ای بابا

من یادمه اون موقع ک‌نت قطع بود شما بااین پراپ کارمیکردین و خیلی راضی بودید

سرمایه گذار برتر سخت گیرنیست؟؟؟؟؟؟؟:joy:

منم از این شرکت راضی ام قبلا نه الان ولی واقعا عالی عمل میکنه

تبریک میگم نوشته به شما تبریک بگیم :rofl:

اصلا حرفتون درست نیست باره روانی ذهن تریدر استرسی که میکشه اصلا قابل جبران نیست همچین اتفاقاتی اعتبار شرکت و صرفا زیره سوال میبره

اگر به این استرس ها باشه و استرسی که تریدر میکشه و جبران پذیری و ناپذیری بخواهیم صحبت بکنیم… اصلا چرا شما در این کامنیوتی به عنوان یک تریدر حضور دارید؟ چرا تریدر شدید پس؟ فک کردید اینجا اروپاست الان میری از سرمایه گذار برتر شکایت میکنی که وای این اتفاقت باعث شد من مشکل روحی بخورم و خوابم بهم بریزه پس باید به من میلیون دلار خسارت روحی بدید :sweat_smile: :smirking_face: تریدری که نتونه استرس بکشه تحمل کنه خب نیاد اصلا تریدر بشه

والا اینک خوبه همون لحظه اعلام کردن بعدش .حالا اصن شما فک کنید این اتفاق واقعی بود مثلا یه قوی سیاه دوشبه سیاه دگاتفاق افتاده بود … یعنی فک کردید دگ پیش نمیاد ؟ حالا پیش بیاد چکار میتونید و میتونیم بکنیم؟

اون موقع چجوری میخاین استرسی ک کشیدید و جبران پذیر هم نیست رو جبران کنید و برگردید به ترید؟حرفا میزنیداااا

شما 4.41 دقیقه یک معامله بستین در همان بین 4.38 دقیقه دو تا معامله ی دیگه باز کردین معامله ی بسته شده که خودکار باز نمیشه اگرم باز بشه ساعت باز شدن اون تایمی که شما باز کردین نمیخوره من اتفاقا با این پلفترم در نسخه ی قبلی بسیار مشکل داشتم و بهشون اعتراض زیادی کردم ولی در این نسخه از حق نگذریم حتی یکبار هم این مشکلی برام پیش نیومده از طرفی یکی از دلایلی که من از شرکت رابین هودی خریدم توضیحات و مستنداتی بود که شما از برداشت ها گذاشتین و اطمینان خاطره بیشتری کردم هر چند قبلا خودم برداشت داشتم ولی این موردی که شما میگین با یه بررسی ساده میشه متوجه شد نبستین ترید

متوجه صحبت های شما اصلا نمیشم یک خطا پیش اومده بعد شما این همه خط نوشتی که خطا رو پوشش بدی درست میفرمایید شما تریدر هستین که کندل عجیب و غریبی و هندل میکنید با چه روشی الله میداند عجب واقعا مدیر عامله سرمایه گذار انقدر تعصبشو نمیکشه که شما سعی در رفع و رجوع داری عجیبه واقعا

دوست عزیز شما یا نمیخوای متوجه بشی یا خودتو زدی به اون راه

من خودم از طرفدارای این پراپ بودم ولی اینجوری بخوان حساب منو فیل کنن کار کثیفه

یه بار دیگ توضیح میدم

رابین سود به دلیل مشکل توی سیستم کپی تریدش به من گفت مجاز نیستی معامله زیر 2 دقیقه داشته باشی

من 5 تا پله معامله بای باز کردم و کمتر از یک دقیقه 2 تا از معاملات من ک یکی حجم 8 صدم و اونیکی 16 صدم بود 110 پیپ رفتن توی سود حالا من با این سرعت بالای مارکت چکار میکردم چون معامله توی سود زیر 2 دقیقه رو نمیتونستم ببندم همزمان 2 تا معامله هم حجم معاملاتم معامله خلاف جهت گرفتم که سودم سیو بشه و بعد از 2 دقیقه تمام معاملاتو ببندم

تایم بسته شدن معاملات رو ببینی متوجه میشی که با اختلاف یک ثانیه بسته شدن

شما سریع ترین انگشتای دنیا هم داشته باشی نمیتونی 5 تا معامله رو توی یک ثانیه ببندی مگر اینکه از گزینه بستن همه پوزیشن ها استفاده کنی

در اخر هم بگم هیچ ادم نادانی 3 دهم پوزیشن روی حساب پراپ ریل باز نمیکنه و بدون استاپ بزاره و بگیره بخوابه

منم بعد 8 مرحله برداشت انقد ناشی نیستم ک بیام همچین حرکتی بزنم پس به جای ماله کشی و نمک پاشیدن رو زخم بقیه چشاتونو روی حقیقت باز کنید

ببین دوست عزیزم من خودم از این شرکت پراپ دارم امروز 5 درصد از سودی که در 8 روز گذشته کسب کرده بودم از دست دادم

من معاملات شما که عکسشو گذاشتین دیدم شما هیچ کدوم از معاملاتت تو عکسی که گذشتی استاپ نداشته بعد چطور الان میگی هیچ کسی بدون استاپ نمیزاره ول کنه

این حساب من مرحله اوله و سودی ندارم از این شرکت ولی اینکه شما میایی همچین چیزی میگی در حالی که در بین دو معامله ی قبلی معامله زدی میگی بستم نبستن بی انصافی به حساب میاد بد نیست مسئولیت کارامو بپذیریم کارتون دقیقا عینه این هست که من بیام بگم پوزیشنامو بستم نبستن که سوده 8 روزمو بگیرم ازم

اینم مستند امروزم که 5 درصد سودمو از دست دادم ولی میپذیرم قطعا که خودم باعث شدم

اگر شما 5 درصد سود از دست دادی من 20 تا حساب از دست دادم توی این شرکت همیشه هم اشتباهاتمو پذیرفتم

اصلا در شخصیتم نیست که بخوام برای از دست دادن یه حساب بیام یه شرکتو تخریب کنم ولی این کار کثیفی ک انجام دادن نیاز به تنبیه داره

اگر میگی معاملات من استاپ نداشته خوبه ک یه نگاهی به تایم معامله های منم بکنی همه در حد 4 5 دقیقه بودن ک پای چارت بودم دستی بستم

لطفا به جای ماله کشی روی کار کثیف شرکت یکم منطقی نگاه کن به موضوع

اینم لیست حسابایی ک من از رابین سود داشتم و فیل شده پس مشکل من فیل شدن حساب نیست این کار کثیف شرکته ک معاملات منو باز نگه داشته در صورتی ک ه من بستمشون

رابین سود مضخرف ترین پراپه سمتش نرید!!!