تصویر تاریخچه معاملات ایشون را دیدم و واقعا تعجب بر انگیزه …
داشتم فکر میکردم حتی اگر یه بچه به شکل اتفاقی لانگ و شورت میگرفت این نتیجه فاجعه بار رو نمیدیدیم …
خیلی دوست دارم همکارهای هم وطنم رو ببینم که موفق هستند ، حق داریم که در بالا ترین لول های این مارکت حضور داشته باشیم اگر که این افراد بزارند تا تازه وارد های این مارکت روند درست آموزش را طی کنند و به حقشون برسند …
بچهای ما هم IQ این کار رو دارند هم پشتکار فوقاعاده میبینم روزی رو که موفقیتهای بزرگ را تجربه کنیم به شکل جمعی ، تنهایی هیچ لذتی نداره ، ما نیازمند تشکیل کامیونتی های قدرتمند ، با وزن بالا از لحاظ فنی و علمی هستیم ، با داشتن چنین تشکلهای که حتما باید کاملا صادقانه باشه همراه با سند و مدرک ، آدمهای با تفکر قمار و کلاهبرداری وارد مارکت میشند و از سادگی ، صداقت و مهربانی بچهامون سوءاستفاده میکنند به شکل اتوماتیکالی محو میشند …
با تمام وجودم آرزو میکنم بچهامون به چیزی که لیاقتش رو دارند برسند و چنین موجوداتی از ریشه محو بشند و ما یک مارکت تمیز و قابل اعتماد و موفق را در آینده تجربه کنیم …
مقصر خودتی دوست عزیز. اگه تریدری خو خودت ترید کن ضرر کن یاد بگیر رشد کن اگه قرار باشه پولتو به دیگران بدی واست ترید کنن خب شما یک سرمایه گذار هستی حتی با یک دلار در نهایت از ادمین ایران بروکر انتظار میره حساب همچین افراد کلاهبرداری رو مسدود کنه
با سلام .میل به یادگیری زیاد یکی از بزرگترین اشتباهات توی این مارکته به نظر من . چند سال زمان میزاری و چند روش یاد میگیری اما توجه کنی میبینی استراتژی های مختلف خیلی مواقع با هم در تضاد هستن یکی میگه الان بای بگیر و یکی دیگه همون نقطه میگه وقته سل هستش و تریدر مطمعنا گیج و مبهوت و سر در گم میشه . یک سبک و یک نمونه استراتژی هرچند ساده مثال شکست یک موینگ 50 بیشتر جوابه . نکته: این نظر شخصیه منه:heart:
امامی نژاد از اسکرین شاتی که از پوزیشن های معاملاتی اش فرستادید مشخص هستش بیشتر ترهی در هستش تا تریدر. آخه کدام تریدر حرفه ای میاد روی حساب 7000 دلارپوزیشن های 15 لات و 20 لات باز کنه. متاسفانه فضای تبلیغاتی مسموم یک شبه پولدار شدن و سودهای نجومی افراد رو بدون داشتن دانش عمیق به حرفه معامله گری به دام افراد کلاهبرداری همانند امامی نژاد میندازه.
از اینکه پول زحمت کشیده خودتون رو که خرج دارو پدرتون بوده رو از دست دادید واقعا تاسف خوردم.