سلام دوستان
میخوام نظرتون رو بگید تا انجمن ایران بروکر رو بهبود بدیم؟ چه پیشنهادهایی دارید؟
سلام دوستان
میخوام نظرتون رو بگید تا انجمن ایران بروکر رو بهبود بدیم؟ چه پیشنهادهایی دارید؟
میتونه برای جامعه تریدر ایرانی خیلی خیلی مفید باشه
مرسی از شما
حتی برای افراد خیلی مبتدی و بدون دانش هم میتونه مفید باشه. چی بهتر از اینکه تجربیاتمون رو با هم درمیون بذاریم
به نظرم بستر خوبیه چون همه فعالین بازارهای مالی تو مارکت های مختلف می تونن دور هم جمع بشن و به ابراز نظر و اشتراک ایده بپردازن.
برای انتقال تجربه عالیه …
این بستر لازم بود تا راهبرد های ما واسه همدیگه سریعتر نتیجه بخش باشن
واقعا درجه یک
هم در پیدا کردن پراپ معتبر بهم کمک کرد هم در بررسی ها خودشون به صورت میدانی وارد میشن و دقیقا خودشون رو میذارن جای کاربر و تحقیق و صحت سنجی میکنن
بخاطر همین دقیق ترین نظر رو راجع به پراپ ها و بروکر ها میدن
در همین راستا از ایران بروکر عزیز درخواست دارم صحت سنجی سایت فراز گلد را در دستور کار قرار دهند چون ما تریدر ها ی ایران زمین داریم از خماری ترید رنج میبریم:)(
اگه خواستی با فراز گلد شروع کنی این کد دعوت رو بزن بهت هدیه میده:![]()
![]()
![]()
البته قبلش تحقیق کن راجع بهش
دقیقا میتونیم از نظرات همدیگه استفاده کنیم
من تو سایتشون سرچ زدم انگار به تازگی بررسی کردنش
فرازگلد روی سایت هست
اینکه میتونیم به همدیگه کمک کنیم خیلی مفیده، بخصوص تو این شرایط اینترنت که هیچ بستری نیست برای تریدرا
جامعه تریدرهای حرفهای واقعا نیاز داشت به یک کامیونیتی حرفهای. ما که فقط توی تلگرام با تریدر ها در ارتباط بودیم که از دست رفته فعلا.![]()
ممنون از شما
من تازه عضو شدم. یک ساعت هم نمیشه بنابراین نمی تونم قضاوتی بکنم فقط امیدوارم در این جا چیزهای مفید زیادی یاد بگیرم.
به نظرم برای یادگرفتن از تریدرهای حرفه ای و کهنه کار خیلی خوبه.
مرسی ازتون که این سایت رو درست کردید یا اگر هم درست نکردید دارید مدیریت می کنید.![]()
دوستانی که تازه به کامیونیتی اضافه شدن خوشحال میشیم نظرات و پیشنهاداتشون رو بدن تا بتونیم کامیونیتی رو بهبود بدیم. اضافه شدن چه چیزی باعث میشه کامیونیتی برای شما کاربردیتر باشه و هر روز بهش سر بزنید و ما رو به دوستانتون معرفی کنید؟
بنظرم بخش دایرکت رو هم فعال کنید تا به صورت خصوصی بتونیم با هم گفتگو کنیم .
خیلی عالیه
جای خالیش حس میشد واقعااا
توی این شرایط واقعا بهترین کار راه اندازی همچین فرومی بود
استاد های این بازار و کسایی که تجربه بالایی تو این زمینه دارن بدون منت به هم دیگه کمک میکنن و این حرکت خیلی قشنگیه
و منی که تازه کارم به شخصه مطالب این فروم بهم کمک زیادی کرده
از همه اساتید و دوستانی که توی این فروم تجربشون رو در معاملگری میزارن
و مدیریت سایت متشکرم❤️
در حال حاضر به خاطر شرایط امنیتی کشور امکانش نیست متاسفانه. پس از عادی شدن شرایط دایرکت چت هم فعال خواهد شد.