نحوه پیگیری تخلفات بروکرها در ایران بروکر

اسکرین شات های دزدی این بروکرها رو بفرستید تا بساط این بروکرهای دوزاری از ایران جمع شه

ببخشید ولی اگه از شما کلاهبرداری کردن میشه شما اسکرین شات بذارید چون با من مشکلی نداشتن!

1 لایک کرده

حاجی جک نگو الپاری باسابقه بالای بیست سال کلاهبرداره یا چندتا شبه بروکر تازه به دوران رسیده که مدام دارن یه عده تبلیغ میکنن !!!

2 لایک کرده

دادا خودت چیزی نداری،حتی شاید اونجا حساب هم نداشتی تا حالا،اتهام رو میزنی،بعد میگی مدارک دزدی رو بقیه بیارن؟

بجای کوبیدن بروکرهای دیگه بگو میخوام وینگو یا ترندو یا چندتا بروکر تازه تاسیس بدون رگوله و نامعتبر رو تبلیغ کنم

4 لایک کرده

بابااا آلپاری یه بار ورشکست شد! دوباره برگشت پولارو داد

1 لایک کرده

من موندم این سابقه رو از این بروکر بگیری دیگه چی داره.اسپرد های وحشتناک کمیسیون بالا و هزارتای هزینه پنهان دیگه

آره خدایی فقط وینگو فقط ترندو . حداقل میگفتی وی تی مارکتی کپیتال اکستندی چیزی

از کجا این بروکرهای بدبخت رو پیدا میکنید

فعلا که پول ما رو خورد wiki fx رو چک کنید دوست عزیز

لطفا اینجا هم مستند هارو بذار تا ما هم ببینیم

بروکر فقط گرینگو مارکت

سریع برید با لینک زیر ثبت نام کنید

لطفا طبق قوانین کامیونیتی مستندات ارسال بفرمایید. در غیر این صورت این تاپیک بسته خواهد شد.

1 لایک کرده

شرمنده،دکون دستک تبلیغات رو باید جمع کنی

از راه درستش بری اینجوری نمیشه

داداش گلم من مستنداتم رو برای ویکی اف ایکس فرستادم.صدبار برای خود این بروکر های دوزاری فرستادم

اینی که الان گفتم برای 4 سال و نیمه حدودا.

شما اگه یک مورد پیگیری از طرف این سایت در مورد بروکر های آلپاری و آمارکت که اسپانسرشن دیدی

بیا تف کن تو صورت من

یعنی بروکر دوزاری با سابقه 20 ساله یک مورد نبود شما پیگیری کنی

فقط ویکی اف ایکس به هیچ سایت ایرانی که داره بروکر معرفی میکنه اعتماد نکنید

این کامیونیتی برای همین تشکیل شده که کاربران مستندات تخلفات پلتفرمهای مالی را منتشر کنند و آزادانه دراین باره گفتگو نمایند.

اتفاقی که در حال رخ دادن است این است که افرادی از بروکرهای مختلف شروع به تخریب بروکرهای رقیب می‌کنند. برای جلوگیری از این اتفاق فقط تخلفاتی را می‌توانید در کامیونیتی منتشر کنید که مستندات آن را در اختیار دارید تا آن بروکر هم بتواند در همان تاپیک پاسخ شما را ارائه کند.

تاکنون صدها گزارش تخلف از طرف ایران بروکر پیگیری شده است.

می‌توانید وارد صفحه هر بروکری در سایت ما شوید در قسمت کامنت‌ها گزارش تخلفات و انتقادهای کاربران را مشاهده نمایید.

5 لایک کرده

مگه من اسم بروکری که استفاده میکنم رو آوردم

داریم اینجا حرف میزنیم آزادانه به قول شما

صدتا کامنت من زیر پست های همین بروکرها گذاشتم یک دونه اش رو هم تایید نکردید به جز وقتی که با یک شماره ناشناس از این بروکرها تعریف کردم

سایتی که تبلیغات از بروکرها قبول کنه مرجع معتبری نیست تا ابد

چرا خود زنی میکنی پس

بروکری که این همه تخلف داره رو چرا تبلیغ میکنی

من روز اولم نیست که ترید میکنم

حتی یه اخطار هم کنار اسم این بروکر نزدی

پس همون پول تبلیغاتش رو بگیر آی بی شو و لینک ثبت نام بذار و همه کامنتهاش رو ببند

200 تا بروکر رو بررسی کردی مثلا همشون هم خوب بودن

انگار یه سری متن آماده داری

برای همه بروکرها همون رو پیست میکنی

حالا بعضی ها شیتیل میدن یه خورده آب و تابش میدی

مرد مومن چی میگی

پشتیبانی ازت مدرک میخواد برای اثبات حرف هات

مگه میشه رو هوا بگی اینا کلاهبردارن پشتیبانی ایران بروکر هم بگه باشه چشم و تبلیغش رو برداره؟

امکان چت کردنی که الان ازش استفاده میکنی یا پایداری سایت و پشتیبانی و هزاران مورد دیگه نیاز به هزینه داره که هزینه هاشون باید از این تبلیغات انجام بشه

وگرنه کی میاد به همچین سایت زحمت کشی داخل ایران پول بده؟ مجبورن که تبلیغ میکنن

دارن میگن مدرک بده که ما متوجه بشیم از حقیقت و کار لازم رو بعدش انجام میدن