داوجونز و داوجونزیان

با اسکلپ کاملا مخالفم ، ان شاءالله این پوزیشن سقف را اگر ریزش شروع کنه تا چند هفته نگه میدارم

احسان داداش چه بروکری فعالی . سواپ شبانه نمیخوره معاملاتت ؟؟

لایت فایننس هستم ، نه داداش حساب اسلامی کردم تا سواپ نداشته باشم :wink:

عالی .موفق و پر سود باشی آقا احسان گل و با ادب و کار بلد و دوستداشتنی:clap::ok_hand::heart:

آقا فرزاد خوبی از خودتونه ، والا لایق اینهمه تعریف نیستم که گفتید :folded_hands:

ان شاءالله به زودی شکل درست کانال نزولی اش به دست میاریم

درسته حرفت ولی من اسکلپرم😂
:ok_hand:t2::ok_hand:t2:

منم باهات مخالفم… :upside_down_face:

مجدد داره سقفشو میکشه بالاتر !!! در طول چندسالی که باهاش هستم اولین باره میبینم که همچین اتقاقی مشابه سقفهای طلا داره براش رخ میده ! ولی مشکلی نیست منم اردرهامو میکشم بالاتر یکجایی یکی مون کم میاره ! احتمال میدم این حمله اخرش به سقف پوتش باشه تا حالا دوتا حمله را دفع کردیم این سومیش میشه ! تا سه نشه هم بازی نمیشه :joy: محدوده 52732 تا 52885 خیلی مهمه

درود وقتی روندش صعودی هست چه اصراری دارید هی شورت بگیرید

با بازار میخواهید کل بندازید؟

اره درسته همچنان روندش صعودی هست ولی نزدیک سقفش دیگه باید در ادامه روندش احتیاط کرد

همچنان پوزیشن سقف نگه داشتم ، حالا در این روند صعودی که داره ، یک پایینی هم میزنه در قیمت 51893 یک اردر بای هم حجم با اون اردر سقفم براش کاشتم تا اگر پوزیشن بای گرفت با اردر سقف خنثی بشن حالا اگر پوزیشن کف حمایتی وارد سود شد وفاصله گرفت ریسک فری میکنم و پوزیشن سقف میبندم و وقتی قیمت به مقاومت جدید سقف رسید پوزیشن سل را هم حجم با پوزیشن کف میگیرم و وقتی ریزش کردو وارد سود شد پوزیشن بای کف میبندم و پوزیشن سل سقف نگهداری میکنم ! اینجوری ریسک کار حسابی کم میکنم در حد صفر میشه :wink:

سلام. کندل ماهانه بسته شد و تحلیل قبلی برقراره. با توجه به لگ‌های صعودی در تایم فریم ماهانه، قیمت میتونه تارگت‌های بالاتر داشته باشه و به محدوده ۵۷-۵۸ هزار دلار برسه. البته این فقط احتماله و در تایم فریم به این بزرگی معامله نمیکنم. صرفن برای داشتن دیدگاه نسبت به روندهای میان مدت.

مرتبا داره سقف بالاتر میبره اینبار اگر بیاد بالا میشه بار سوم که باید اردر سل در 5277 قرار بدم

خیلی صعودیه، نظرت چیه یه بای هم بگیری؟ :sweat_smile:

اره 51900 براش یک اردر بای گذاشتم ولی در سقف جدیدش 5177 هم یک اردر زیبای سل میکارم اکثرا به سقف 3 بار حمله میکنه که اینبار میشه بار سوم و آخریشه :wink:

همچنان در یک روند صعودی میره به محدوده سقفش شدو میزنه و برمیگرده مسخره اش دراورده خخخ میشه در پایینها بای گرفت و در سقف سل و البته دیدم که بعضی مواقع در محدوده سقفش چه بلاهایی سر بایرها میاره :cold_face:

همچنان در نزدیکی سقفش تایم پایین داره رنج میزنه ، ولی دیگه باید کم کم موج نزولی را ایجاد کنه ، دوست داشتم کمی دیگه بالاتر میرفت ولی بهرحال بازاره و دست ماها نیست

اینهمه اردر سل قرار دادم فقط یکی را گرفته خخخخخ انگار قراره هر زمان به سقفش میرسه فقط یکی از اردرهای سل بگیره :joy:

اوه اوه اوه چه حرکتی زد داو جونز جیب بر البته کمی هم سقف کانال رد کرد ولی برگشتش جالب بود ، احتمال میدم بتونه ترند صعودی کف بشکنه و به کف کانالش برسه احتماله شاید هم اشتباه باشه