جمع تریدر های داوجونز

سلام

اگر تریدر داوجونزی بیا از سبک معاملاتی که باهاش نتیجه گرفتی بگو و بهترین بروکر برای معامله روی این نماد اگر میدونی بگو

هرآنچه خوبان دارن داوجونز همه رو یکجا داره :saluting_face:

2 لایک کرده

:id_button: شناسه:

https://ble.ir/dji_Us30

1 لایک کرده

خیلی دوست دارم روی داوجونز ترید کنم ، ولی واقعا چارتش رو نمیتونم درک کنم.حرکت شارپ زیاد داره

1 لایک کرده

ترید روی داوجونز نیاز به بک تست زیادی داره تا جاییکه بتونی شناخت کافی پیدا کنی و همچنین بالانس بیشتری نسبت به جفت ارزهای دیگه .

در کل هیچ نماد برتری نداریم مهم این هست که با کدومش ارتباط و درک بهتری برقرار میکنی

3 لایک کرده

سلام

منم داوجونز کار می کنم اپن مارکت

سبک معاملاتیمم اول تایم فریم های ۱ساعت و۱۵ و۵ رو برسی میکنم روند وسایکل ونواحی مهم رو مشخص می کنم البته فقط برای دیدگاه گرفتم

بعد درتابم ۵دقیقه سقف وکف روز کلوز روز قبل بک تو ایون ها ویا اگر سایکل رنج باشه سقف وکفش رو مشخص می کنم لگ هارو درمیارم تری وج هم میندازم

براساس سایکلی که داخلش هستیم بریک یا فیک بریک سطوح رو در اپن معامله می کنم

وبرخلاف همه که اپن رو مثل سبحان صمدی میبینن ومیگن سکه انداختنه و…

من با کلی تحلیل اپن رو معامله می کنم

4 لایک کرده

حتمی آخر ترید و بعد از کسب سود با صدای بلند فریاد بزنید:

عمو فرانکلین ، مچکرم

:blush::blush::blush:

سلام
به نظرتون کدوم چارت داوجونز دیتاش دقیق تر هست ؟

عمری رو پای داوجونز گذاشتم ، داوجونز جیب بر وسط باز :joy: آخرش به این نتیجه رسیدم که نباید اون وسطهای روند باهاش کار کرد باید در کناره های پیوتهای دیلی و هفتگیش اردر بکاری مگر نه اون وسطهای روندش اینقدر بازی درمیاره که حسابی جیبتو خالی میکنه :joy: نزدک ازش مردتره حرفش یکیه این داوجونز اخلاقش مثل این دخترهای لوس بی مزه اس خخخخ شوخی کردم به کسی برنخوره :blossom: الان هم یک اردر سل در قیمت 51458 براش کاشتم نقطه ای میگیره و ریزش