دوستان ادامه روندش برای هفته آینده به شکل چارت زیر میبینم ، چون سه بار سقف کانالش تست زده احتمالا بیاد و خط روند صعودی بشکنه و بیاد سراغ کف کانال و پایین تر
هم با بازار هم با ترامپ اونم در هفته ای که برای ترامپ خیلی اهمیت داره اون تو 250 امین سالگرد استقلال آمریکا و بعد از جنگ و موفقیتی ک گذروند و دایم داره میگه ما بازارها رو صعودی کردیم الان همه خوشحالن تو سودن،خب معلومه جو آمریکا مثبت هست فقط و ملتی که وارد نشدن و دیر وارد میشن همون گله تازه دارن وارد مارکت میشن و معلومه ک نزولی شدن خیلی سخته واسه این هیجانات توی خود آمریکا نه حتی توی مارکت و بازارش، اینا رو هم در نظر بگیرید، وقتی دترامپ داره میگه سقف تاریخی سقف تاریخی و از این صحبت ها
اره درست میگی ، علاوه بر اون روند صعودی که در کف های خیلی معتبری که داره ، میشد وارد شد ولی در نزدیک سقف کانالش باید همیشه گوشه چشمی هم به این سقف کانال صعودیش هم داشت ، نمیشه فقط کف کانال را در نظر داشت حتما باید برگشتهاش هم در نظر گرفت ! زمانیکه سقف اصلیش که باعث تغییر روندش میشه را تاچ کنه دیگه هیچ کفی نمیشناسه و اکثر بایرها را حسابی متعجب میکنه ، برای همینه که بلند مدتی کارها علاوه بر کفهای معتبر این سقفها را هم زیر نظر دارن چون زهر چشم های خوبی ازشون گرفته
اینقدر محو این سقف تاریخی داوجونز شده بودم که یادم رفت کف های معتبر صعودی کوتاه مدتیش را اطلاع رسانی کنم
واقعا دوستان هم جسته گریخته اینرا میگفتن ولی ورود در این سقفها خاطرات زیادی زنده میکرد دچار نوستالژی شده بودم
حالا سعی میکنم نقاط ورود در کفهای معتبرش را هم بگم هرچند در بعضی تحلیل های بالا بهشون اشاره کردم که واقعا نقطه زنی هم بودن ولی منبعد باید دیگه احتیاط کرد چون داوجونز سقف سومش که فکر نمیکردم هیچوقت تاچ کنه را بعد از 8 سال تاچ کرده ! دیگه ورود در کفها را باید نوسانی در نظر گرفت و اگر موج نزولی هم در تایم 4 ساعته ایجاد شد سل های بلند مدتی خوبی میده ، اینم بگم اینها سیگنال نیستن چون همگی احتمالاته و همانطور که در شروع تاپیک نوشتم اگر کسی بعنوان سیگنال با این احتمالات پوزیشنی گرفت ووارد ضرر شد مقصر اصلیش خودشه چون روی این احتمالات وارد واقعیات شده بوده
داداش داوجونز میخواد پیرت کنه نمیریزه
تو بازه ی های بلند مدت مثل ماهیانه اهداف نهایی به نظرم ۵۴۵۰۰ تا ۵۵۵۰۰ هست.
حالا حالاها هی قراره سقف بزنه.
ببین اون بازه ی قیمتی هر وقت تو بازه ی روزانه قیمت شیفت کرد دیگه باید بریم برای اصلاح.
اره مهم نیست تا هرجایی میخواد بالا بره و سقفهاشو جابجا کنه ماهم همانطوری باهاش حرکت میکنیم ، کفهای نقطه زنی خوبی داریم و البته اصلاحات سقفش هم در نظر داریم این موجش هم احتمالا با برخورد به 5333 اصلاح کنه اونجا پوزیشن سل هم حجم پوزیشن بایی که گرفتیم ایجاد میکنیم کمی که وارد سود شد ریسک فری میکینم و پوزیشن بای پایینی میبندیم پوزیشن سل نگه میداریم هر زمان هم مجدد به کف صعودی رسید پوزیشن بای میگیریم و وارد سود شد ریسک فری میکنیم و وپوزیشن سل میبندم
نقطه زنی سقف کیف کردید ؟!؟! دقیقا 5333 ! این اعداد طلایی همینجوری به دست نیامدن سالها پای اینها زحمت کشیده شده ! اون ورود کف هم همینطور ! فقط مونده روندش که باید همچنان نظاره گر باشیم ببینیم کی این ترند صعودی که داره را تغییر فاز نزولی میده !
اره احسان جان دقیقا همون نقطه یادتو افتادم و زیر کف اخرین اصلاح ورود و تی پی 2 . تایم فریم 5 دقیقه . دمت گرم
برای احتیاط یک چشمت هم به 52572 باشه
اوکی دادا محدوده رو روی نمودار مشخص کردم👌
اینبار اگر نتونه از 53150 بالاتر بره احتمالا روندش میخواد تغییر کنه و در گرفتن بای از موقعیتهای کف باید احتیاط کرد احتمالا ![]()
دوستان ی سوال دارم این تایپیک چرا زیاد فعال نیست ، بغیر این دوستمون که سلر هستن ،
حداقل بیایید اسکرین شات های پوزیشن ها تون رو بزارید ، حالا چه استاپ شده چه تی پی ، تحلیل تون رو بژارید دلبل ورود رو. بزارید ،
ممنونم ![]()
منم موافقم حسین جان . اینجوری خیلی میتونیم نکته برداری کنیم و یادبگیریم از هم . من توی تاپیک طلا وقتی میبینم دوستان تبادل نظر میکنن حال میکنم ولی من خودم فقط داوجونز کار میکنم اونجا ببیننده ام فقط .![]()
![]()
احسان این ریزش دلیل فاندامنتالی هم داره دیگه بخاطر اخبار امروز .درسته؟؟
منظورم اخبار تنش ایران و امریکاست
من شخصا دوست دارم موج اصلاحی تا محدوده 50 درصد لگ ریزشی بیاد .. تایم 5 دقیقه تو ناحیه مد نظر هم FVG داریم