آفت جامعه ی ترید چیست ؟ چرا ما موفق نیستیم ؟

ابزار کار :slight_smile:

با سلام خدمت دوستان عزیزم

چارت پیوست مربوط به تایم فریم 1 دقیقه ای بیتکوین است که در آن تمامی معاملات انجام شده از امروز ظهر کاملا مشهوده . بیاین تصور کنیم میشه با ماژیک و پس از بسته شدن بازار ورود و خروج کرد. اگر اشتباه نگفته باشم و اگر شما هم اشتباه نکرده باشید دقیقا در محل هایی که ترید لایو در ان انجام شده شما هم ورود کرده اید با این تفاوت که برای چندمین روز متوالی است من در حال انجام پروسه ی مشابه در نماد های مختلف بودم ، ما حصل ده سال کار رو با افتخار و به رایگان با همگان سهیم شدم ، توضیحات تکمیلی دادم ، با تلفن کمک کردم ….

اما صدای من نتوانسته به 4 نفر در این کامینیوتی برسد . شما واقعا در اینجا دنبال چه هستید ؟؟؟؟

مشکل کجاست ؟؟؟؟؟ مشکل نداشتن کمترین ها برای تریدر شدن است قیفی که دهانه ای گگشاد در ورود دارد . شما از همنشینی با افراد اگاه مطلبی فرا خواهید گرفت نه جایی که شبیه اخور دری باز داشته باشه .

اگر مخالفید لطفا فقط تاپیک کروکوبات بنشانی زیر رو بررسی کنید ، محلی که در اون چنین گوهری با افتخار باز هم و به رایگان به شما هدیه شده .

کروکوبات اولین و دومین بخش سورس کد مشتمل بر 403 خط اول نسخه ی کارپنتر پرو مکس ایده آل - ابزارها و نرم‌افزارهای ترید - کامیونیتی ایران بروکر

RISING LION.txt (7.1 کیلوبایت)

PATH FINDER.txt (20.3 کیلوبایت)

MACD CLUSTER.txt (15.4 کیلوبایت)

CARPENTER TOOLBOX EDITION.txt (390 بایت)

در حال حاضر فقط 1 کامینیوتی در جامعه ی ترید ایران بنام ایران بروکر داریم . اگر تریدر هستیم نسبت به حرفه ای نگه داشتنش وظیفه ای بر گردن ماست .

پست با موفقیت ویرایش شد

این اندیکاتور واقعی نیست چون تاحالا هیچ معامله ریلی توسط سازندش باز نشده و فقط فحاشی کردند.

اکانت ایشون هم توسط پشتیبانی تعلیق شده

:no_entry:لطفا استفاده نکنید :no_entry:

سلام،تو جین چند در میاد؟

سلام جناب امامی نژاد وقت بخیر خداقوت
بنده شخصا از هیچ اندیکاتوری استفاده نمیکنم اما بسیاری از ‏پستهای شما را خوندم و زحماتی را که بابت کروکوبات کشیدین و نیز ‏متاسفانه توهینها و کم لطفیهای برخی از عزیزان به شما را ‏دیدم ، از شما بابت اینکه نتیجه تجربیات خود را به اشتراک ‏گذاشته اید بسیار تشکر میکنم ، اما ان شاالله اگر ناراحت ‏نمیشین خیلی خلاصه کمی شما را نقد کنم :

راستش با اینکه بیش از 37 سال سابقه حرفه ای در زمینه ‏برنامه نویسی و 9 سال سابقه در ترید دارم و اکثر پستهای ‏مربوط به کروکوبات را با دقت خوندم اما باز هم وقتی آنرا ‏در تریدینگ ویو میبینم برام بسیار شلوغ و گیج کننده است ‏ونتونستم بطور کامل اون را تست کنم و …

بجای اینکه به انتقاد ادامه بدم راه حل عملی برای حل مشکل ‏‏(این مشکل که ازش استقبال نشده) را خیلی خلاصه عرض ‏میکنم :

1 - شما چندین تصویر و راهنمایی برای تنظیم رنگ و سایر ‏آپشنهای کروکوبات داشتین ، بجای اونها خیلی ساده کد را ‏طوری اصلاح کنید که رنگهای پیش فرض و آپشنهای آن ‏همونی باشن که در راهنمایی ها گفتین ، با اینکار کاربر از ‏همون لحظه ی اول دلسرد نمیشه

2 - تمام اندیکاتورهای استفاده شده را آپشن کرده و بطور ‏پیش فرض ‏Hidden‏ کنید تا فقط سیگنال ها را نمایش دهد ‏‏(با این کار از شلوغی و گیج شدن کاربرجلوگیری میشه و ‏هرکس به اندیکاتورها نیاز داشت میتونه در تنظیمات آپشن ‏مربوطه را فعال کند)

3 - بجای توضیح دادن شرایط نمایش داده شده کد را به گونه ای که مورد تایید ‏خودتان است تغیر داده و فقط نتیجه و یا توصیه در هر لحظه مورد نیاز برای ‏کاربر نمایش دهید

4 - از همه مهمتر یک ویدیوی آموزشی 5 دقیقه ای از نحوه استفاده از آنرا بعنوان ‏تنها راهنمای مورد نیاز فراهم کنید.

‏ شما زحمت زیادی کشیدین و قابل تقدیره اما از نظر بنده آنرا بد ارائه کردین ، امیدواریم مطالبی که عرض شد باعث دلخوری شما نشه و فکر نکنین بقول معروف همه یک چیزه "هلو برو تو گلو "میخان ، بلکه اینطوری در نظر داشته باشین که اگر اصلاحاتی و مواردی که عرض شد را انجام بدین تازه سایر عزیزان میتونن براحتی اون را مورد تست و یا استفاده قرار بدن.
با سپاس

1 لایک کرده

تا زمانی که معامله ریل باز نکنند این اندیکاتور همچنان بدرد نخور و کلاهبرداریه :no_entry:

1 لایک کرده

والا یه حرف حق ولی بخدا اگ بود باز هم زیر بار این حرف شما نمی‌رفت و می اومد باز ی اسکرین میداد😄

علی عزیز سلام و خیلی خوشحالم با شخصی با چنین سابقه ای صحبت میکنم ، من برتچنامه نویس نبودم ولی همیشه ارزوش رو داشتم .

اینجا یک نکته مشخصه ، انرژی که من گذاشتم ، صداقت گفتارم ، میزان علمو دانشم در خصوص ترید که اون رو بالاتر از همه ی افراد حاضر در این محل میدونم .

متاسفانه امکان انتقال دانش در این بستر فراهم نیست و دلیل هم در بخش اول فرمایشات شما بود .

فرض کنید من شخصی بیمار بودم که در ۷ روز اخر زندگیش در تلاش بود تا هر انچه می داند را رایگان هدیه دهد .

علی اقا من الان ۷ بار مرده بودم اگر چنین فرضی درست بود .

من به هیچ وجه منکر بسیار ابتدایی بودن کد نیستم چون تا امروز تو این ده سال از ۱ نفر نه سوالی در خصوص چارت کردم نه پاین اسکریپت . اما یک حقیقت رو نمیطه انکار کرد که هر آنچه گفتم مو به مو تمام مواردی بوده که خودم بر اساس اون ترید میکنم .

علی اقای عزیز هر چیزی لیاقتی میخواد ، وقتی افکاری وجود داره که کسی مثل من رو شیاد میدونه ، کسی که اراده کنه به میزان دلخواه پول از چارت میکشه بیرون و از اون مهمتر محلی برای انجام راحت بحث و بررسی وجود نداره هیچ کاری نمیشه کرد .

من از خودم ناراحتم که چرا یک پروسه رو وقتی دیدم برای بار دوم داره جواب یکسان میده مجدد تکرار کردم . این پلتفرم برای انجام ابن هدف اصلا مناسب نیست .

شما فرض کنید الان من همون تریدر مرده هستم از اون جهان باهاتون صحبت میکنم ، شماتمام توضیحاتی که با اون بتوانید کروکوبات رو تا مرحله ی رسیدن به شکل نهایی روی چارت داشته باشید ذیل تاپیک دارید ، برخی موارد رو ۳ بار گفتم .

ایا واقعا قادر با درک هر انچه من گفته ام خواهید بود ؟ شما بفرمایید چه کنیم .

Product

Package

Promotion

دقیقا آنچه شما فرموده اید در بخش نهایی فرمایشات موضوعی بود که پیشتر از سمت خودم به آن اشاره شده بود .

خداروشور میکنم که در ثانیه ی اخر شما پیام دادید . موارد مطروحه از سمت حضرت عالی عینا انجام شده ، تاپیکی بعنوان کروکوبات باز شده و موارد مطروحه برای بارها با دیدن ححم اسپم شدید و باور نکردی که امکان رسیدن پیام به هدف اصلی را غیر ممکن میکند تکرار شده .

علی جان هدف من در دسترس قرار دادن بهترین وسیله ی ترید برای عموم بصورت رایگان در این شرایط خاص بود اما متاسفانه نتیجه منتشر شدن کد های اصلی و توضیحات کافی برای ساخت محصولی در حوزه ی فینتک و فروش آن با دلار ۲۰۰ هزار تومانی به همین افراد شد ! فقط میتونم امیدوار باشم این تهدید بالفعل نشه .

ممنون از نظرات و شب خوش

1 لایک کرده

تا وقتی خود سازندش جرئت نداره معامله ریل باز کنه و باهاش و فقط فحش میده این اندیکاتور دوزار هر نمیارزه :no_entry::no_entry::no_entry::no_entry::no_entry:

1 لایک کرده

افت جامعه ترید ما، افرادی است که ادعا می‌کنند ولی هیچ وقت اثبات نمیکنن ادعای خودشون رو حتی به ساده ترین روش ممکن امثال خود نویسنده این تاپیک
که حرف های حق رو با فحاشی و افترا و سفسطه و مغلطه و در نهایت توهین جواب می‌دهند نه انجام اثبات یک ادعای ساده خودش

1 لایک کرده

استاد امامی عزیز ! شما پس از مسدود شدن اکانتتون ۸ دقیقه پیش جوین شدی و مجددا شروع کردی به ادامه راه قبلی

خودتو خسته‌نکن عزیز . تا زمانی که معامله ۱۰ هزاردلاری باز نکنی‌تو لایو اپارات ، این اندیکاتور معتبر نیست :no_entry:

1 لایک کرده

وای خدااا
عماد مغنیه====امامی نژااااد

بسه دگ :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :sob: :sob: :sob:

اخه مرد مومن کدام انسانی رو دیدی یک سیستم که شامل حداقل ۱۰ اندیکاتور هست رو نحوه کارکردش رو با یک تصویر منتقل کنه؟ این امر محال است

عماد مغنیه یا همون امامی نژااااد بجای این همه انرژی ک بخای بزاری اینجا واسه فروکردن یه کروکوباتت

برو تو تمام شهر ها برنامه دیوار یه آگهی بزار اونجا هم بزار ‌قیمت 5000 بخدا اینقد آدم ساده هست ک قیمت بالا رو میبینه فک میکنه چیز خاصیه ،و با ترفندهایی ک شما بلدی قطعا خیلی راحت تر میتونی فرو کنی بدون بحث و اینا ک اینجا هست

البته اگر مشکلی بابت هزینه کردن برا آگهی گذاشتن نداری ک برای کسی ک پول چندتا بیت درآورده واقعا هیچه

تو تمام شهرا یه آگهی بزار و پولش بده و پول بیشتر بدی برات بیشتز نشون میده

نه آخه بیای اینجایی که بنازم همه تریدر هفت پیراهن پاره کردن همه تو هر قضیه ای و میای جلو همه این دوستان ادعا میکنی و نمیتونی اثبات کنی

والا برو دیوار آگهی بزار قشنگ راحت

ول کن دگ اینجارو

عزیزان خیلی بده که به همدیگه توهین کنیم و یا تهمت بزنیم ، حتی به فرض اگه شخصی متهم به کلاهبرداری هم باشه تا در جای معتبری اثبات نشده باشه حق نداریم به وی بگوییم کلاهبردار ، اگر شخصی هم فکر میکنه حرف و نظر خودش درسته و بقیه اشتباه میکنن حق نداره به اونها بی احترامی و توهین کنه …

لطفا مهربونتر باشیم.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ، برای هیچ، بر هیچ مپیچ
دانی که پس از عمر چه ماند باقی؟
مِهر است و محبت است و باقی همه هیچ

2 لایک کرده

حرف شما درسته . ما‌توهینی‌ نکردیم فقط میگیم وقتی سازنده اندیکاتور باهاش‌معامله باز نمیکنه ، معتبر نیست :no_entry:

1 لایک کرده

فقط شما این رو پاسخ بده، شمایی ک دقیقا 20 است اومدی کامنیوتی
چطور اینقدر دقیق در جریان اتفاقات و بحث ها بودی و میای اینجا مینویسی در موردش؟ لااقل این رو جواب بده؟

من دو هفته است هنوز خیلی بحث ها رو نمیدونم و ندیدم تاپیک ها رو تو چجور تو 20 دقیقا واقعا فهمیدی که حق با امامی نژاد بوده و امامی نژاد هرچی ف حش داده شایسته این دوست عزیز بوده؟

لااقل بیا اینو بگو اگر تو امامی نژاد نیستی و عماد مغنیه ای

1 لایک کرده

بله توهین کار اشتباهی هست . موافقم با شما . اما متاسفانه خود جناب امامی نژاد باعث شدن این شبهات و بحث ها به اینجا کشیده بشه که باعث شد اکانتشون تعلیق بشه . در اوایل تاپیکشون که الان بسته شد بهشون بارها گفتم که این مدل از آموزش شما و ارائه ی مطالبتون جز درگیری و اوقات تلخی چیزی به همراه نخواهد داشت . این هم نتیجه .

امامی نژاد سابق ==عماد مغنیه جدید

درک میکنم که فرصت مرتب و بهینه کردن کدها را نداشتین و از طرفی شما قصد داشتین لطف کنین اما متاسفانه مورد تهمت قرارتون دادن … از این بابت بسیار متاسفم اما بنظر میاد بهتر است بجای ایجاد تاپیک جدید و درگیر شدن با سایر عزیزان ابتدا اصلاحات مورد نیاز را حتی اگر چند ماه طول بکشه انجام داده سپس آنرا با در نظر گرفتن همه جوانب با شکلی زیبا و راحت ارائه کنید.