سلام دوستان. تقریبا یک ماه شد که ما با هدف ایجاد یک کامیونیتی فعال، آزاد و مفید برای همه تریدرهای ایران این فضا رو راهاندازی کردیم.
توی این تاپیک پیشنهادهاتون برای بهبود و ارتقای کامیونیتی رو بفرمایید. خیلی برامون مهم و ارزشمنده. اگه چیزی اذیتتون میکنه یا انتقادی دارید یا نقطه ضعف یا باگی مشاهده میکنید هم اینجا میتونید مطرح کنید.
اتفاقا دغدغه ما هم هست. این رو با نشانهایی که به افراد میدیم سعی میکنیم حل کنیم. به زودی نشانهای جدیدی هم اضافه میکنیم. روی پروفایل هر شخصی که نگه دارید میتونید نشانهایی که دریافت کرده رو ببینید.
همچنین به زودی برای هر دستهبندی افرادی رو به عنوان کارشناس اون دستهبندی مشخص میکنیم و براش یک سری شاخص در نظر میگیریم.
ارائه سرویس های خبری گلچین شده یا ابزارهای حرفه ای با آبونمان (واقعا وقت و حوصله ی فعالیت های داوطلبانه رو من یکی که ندارم)
و از همه مهم تر ایجاد یه بستری برای ترید فارکس توی شرایط حال حاضر با نت ملی. خیلی فاجعه است که مجبوریم تن بدیم به این بدبختی ها ولی بقا و کسب تجربه ارزششو داره. همونطور که سیستمی مثل فرازچارت تا حد زیادی جواب خودشو پس داد و کسب درآمد بالا داره، کاربر ایرانی به سیستم قوی و اینکاره خوب پول خواهد داد. مرسی ازتون
من قبلا تو فروم های پاناتل و کاوش تیم و ایرانیان جی اسم و آسان جی اس ام مدیر بودم و یادش بخیر خیلی تلاش میکردیم انجمن های فعالی بودن حتی از پاکستان هندوستان افغانستان و خیلی کشور های همسایه کاربر داشتیم که از ایرانی ها کمک میگرفتن و واقعا مبهوت تلاش های ایرانی ها بودن نمیدونم چی شد که رفته رفته فروم ها کم رنگ و خاموش شدن .
برای بهتر شدن اینجا هم بنظرم برای هر بخش دو تا مدیر فعال انتخاب بشه با کاربران فعال جلسه و نظر خاهی بشه در موضوعات وظایف مدیر های بخش مشخص باشه پست های مربوطه رو انتقال جابجاو یا بر روی موضوعات مهم ورود کنن تا تایپیک ها رونق بگیره و …. و اینکه مهمتر اینکه پست های کاربران رو بخاطر اختلاف سلیقه حذف نشه ما در اون انجمن ها تهش کلمات رکیک که کاربر استفاده میکرد رو ویرایش میکردیم و تذکر میگرفت کاربر ولی پست رو حذف نمیکردیم در نهایت بنظرم در این زمینه وجود یک کامیونیتی فعال بسیار لازمه ..به امید موفقیت های بیشتر.
سلام و ممنون از فروم خوبی که ساختید و راه حل های فوق العاده ای که همیشه ارائه میدید
پیشنهاد من این هست که با کاربرانی که قصد سواستفاده از فضای خوبی که ساخته شده رو دارن برخورد بشه چون همونطور که در جریانید همیشه تو فضای بازارهای مالی افراد سودجوی زیادی هستن که هدفشون کلاهبرداری و فروش دوره و خدمات بدون ارائه مدرک شفاف و صلاحیت آموزشی هست. یا بخشی ساخته بشه که اگه شخصی قصد فروش خدماتی رو داشت و صلاحیتش با معیارهای مشخصی ثابت شده بود تگ یا لیبل خاصی روی فرومش باشه که مشخص باشه این شخص اون صلاحیت رو داشته. فک کنم این کار به شفافیت بیشتر منجر میشه و باعث میشه از کلاهبرداری های احتمالی جلوگیری بشه باز هم متشکر از زحماتی که میکشید
متاسفانه گاها فروم های این چنینی ساخته شده که همچنان هم پابرجا هستن با وجود برخورد و مخالفت بخش عمده از کاربران با شخص، منجر به دیده شدن بیشتر و خطر کلاهبرداری از کاربران میشه.
حتی میشه برای کسایی که شرایط احراز و اثبات ادعا رو نداشتن لیبلی که مشخص کنه معیارهای اثبات رو نگذرونده درج بشه و متراژ سنجش صحت توانایی حداقل استیتمنت یک ساله متصل به myfxbook باشه که امکان بازه سود تصادفی در اون وجود نداشته باشه (چون استیتمنت هفتگی به هیچ وجه قابل استناد نیست و سمپل دیتای خیلی بیشتری نیازه برای ثبات)
سلام با تشکر از تیم ایران بروکر بابت ایجاد این بستر برای تبادل نظر بین فعالین این حوزه همچنین تلاش برای مرتفع کردن مشکلات بوجود آمده در شرایط کنونی .امیدوارم به زودی به عنوان مهمترین مرجع این عرصه در جامعه تریدر ی ایران شناخته شوید.تا لحظه نگارش این متن که چیزی جز تلاش صادقانه برای بهبود شریط و راحتی کاربران شاهد نبودم.بدیهی است که پایداری و پویایی این چنین بستری نیازمند هزینه های زیادی میباشد امیدوارم تامین این هزینه ها باعث نشود تبلیغ خدمات خاصی که از ابتدا مشخص است نفعی برای دیگران ندارد و حتی شاید منجر به زیان افراد شود را در دستور کاری خود قرار ندهیدامیدوارم همچنان با انرژی به پیش روید.
درخواستی از شما هم دارم ایا این امکان وجود دارد که در قسمت تنظیمات شخصی گزینه ای اضافه شود که با اضافه کردن نام کاربری اشخاص بعد از آن دیگر پستهای ارسالی آن شخص برای ما نمایش داده نشود.متاسفانه معدودی از کاربران هستند که البته تعدادشان کمتر از انگشتان دو دست هست این چند نفر خودشان را منجی حس میکنند و سعی میکنند با ورود به تمامی بحثها و اظهار فضل دیگران را اگاه سازند که این امر باعث میشود فضای آن تاپیک را به مسیری دیگر ببرند .گمان من بر این است که بخش عمده ای از دوستان دارای تجربه در این بازار هستند و نیازی به قیم ندارند مورد دیگر اینکه اگر کسی قصد آموزش استراتژی خود را دارد بهتر است در همین محیط اقدام به این کار نماید و از ارجاع به پیام رسانها خودداری شود.در پایان باز هم قدر دان تیم شما هستم و آرزوی موفقیت هر چه بیشتر برای شما.دارم.
آیا تریدرها امکان دنبال کردن همدیگه رو دارن؟ من ندیدم
من دوست دارم یکسری از عزیزانی که اینجا باهاشون آشنا شدم رو دنبال کنم و از مطالبی که میذارن آگاه بشم. اگه از ریق ایمیل هم این آگاه سازی انجام بشه هم خیلی خوبه(البته انشاالله بعد از برقراری اینترنت)
پیشنهادات من : قوانین و شرایط استفاده و رعایت حریم کاربر بیشتر و خودکار بشه برا کامیونیتی و یا اخطار بگیرند و یه بخشی مثل کانال یا گروه باشه و اگه بشه برا بعضی کاربرا یا ادمینا اینا خوبه و رابط کاربری بهتر و استاندارد تر
و برای ایران بروکر فک کنم الان وقتش باشه که تبدیل به یک پلتفرم بشه و بشه کاربران هم مقاله بزارند
و مثل قبلا یا مثل ایران ریبیت بخش بهترین بروکر مثلا برای ایران ، حداقل واریز و.. باشه و بخش اخبار فعال بشه و با توضیح مثل سایت متالز ماین و فارکس. فکتوری و انگیلیسی و با اسم گذاری شبی سایت های اصلی مانند متالز ماین و فارکس فکتوری
و راه های برای دسترسی به متاتریدر و وبسایت بروکر و سایت خبری و تریدینگ ویو مثل بروکر دلتا که مروکسی میده یا کپیتال اکس که تریدینگ ویو البته خراب داده شما هم یه جیزای مثل سرور ویندوز یا … اگه اشتراکی باشه مانه نداره ولی کار کنه
بخش های از سایت اپدیت ار بشن مثل اندیکاتور و .. و بخش اکسپرت هم بیاد
و بخش اخبار لحظهای مثل کانال بله بروکر لایت فایننس ولی تو سایت
و برا رادار بخش برای بررسی پنل و متاتریدر و سرویس های اصلی هم باشه
و بخش های ترید مثل ثبت ژورنال و روان و چک لیست و..
ما همین الان ۵ مدریتور داریم که دارن کارهای انتقال و منظم و در چارچوب نگه داشتن کامیونیتی رو انجام میدهند.
تا الان سیاست ما همین بوده در این یک ماه. اما کاربران زیادی درخواست داشتند که مطالب اسپم یا غیرمرتبط و غیرمفید حذف بشه. در این زمینه دوستان بیشتر نظر بدید که چه سیاستی داشته باشیم. اگر بخواهیم فضا رو کاملا آزاد نگه داریم ممکنه اسپم در کامیونیتی زیاد بشه و مطالب با کیفیت و مفید لابلای بحثها گم بشه. نظرتون رو بفرمایید دوستان.
دیروز و امروز در پستهای مربوط به بررسی یکی از پراپ فرمهای روی نت ملی دیدم که افراد بارها در نهایت به هم طعنه زدن یا حتی توهین کردن.
بعضی دوستان خودشون بلد هستن رفتار درست در شبکه اجتماعی رو ولی گاهی عمل نمیکنن.
کلا در شبکه اجتماعی وقتی فرضا من میام میگم فلان پراپ بد هست یا خوب هست و کس دیگری منکرش میشه بهتره بیشتر از یک کامنت یا چند کامنتی که منظورم رو کامل برسونه به اون شخص جواب ندم چون منجر به درگیری میشه. روش نوشتن توی شبکه اجتماعی اینه که حرفت رو بگی اگر قبول نکرد کسی، ادامه ندید بخصوص اگر که توهین یا بی ادبی کرد جواب ندید و گزارش کنید به ایران بروکر البته من نمیدونم مقررات و نظارتشون بر این موارد دقیقا چطوریه ولی منطقیش شاید همین کاری باشه که عرض کردم. کلا توهین و طعنه داره روز به روز بیشتر میشه در کامیونتی یا شاید هم من شانسی بیشتر برخورد کردم به این دست مطالب