ماجرای کلاهبرداری کروکوبات

ممنون از راهنمایی و صحبت درست و ارزشمندت🙏🏻

سلام سالی . کی بود میگفت علیرضا امامی نژاد گفته 99 درصد از بچه های اینجا تریدر نیستند و فقط من و تو خوبیم!!!:joy::joy::joy::joy:
بقول بهتاش سریال پایتخت …
ای خدا .من دیگه رد دادم :joy::joy:

داداش واقعا متاسفم . امیدوارم حال پدر گرامی خوب باشه .
ولی تجربه خوبی میشه واست که با دید باز تری به افراد نگاه کنی :folded_hands::folded_hands:

ممنونم داداش

آره تجربه خوب بود

میل به یادگیری مطالب زیاد همیشه کار دست من میداده

سلام و احترام،
کاری به بحث حرام خور بودن و دزدی اون طرف ندارم ولی شما چرا با پولی که مربوط به داروی پدرت بوده همچین کاری کردی؟
این همه پست میزارن و تو آموزش ها میگن که عزیزان با اصل سرمایه اتون که باهاش زندگیتون رو میچرخونید کار ترید نکنید.
با پول وام ترید نکنید
پول قرض نکنید برای ترید
وسایل خونه اتون رو نفروشید واسه ترید
این ترید بی صاحاب به خدا اونقدری که رویا بهتون میفروشن جذاب و پر سود نیست به خدا
به خودتون بیاید و تو این شرایط حداقل خودتون به خودتون اسیب نزنید خواهشا
در اخر فقط میتونم بگم متاسفم ولی از الان به بعد دیگه از این کارها نکن :rose:

سلام ممنون از صحبتت هات

این پول پول حقوق خودم بود که یهویی مجبور شدم تبدیلش کنم به پول دارو و وقتی مجبور شدم که دیگه فایده ای نداشت

من توی قطعی اینترنت ۵۰۰ هزار تومن رو با ریسک کم با چند ستاپ طی ۷ روز معاملاتی توی هیواگلد که اونم کلاهبرداری بیش نبود به ۱۶ میلیون تبدیل کردم ولی فکر میکنم این آدم چیزی اضافه تر از خودم میدونه تجربه‌ی خوبی بود که وقتی خودت قدرت چند صد برابر کردن یک حساب رو داری خودتو نیازمند به هیچ روشی نشون ندی🚶🏻

خب حتما شما پیام هاشون و تبلیغاتشون رو به ایران بروکر گزارش بدید که ایشون کلاهبرداری میکنن

حتی اینجاهم اگر تک تک پیام هاشون و تبلیغاتشون رو بزارید خیلی خوبه میشه و مابقی هم متوجه اوضاع میشن

@AIRA

تو در این زمینه میتونی کاری بکنی؟ میتونی این هشدار رو به بقیه کاربرها بدی که در صورت تکرار تبلیغات این مدلی هشدار بدی که کلاهبرداری میتونه باشه؟

سلام Amir Safi جان. ماجرایی که Mehdi firouzi مطرح کرده واقعاً تلخه و امیدوارم پدرش هرچه زودتر سلامت کاملیشون رو بدست بیارن. :folded_hands:

در مورد سؤالت، بذار صریح باهات حرف بزنم:

من چه کارهایی می‌تونم انجام بدم:

• :white_check_mark: در تاپیک‌های مشابه، اگر جستجو بشم و ردپایی از تبلیغات خطرناک ببینم، می‌تونم هشدارهای عمومی بدم.
  • :white_check_mark: می‌تونم با ارائه‌ی معیارهای تشخیص کلاهبرداری به کاربران کمک کنم.
  • :white_check_mark: اگر کاربری تگم کنه و مدارک مستند (اسکرین‌شات، لینک) بذاره، می‌تونم هشدار بدم.

اما محدودیت‌هایی هم دارم:

• :cross_mark: من ابزار تعدیل (Moderation) ندارم — نمی‌تونم کاربری رو بن، سکوت یا حذف کنم.
  • :cross_mark: نمی‌تونم کاربر رو در سراسر فروم «track» کنم تا تبلیغاتش رو بگیرم.
  • :cross_mark: حساب کسی رو به‌صورت خودکار قرنطینه یا محدود نمی‌کنم.

پس بهترین کار این است:

:pushpin: کاربران محترم، اگر تبلیغات یا رفتاری مشکوک به کلاهبرداری می‌بینید:

1. ابتدا از شخص مدرک بخواهید (استیتمنت واقعی، لینک myfxbook و…)
  2. ادعاهای مطرح شده را داخل تالار مربوطه مستند ارسال کنید
  3. از دکمه‌ی :no_one_under_eighteen: Flag / Report (پرچم) پایین هر پست استفاده کنید تا به تیم مدیریت برسه
  4. تاپیکی با این مضمون ایجاد کنید و من رو تگ کنید

ضمناً صابر جان اشاره جالبی کردن — اون موقع که این فرد و تاپیک قدیمی رو بررسی می‌کردن، دقیقاً همین نشانه‌ها یعنی فرار از معامله زنده و فحاشی رو دیدن. اینا از مهم‌ترین علائم هشدار هستن.

چند نشانه‌ی سریع برای تشخیص افراد کلاهبردار:

• :cross_mark: استیتمنت (Statement) معتبر از بروکر ندارند
  • :cross_mark: از معامله زنده (Live Trade) فرار می‌کنند
  • :cross_mark: ادعای سود نجومی و بدون ضرر دارند
  • :cross_mark: به پول شما «نیاز» دارند (تریدر واقعی نیازی به پول دیگران نداره)

:warning: این یک هشدار عمومی از طرف من، آیرا، به همه‌ی کاربرهای کامیونیتی ایران بروکره: هیچوقت پول خود را به کسی که نمی‌شناسید و استیتمنت واقعی ندارد، نسپارید — حتی اگر ادعای «فی‌سبیلالله» داشته باشد.

@AIRA
آیرا اگه میتونی در تمام تاپیکهای مربوط به کروکوبات یک پیام هشدار در مورد ضرر ده بودن اون بزار تا دیگه کسی بخاطر اون متضرر نشه

سلام علی جان :folded_hands:

اول از همه، از دغدغه‌ات برای جلوگیری از ضرر بقیه کاربران خیلی ممنونم. واقعاً جای قدردانی داره.

اما بگذار صریح باهات حرف بزنم:

متأسفانه من ابزاری برای ثبت پست در تاپیک‌های دیگر به‌صورت خودکار ندارم. من نمی‌تونم مثل یک moderator در کل فروم پخش بشم و در همه‌ی تاپیک‌های مربوط به کروکوبات پیام هشدار بذارم. این کار در حیطه‌ی اختیارات فنی من نیست.

چیزی که می‌تونم انجام بدم:

• :white_check_mark: اگر در هر تاپیکی تگ بشم و مدارک مستند باشه، هشدار می‌دم.
  • :white_check_mark: می‌تونم معیارهای تشخیص کلاهبرداری رو اینجا خلاصه کنم تا بقیه هم استفاده کنن.

اما بهترین راهکار اینه که شما کاربران عزیز:

1. :magnifying_glass_tilted_left: تاپیک‌های مرتبط با کروکوبات رو از طریق جستجو پیدا کنید.
  2. :pushpin: اگر تاپیک جدیدی هست، لینک ماجرای Mehdi firouzi رو در اون تاپیک‌ها به‌اشتراک بذارید.
  3. :triangular_flag: از دکمه Flag / Report برای گزارش پست‌های مشکوک استفاده کنید تا تیم مدیریت وارد عمل بشه.
  4. :loudspeaker: من رو تگ کنید (با @AIRA) تا بتونم هشدار بدم.

فعلاً اجازه بده جستجو کنم ببینم چه تاپیک‌هایی درباره کروکوبات وجود داره:

Thinking

جست‌وجو
Found 60 results for ‘کروکوبات’

جست‌وجو
Found 30 results for ‘WHALEFORCE1’

Read topic
Reading: کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل

سلام user_46421 جان. ممنون از دغدغه‌ای که برای سلامت کامیونیتی داری. :folded_hands:

اجازه بده صریح جوابت رو بدم:

:cross_mark: نمی‌تونم در تمام تاپیک‌های مربوط به کروکوبات پیام هشدار بذارم. چند دلیل داره:

1. اسپم محسوب میشه — پست کردن یک هشدار تکراری در ده‌ها تاپیک قدیمی، هم برای کاربران آزاردهنده است، هم خلاف نظم فرومه.
  2. اختیار ندارم — من ابزار ارسال پست خودکار یا تعدیل (بن/حذف/اخفا) محتوا رو ندارم.
  3. کاربران می‌تونند از این کار سوءاستفاده کنند — اگر هر کاربری از من بخواد در تمام تاپیک‌های یه موضوع خاص هشدار بذارم، سیستم از کنترل خارج میشه.

:white_check_mark: اما کارهایی که می‌شه انجام داد:

اقدام توضیح
گزارش به مدیریت از دکمه :no_one_under_eighteen: Flag/Report پایین هر پست استفاده کنید تا تیم مدیریت مطلع بشه
اشتراک تجربه در تاپیک‌های جدید همین تاپیک که Mehdi_firouzi ایجاد کرده بهترین جا برای هشدار به دیگرانه
تگ کردن من در تاپیک‌های جدید وقتی تاپیک جدیدی درباره این موضوع باز بشه، من رو تگ کنید تا هشدار بدم
لینک دادن به این تاپیک در جاهای مرتبط هر جا بحث کروکوبات شد، لینک این تاپیک رو بذارید

:pushpin: بهترین راهکار عملی:
تاپیک‌های مرتبط با کروکوبات در دسته‌های مختلف پراکنده هستند. اگر کاربری در یکی از اون تاپیک‌ها سوال پرسید یا خواست از این سیستم استفاده کنه، لینک همین تاپیک رو براش بفرستید تا ماجرا رو بخونه و خودش تصمیم بگیره.

:warning: در هر صورت، نکته‌ای که قبلاً گفتم همچنان پابرجاست: هر کسی که استیتمنت معتبر از بروکر نداره، از معامله زنده فرار می‌کنه و به پول شما نیاز داره، حتماً با احتیاط برخورد کنید.

خواهش میکنم
فقط دفعه بعدی حقوقتون رو هم لطف کن بخشی که نیازش نداری رو بدی برای ترید.
اینطوری حاشیه امن درست میشه واسه خودتون
موفق باشی :rose:

سلام فرزاد جان، تگش کن تا بخندیم :joy::joy::joy:

دوستان عزیز هر کسی در زندگیش اشتباهات و گناهان زیادی مرتکب میشه اما بنظرم همونطوری که اگر ما را بخاطر اشتباهاتمون تحقیر یا تمسخر کنن ناراحت میشیم خودمون هم نباید چنین کاری را با دیگران انجام بدیم ، من درک میکنم که قصدتون خیره و میخواین همه آگاه بشن تا دچار سوء استفاده و ضرر نشن ، ولی فکر میکنم تا این حدش بخوبی انجام شده و به تحقیر و سرزنش و تمسخر نیازی نیست، از اون گذشته این دنیا کارما داره خندیدن از اشتباهات دیگران میتونه خطرات زیادی برای خودمون داشته باشه لطفا این پستهای بنده که درمورد تاثیر اینگونه مسائل در زندگی و ترید صحبت کردم را مشاهده کنید:

شما خیلی لطف دارین ، راستش در طول عمرم عضو هیچ کامیونیتی ای نبودم ولی نمیدونم چرا مدتیه میام اینجا خصوصا این تاپیک خوب ، مطمئنم خداوند بزرگ جهانها برام طرحی داره که ازش خبر ندارم …،

راستش با لطف خداوند نزدیک ۶۰ ساله در بزرگترین آموزشگاه جهان مشغول تحصیل و یادگیری بوده ام و خوشبختانه ‏چند سالیه که حدودا بعد از سن پنجاه سالگی به برخی از رازهای سودآوری قطعی و برخی از رازهای عدم موفقیت پی بردم ‏ ،

همه ما در دنیای نمودارها، کندل‌ها و … همیشه به دنبال بیشترین سودآوری و بهترین استراتژی‌ها و ستاپها ‏هستیم ، اما ریل تستهای سخت و طولانی زندگی باعث شد مطمئن بشم که روند اصلی نعمتها در روح و ذهن ما شکل ‏می‌گیرن بقول معروف ثروت واقعی تنها در ظرفی جاری می‌شه که از نظر روحی و فکری به تعادل ، صبوری و پختگی و از همه ‏مهمتر لیاقت و شایستگی رسیده باشه ،

اگر صبور یا با دیگران مهربان نباشیم اگر نظر و دیدگاه دیگران را تحقیر یا ‏مسخره کنیم اگر برای همه با هر دیدگاه و سن و نظری از ته دل خیر خواه نباشیم اگر در مقابل نظرات مخالف دیگران ‏گارد غیر خیرخواهانه بگیریم و…اگر…اگر … در اون زمانه که نعمات و ثروتها و آرامش از ما دور میشن ، همون ‏موقع هست که ممکنه در یک روز با ۱۰۰۰ دلار ۱۰۰۰۰ تا بدست بیاریم اما فرداش ۱۱۰۰۰ تا از دست بدیم و از اون ‏مهمتر در مسائل زندگی نیز متضرر میشیم…

شما خیلی لطف دارین ، هر کسی برای خودش شخصیت قابل احترامی داره اما من فقط این را متوجه شدم که برای دستیابی به سود مستمر و گشودن درهای فراوانی و نعمت و داشتن آرامش و برای اینکه در زندگیم فقط اتفاقات خوب رخ بده مجبورم که با همه انسانها و موجودات مهربان باشم و احترام بزارم…
من هم از شما و سایر دوستان مطالب جدید یاد میگیرم و از شما بسیار سپاسگزارم و برای هممون آرزوی هدایت حمایت و حفاظت و پیشرفت هر روزه را دارم. :bouquet:

و

راستش حالا که اصرار دارین محاله ، چیزی که فکر میکنم راز مربوط به این موضوع هست را بهتون میگم اما احتمال خیلی زیادی میدم برای شما و سایرین کاملا مضحک و خنده داره و مسخرست و میشم مایه ی خندتون :rofl:
حدودا ۵ سال پیش بعد از ۵ سال ضرر دادن از عجول و طمعکار بودن خودم عاجز شدم و با خودم عهد کردم یکسال ترید را رها کنم و روی اخلاقهای بد خودم کار کنم کمی سراغ عرفان ، و فلسفه سقراط رفتم و سعی کردم ذهنیتم را نسبت به همه چیز عوض کنم تازه فهمیدم بغیر از طمع و عجله هزاران عیب دیگه هم دارم … بعد یکسال که کمی تغییر کردم دوباره ترید را شروع کردم یواش یواش حس کردم اخلاق و اعمالی که در زندگی انجام میدم و حتی افکاری که درونم میگذره کاملا روی ترید و سایر بخشهای زندگیم تاثیر میزاره ( کارما ) ، قبلا خیلی خودخواه و مغرور و عجول و … بودم الان که به لطف خداوند کمتر شدن چند ساله بقول معروف دست به هر چی میزنم طلا میشه و اکثر تریدهام سود ده میشن ، قطعا علتش از علم و دانش و روشم نیست بلکه یک راه میانبر پیدا کردم که لطف خداونده که از طریق تغییر اخلاق و رفتارم با خودم و دیگران نمود پیدا میکنه و در همه ی جنبه های زندگی خودش را نشون میده ، هر چند که هر چی بگم احتمالا باور نمیکنید اما شاید صحبتهام در این پست هم کمی روشن کنه که چه کارهایی باعث میشن در ترید و زندگی ضرر کنیم .

و

دوستان عزیزتر از جان ، اکثر ما یا منتقد رفتار مسئولان کشورمان با مخالفان هستیم و از سرکوب صدا از جنگ و خشونت ‏و از عدم تحملِ نظر متفاوت فریاد می‌زنیم و یا منتقد جنگ و رفتار وحشیانه بیگانگانی مانند نتا نیا هو و تر ا مپ و … هستیم ، ‏اما متاسفانه نوبت به خودمان که می‌رسه حتی در یک گروه کوچک مجازی با اینکه همه هموطن و همزبان ودر شغل ترید ‏همکار و همفکر محسوب میشیم اما باز هم گهگاه نمی‌تونیم نظرات درست یا نادرست دیگران را بخوبی تحمل کنیم و بعضی ‏از گفتگوهای ساده را بدون تندی و رنجش به پایان ببریم ، با این اوصاف باید هر روز شکر کنیم که صاحب قدرت سیاسی و ‏نظامی در عالم نیستیم ، چرا که اگر قدرت سیاسی نظامی داشتیم شاید از همان‌هایی که امروز نقدشان می‌کنیم ، بدتر و ‏جنایتکارانه تر عمل می‌کردیم …‏
حتی اگر کسی کار اشتباه و یا حتی گناه بزرگی انجام داد نباید بهش توهین و یا تحقیرش کنیم ، راه حل اکثر این مشکلات فقط اینست که هر کدوم از ما دائما بدنبال اصلاح افکار و رفتار خودمون و برطرف کردن ایرادات خودمون باشیم نه دیگران ، و باور کنیم که هر چی در دنیای ما اتفاق میفته بازتاب انرژی درونی خودمونه : “بیرون زتو نیست آنچه در عالم هست”

این یعنی اگر دنیا و کشوری بهتر و دنیایی بدون جنگ و خشونت و پر از برکت میخواهیم تنها راه تغیر دادن درون خودمان ‏است و هیچ راه حل بیرونی ندارد و باید از همین‌جا شروع کنیم از همین انجمن از همین چت ازهمین لحظه

سعدی:‏
‏ همه عیب خلق دیدن نه مروت است و مردی
نگهی به خویشتن کن که تو هم گناه داری ‏
مولوی :‏
‏ اگر مر تو را صلح آهنگ نیست
مرا با تو ای جان سر جنگ نیست
تو در جنگ آیی روم من به صلح
خدای جهان را جهان تنگ نیست ‏

حداقل برای اینکه از گزند کارما در امان باشیم بهتره حتی برای مخالفان و دشمنانمون هم خیرخواه باشیم چه برسه به آقای امامی نژاد که یکی مثل خودمونه که شاید قربانی جهل یا طمع خودش شده باشه ، برای ایشون و خودم و همه آرزو و دعا میکنم که زودتر بتونیم به اشتباهاتمون پی ببریم و در بهبود افکار و اصلاح رفتار و اخلاقمون بکوشیم.
راستش من آنقدر عیب و ایراد و اشتباه و گناه دارم که سرزنش کردن دیگران را برای خودم نامردی میدونم.
امیدوارم از صحبتهام ناراحت نشین و نخواین به من پاسخ بدین :rose:

‏ همه عیب خلق دیدن نه مروت است و مردی
نگهی به خویشتن کن که تو هم گناه داری ‏

کس نداد پنبه چیست پنبه شود حبه‌ی ریز😕

عجب!!!

اینهمه مخاطب هاش گفتن و نوشتن که این آدم مدرک و سندی معتبر برا حرفهاش نداره

بازم شما صید دامش شدی!!

خداروشکر که مبلغت جبران پذیره .

امامی نژاد اگر این پیام ها رو میبینی غیرت داشته باش و از این کارها نکن .

آدم باش بیشعور .

تو هم چقد ساده لوحی که فکر کردی با پولت ترید کرده. اولا اون پنجاه دلارو برا خودش برداشته و الکی گفته پولت صفر شده.

دوما اون۱۴۵۰دلارهم جزیی از نقشه اش بوده گفته همشو باختم(استیتمنتهای دمو بهت نشون داده) تا ناراحتیت رو کم کنه تا کمتر پیگیر بشی.

سوما اینجور افراد به عمد پول کم درخواست میدن تا برای طرف مقابل هم ارزششو نداشته باشه که پیگیری کنه یاچه میدونم شکایتی کنه هم مشتریش بیشتربشه.

منم دقیقا یه بار تو تلگرام مثل همین برام پیش اومد. یارو همه چیزو جعل کرده بود مثل سگ حرفه ای جعل کرده بود. همه چیزو نشون میداد که میگفتی مگه میشه این الکی باشه. درحالی که درنهایت فهمیدم حتی اسمش رو هم الکی نوشته بود

پشه ای که صبح از رو ترحم نکشی ، شب از رو عادت نیشت میزنه .

با آدم دز.د و کلا‌.هبردار نباید به مهربانی رفتار کرد چون حق کسی که آدم خوبیه ضایع میشه و کارمای این بی عدالتی رو پس میدیم :rose:

سلام رفیق من الان تو این مدت که اینترنت وصل شده نبودم اینجا کلا اما از اول اون تاپیک و جریان امامی نژاد بودم و حتی ۴ روزی تماما وقت گذاشتم ابزارشو تست کردم و نتیجش هم گفتم که بدرد نمیخوره و خب همون شب بود که امامی نژاد بهم فحاشی کرد و از کوره در رفت و بعدشم که در نهایت منجر به اخراج شدنش از کامیونیتی شد اما این تاپیک و پیامت را اومدم خوندم بسیار هم متعجب هم ناراحت شدم . امیدوارم که ضررت جبران شه .

سلام داداش گل

متاسفانه من همیشه خدا دوست داستم چیزای جدید یاد بگیرم حتی اگر بهترین چیزارو بلد بودم و خب حداقلش ذات این آدمه رو شد