هر پولی که در ایران برای بروکر یا برای پراپ میذاری رفته بگیر منظورم این نیست که همه پراپها یا بروکرها دزدن نه ولی صفر شدن سرمایه ت رو جدی باید در نظر بگیری.
بعد از اسکم شدن شرکت پراپی. شرکت سرمایه گذار برتر اولین و شرکت تامین سرمایه دومین پراپ معتبر ایران بودن. سرمایه گذار برتر حساب مستقیم ریل نداشت ولی تامین سرمایه داشت من یه حساب خریدم سال پیش از تامین سرمایه مستقیم ریل بیست تومن یه ماه نگذشت که خبر اسکم شدنش اومد هر چند سرمایه گذار برتر قبول کرد که بخشی از ضرر های تریدرای تامین سرمایه روب ده ولی به هر حال تامین سرمایه که پراپ دوم ایران بود شب خوابیدم صبح اسکم شد قبل از اون «پراپی» اسکم شد هیچکس فکرش رو نیمکرد شرکت به اون خوبی اسکم بشه.
تحقیق و بررسی خیلی مهم هست و تاثیر داره ولی من در تجربه ام از تامین سرمایه دیدم که توی ایران هر پولی که ترید میذاری باید رفته بدونی اگر تابش رو داری باید پول بذاری، به امید انصاف و قانون و حساب کتاب در ایران پول نذارید روی ترید.
ضمنا خودم الان چندین چالش دارم و حساب و دارم ادامه میدم ولی با این تفکر که هر صبح که از خواب بیدار شدم امکان داره ببینم همش رفته باد هوا