تجربه‌های کاربران از ریسک‌ها و ابهام‌ها در معامله‌گری

از دوستان دعوت می‌شود تجربه‌های خود را درباره ریسک‌ها، ابهام‌ها و موارد نامطلوبی که در دنیای معامله‌گری با آن روبه‌رو شده‌اند، با دلیل و در صورت امکان با مستندات به اشتراک بگذارند.با (دلیل و در صورت امکان با مدرک)

اساتید

دوره ها

سبک ها

کتاب ها

بروکر ها ( گاهی خودمون خطایی ازمون سر میزنه که ضد قوانینه و این رو پای کلاهبردار بودن بروکر میزاریم پس اینو فاکتور بگیرید)

پراپ ها ( گاهی خودمون خطایی ازمون سر میزنه که ضد قوانینه و این رو پای کلاهبردار بودن پراپ میزاریم پس اینو فاکتور بگیرید)

غیره…

هر پولی که در ایران برای بروکر یا برای پراپ میذاری رفته بگیر منظورم این نیست که همه پراپها یا بروکرها دزدن نه ولی صفر شدن سرمایه ت رو جدی باید در نظر بگیری.

بعد از اسکم شدن شرکت پراپی. شرکت سرمایه گذار برتر اولین و شرکت تامین سرمایه دومین پراپ معتبر ایران بودن. سرمایه گذار برتر حساب مستقیم ریل نداشت ولی تامین سرمایه داشت من یه حساب خریدم سال پیش از تامین سرمایه مستقیم ریل بیست تومن یه ماه نگذشت که خبر اسکم شدنش اومد هر چند سرمایه گذار برتر قبول کرد که بخشی از ضرر های تریدرای تامین سرمایه روب ده ولی به هر حال تامین سرمایه که پراپ دوم ایران بود شب خوابیدم صبح اسکم شد قبل از اون «پراپی» اسکم شد هیچکس فکرش رو نیمکرد شرکت به اون خوبی اسکم بشه.

تحقیق و بررسی خیلی مهم هست و تاثیر داره ولی من در تجربه ام از تامین سرمایه دیدم که توی ایران هر پولی که ترید میذاری باید رفته بدونی اگر تابش رو داری باید پول بذاری، به امید انصاف و قانون و حساب کتاب در ایران پول نذارید روی ترید.

ضمنا خودم الان چندین چالش دارم و حساب و دارم ادامه میدم ولی با این تفکر که هر صبح که از خواب بیدار شدم امکان داره ببینم همش رفته باد هوا

امیر علی جان تو این تاپیک اکثر بچه ها تجربشون رو از کلاهبرداری تو ترید گفتن :

دقیقاً به نظرم نکته‌ای که میگه باید جدی گرفته بشه؛ نه از این جهت که «همه پراپ‌ها کلاهبردارن»، بلکه چون ریسک طرف مقابل در بازار ایران واقعاً باید جزو محاسبات تریدر باشه. حتی سابقه و اعتبار چندساله هم تضمین ابدی نیست.

اتفاقاً درباره تأمین سرمایه، گزارش‌های موجود هم توقف فعالیت و طرح حمایتی سرمایه‌گذار برتر برای بخشی از کاربرانش رو ثبت کرده‌اند؛ یعنی این نگرانی صرفاً تئوری نیست.

به نظرم بهترین رویکرد همینه که خودش گفته: پولی وارد پراپ یا بروکر کنی که از دست دادنش واقعاً توان ادامه زندگی یا تریدت رو به هم نزنه. تحقیق و بررسی لازمه، ولی هیچ تحقیقی ریسک صفر بهت نمی‌ده

به نظرم اصل این بحث خیلی خوبه، فقط یک نکته مهم داره: بین «کلاهبرداری» و «تجربه بد» باید تفاوت قائل بشیم. تجربه بد یا ضرر به‌تنهایی اثبات کلاهبرداری نیست؛ مخصوصاً در بروکر و پراپ که ممکنه خود تریدر هم قانون رو نقض کرده باشه.

اگر کسی ادعایی داره، بهتره دقیق بگه چه اتفاقی افتاده، چه مدرکی داره و شرکت یا مدرس چه پاسخی داده. اینطوری بحث از حالت تخریب و شنیده‌ها درمیاد و واقعاً برای بقیه قابل استفاده میشه. شفافیت و مستند بودن تجربه‌ها دقیقاً یکی از مهم‌ترین راه‌های تشخیص ریسک در بروکرها و پراپ‌هاست

مخصوصا توی پراپ و بروکر باید فرق بین اشتباه خودمون و ایراد مجموعه رو مشخص کنیم چون خیلی وقتا تریدر بعد از یک ضرر دنبال مقصر بیرونی میگرده

اگر قرار باشه تجربه ای منتقل کنیم باید چیزی باشه که نفر بعدی بتونه ازش استفاده کنه نه صرفا یه حکم کلی درباره خوب یا بد بودن یک مجموعه

به نظرم بهترین تجربه ها اونایی نیستن که بگیم فلان استاد بده یا فلان پراپ کلاهبرداره مهم اینه دقیقا بگیم کجا به مشکل خوردیم و چرا