این آدم که توی دوران قطعی اینترنت ادعای زیادی داشت سیستم خیلی خوبی به اسم کروکوبات داره و میخواد فی سبیل الله در اختیار مردم قرار بده فقط یک دزد و مفت و خور هست
پول ناچیز من رو که میخواستم دارو های پدرم رو باهاش تهیه کنم رو ازم گرفت به بهانه رشد دادنش و الان تمام پول رو رو ضرر کرده و ادعا میکنه که تو پول رو دادی باهاش کار کنم به من ربطی نداره ضرر شده
اوایل زمانی که داشت من رو خام میکرد ادعا کرد که پول هلد شده ای توی لایت فایننس داره که نیاز داره من با رفرال اون مقداری پول رو واریز کنم براش که پولش آزاد بشه و باهاش ترید بکنه(که البته اینجا راست میگفت)
بعد از واریز و آزاد شدن پولش که مبلغ ۱۴۵۰ دلار حدودا بود این برایند حسابش بود👇🏻
این آدم حتی با سرمایه ۱۴۵۰ دلاری نمیتونه ترید کنه و کمتر از یکروز حساب رو صفر کرد و این پول ناچیز دارو رو از من گرفت و حالا ما موندیم و مریضی پدر گرامی
سلام دوست عزیز
از این موضوع متاسفم ، ولی فکر میکنم اگر در تاپیکهای مربوط به کروکوبات مطرحش کنین که آقای امامی نژاد هم ببینن و از خودشون دفاع کنن بهتر و عادلانه تر باشه.
ضمنا بابت بیماری پدر بزرگوارتون خیلی ناراحت شدم ، … ،انشاالله که زودتر سلامت بشن.
به هر حال بهتره صحبتهای ایشون هم شنیده بشه ، در ضمن اگر در تاپیک خودشون مطرح بشه دیگران هم آگاه میشن و دچار چنین وضعی و یا با کروکوبات متضرر نمیشن ، البته این فقط نظر بنده است.
لطفا آدرس ولت خودتون را برام خصوصی بفرستین تا براتون واریز کنم .
من تا حالا از کسی کپی ترید یا ربات کار نکردم تا جایی که تجربه دارم خود معامله گر با پول خودش تو اکانت خودش معامله کنه بهتر تا یه آدمی که نمیشناسیش یا کم …
ولی خب دوستم ۱۴ سال سابقه کاری داشت معروف هم هست تو یوتوب ولی الان هیچ اثری ازش نیست نه کانال نه دیسکورد
خلاصه بگم حتی با کم ترین ریسک ممکن نتونست خودشو جمع جور کنه
ورشکست نشده ها پول تمام ضرر ها رو داده
من با اینکه سهام تویتا داشتم خواستم بفروشم بدم دست این با این مقدار پول برام ترید کنه کم ریسک سال فلان درصد
خب به عنایت الهی رفت
اعتبارش اومد پایین
وقتی اعتبارت بیاد پایین دور وریاد کم میشن تمام میشه
اما پایان کار نیست به شرطی که طرف کامل بشناسی ملاقات کرده باشی قرارداد حضوری ببندید حتی اگه 1 دلار باشه
بعد یه سری که ادعای گرگ سوار وال استریت میکنن، با ایشون تلفنی حرف زدن و تاییدش ن میکنن و به این نتیجه رسیدن چون امامی نژاد گفته بوده ک 99 درصد این کامنیوتی تریدرهاش ضرر ده اند و تریدر نیستند حالا هم بیا برا امامی نژاد پس یسل بکش که امامی نژاد تریدره بقیه تریدر نیستن
متأسفم که برات این اتفاق افتاده و مرسی که در این زمینه اطلاع رسانی میکنی.
یه پیشنهاد واست دارم :
من یک استراتژی دارم آس!
با وین ریت عالی
میتونم ۱۰۰ دلار را راحت به ۱۰۰۰۰۰ دلار تبدیل کنم
تا حالا هزار بار این کار را کردم
سالها تو بهترین مراکز آموزشی هم تدریس کردم
میخوای از این فلاکت درت بیارم، فقط ۱۰۰دلار هزینه کن
تنها سوالی که باید بپرسی فقط یک چیزه؟
استیتمنت تون؟
تمام. فقط همین.
کسی که Statement از بروکر نداره یا رو نمیکنه، اصلا تریدر نیست. اونی هم که تریدره اصلا اینجوری صحبت نمیکنه! ۱۰۰۰دلارش برا تریدرا پول نیست،۱۰۰دلار که اصلا توهین محسوب میشه!
یه تریدر در ازای استراتژی از کسی پول نمیگیره و به پول کسی هم نیازی نداره.
من روز اولی که پامو گذاشتم فارکس ، کار نامه ام خیلی بهتر از ایشون بود!