ماجرای کلاهبرداری کروکوبات

سلام و درود به همگی تریدر ها

این آدم که توی دوران قطعی اینترنت ادعای زیادی داشت سیستم خیلی خوبی به اسم کروکوبات داره و میخواد فی سبیل الله در اختیار مردم قرار بده فقط یک دزد و مفت و خور هست

پول ناچیز من رو که میخواستم دارو های پدرم رو باهاش تهیه کنم رو ازم گرفت به بهانه رشد دادنش و الان تمام پول رو رو ضرر کرده و ادعا میکنه که تو پول رو دادی باهاش کار کنم به من ربطی نداره ضرر شده

این هم سند ضرر های این به همه چیز

اوایل زمانی که داشت من رو خام میکرد ادعا کرد که پول هلد شده ای توی لایت فایننس داره که نیاز داره من با رفرال اون مقداری پول رو واریز کنم براش که پولش آزاد بشه و باهاش ترید بکنه(که البته اینجا راست میگفت)

بعد از واریز و آزاد شدن پولش که مبلغ ۱۴۵۰ دلار حدودا بود این برایند حسابش بود👇🏻

این آدم حتی با سرمایه ۱۴۵۰ دلاری نمیتونه ترید کنه و کمتر از یکروز حساب رو صفر کرد و این پول ناچیز دارو رو از من گرفت و حالا ما موندیم و مریضی پدر گرامی

اینم از طرز صحبت کردنش بامن

قضاوتش باخودتون

یعنی واقعا 1400 دلار پولو دادی دست این؟
یه آدمی که حتی شناخت نداری ازش…

عجیبه واقعا

من این چیزارو زیاد دیدم ولی بازم هر وقت میبینم تعجب میکنم…

سلام دوست عزیز
از این موضوع متاسفم ، ولی فکر میکنم اگر در تاپیکهای مربوط به کروکوبات مطرحش کنین که آقای امامی نژاد هم ببینن و از خودشون دفاع کنن بهتر و عادلانه تر باشه.
ضمنا بابت بیماری پدر بزرگوارتون خیلی ناراحت شدم ، … ،انشاالله که زودتر سلامت بشن.

نه من پول خیلی ناچیزی دادم ۱۴۰۰ دلار پول خودش بود که یکروزم نگهش نداشت

ممنون از شما پولی که از من برد هم دقیقا همین مقدار هست

فکر نمیکنم دیگه دفاعی مونده باشه

به هر حال بهتره صحبتهای ایشون هم شنیده بشه ، در ضمن اگر در تاپیک خودشون مطرح بشه دیگران هم آگاه میشن و دچار چنین وضعی و یا با کروکوبات متضرر نمیشن ، البته این فقط نظر بنده است.

لطفا آدرس ولت خودتون را برام خصوصی بفرستین تا براتون واریز کنم .

من تا حالا از کسی کپی ترید یا ربات کار نکردم تا جایی که تجربه دارم خود معامله گر با پول خودش تو اکانت خودش معامله کنه بهتر تا یه آدمی که نمیشناسیش یا کم …

ولی خب دوستم ۱۴ سال سابقه کاری داشت معروف هم هست تو یوتوب ولی الان هیچ اثری ازش نیست نه کانال نه دیسکورد

خلاصه بگم حتی با کم ترین ریسک ممکن نتونست خودشو جمع جور کنه

ورشکست نشده ها پول تمام ضرر ها رو داده

من با اینکه سهام تویتا داشتم خواستم بفروشم بدم دست این با این مقدار پول برام ترید کنه کم ریسک سال فلان درصد

خب به عنایت الهی رفت

اعتبارش اومد پایین

وقتی اعتبارت بیاد پایین دور وریاد کم میشن تمام میشه

اما پایان کار نیست به شرطی که طرف کامل بشناسی ملاقات کرده باشی قرارداد حضوری ببندید حتی اگه 1 دلار باشه

به منم پیام داد گفت ۱۰ دلار بزار. با خودم گفتم ۱۰ دلار رو ۱۷ دلار میکنم میرم پراپ 1k میخرم

متاسفم, فقط میتونم بگم امیدوارم پول کس دیگه ای به باد نرفته باشه :broken_heart:

ادعای این آدم خیلی زیاد بود این طوری کار کردن به این ادعا نمیخوره

دور ازین کسی که همچین ادعایی داره دیگه نیاز به پول کسی نداره

بعد یه سری که ادعای گرگ سوار وال استریت میکنن، با ایشون تلفنی حرف زدن و تاییدش ن میکنن و به این نتیجه رسیدن چون امامی نژاد گفته بوده ک 99 درصد این کامنیوتی تریدرهاش ضرر ده اند و تریدر نیستند :grinning_face_with_smiling_eyes: :smirking_face: حالا هم بیا برا امامی نژاد پس یسل بکش که امامی نژاد تریدره بقیه تریدر نیستن :grinning_face_with_smiling_eyes:

میشه بگید دقیقا از کجا باهاش اشنا شدید و کجا تبلیغ میکرد؟

و اینکه دقیقا چی نشون داد بهتون که شما قانع شدید که سرمایه اتون رو در اختیارش بزارید؟

میبینم که بازم حرف از مانیتور فروش اعظمه :joy: بهش بگید صابر دلش برات تنگ شده :rofl:

اون‌موقع که من بهش گیر دادم که معامله ریل بزن با اندیکاتورت و همش میپیچوند و آخرم فح.٫اشی کرد ‌و اکانتش مسدود شد باید شک میکردید بهش🚶‍♂️

من تقریبا هر یک پیامی که این کلاه.بردار میذاشت این کامنتو میذاشتم اما کسی توجهی نمیکرد

وقتی بعد از این همه تذکر های من و بقییه دوستان دادند باز هم توی دام و طمعه پولدار شدن میفتید چه میشه گفت

اگر با دو تا اندیکاتور میشد پول در بیارن که همه دنیا میلیارد دلاری درامد داشتند

درود

متأسفم که برات این اتفاق افتاده و مرسی که در این زمینه اطلاع رسانی میکنی.

یه پیشنهاد واست دارم :

من یک استراتژی دارم آس!

با وین ریت عالی

میتونم ۱۰۰ دلار را راحت به ۱۰۰۰۰۰ دلار تبدیل کنم

تا حالا هزار بار این کار را کردم

سالها تو بهترین مراکز آموزشی هم تدریس کردم

میخوای از این فلاکت درت بیارم، فقط ۱۰۰دلار هزینه کن

تنها سوالی که باید بپرسی فقط یک چیزه؟

:backhand_index_pointing_left:استیتمنت تون؟

تمام. فقط همین.

کسی که Statement از بروکر نداره یا رو نمیکنه، اصلا تریدر نیست. اونی هم که تریدره اصلا اینجوری صحبت نمیکنه! ۱۰۰۰دلارش برا تریدرا پول نیست،۱۰۰دلار که اصلا توهین محسوب میشه!

یه تریدر در ازای استراتژی از کسی پول نمیگیره و به پول کسی هم نیازی نداره.

من روز اولی که پامو گذاشتم فارکس ، کار نامه ام خیلی بهتر از ایشون بود!

داداش این جا ایرانه شما حواست نباشه کلیه هاتم در میارن میبرن میفروشن چطوری اعتماد کردی ۹ هزار دلار دادی

از همین کامیونیتی قبل از متصل شدن اینترنت تبلیغ اندیکاتور دست ساز خودشو میکرد البته اگر دست ساز خودش باشه

عکس ها و صحبت هایی که راحب اندیکاتورش ورد باعث شد به این فکر کنم که واقعا راسته و این یارو یچیزی حالیشه

کاملا حرفت درسته🙏🏻

دمتم گرم که گول این کلاهبردارارو نمیخوری راه خودتو برو🔥

متاسفانه آره

داداش اون مبلغ سنت بود من نزدیک ۵۰ دلار دادم