سلام دوستان عزیز ، حالا که نزدک و نزدکیان داریم چرا داو جونز و داو جونزیان نداشته باشیم
در این تاپیک هر روز چارت داو جونز را آپدیت میکنم و با یک استراتژی بلند مدتی خاص همراهیش میکنم ، تحلیل های خودم را اینجا میذارم ولی خواهش میکنم بعنوان سیگنال استفاده نشه چون همه اینها احتمالاته و ضرر و زیانش پای کسی هست که توجهی به این خواسته من نداره !
خوب دوستان عزیز داوجونزی میخوام حساب این شاخص جیب بر روباه مکار را برسم بعد از سالها تحقیق و پژوهش به این نتیجه رسیدم که باید در تایم بالا باهاش کار کرد در کناره های دریا و نه در در وسط موجهاش ، الان هم نزدیک سقفش داره نوسان میکنه و احتمالی که براش میدم به شکل چارت زیر هست
بازم از کف کانال حمایتیش داره یک حرکت برای رسیدن به سقف جدیدش شروع میکنه شاید اینبار تاچش کنه ، تا الان چند بار تلاش کرده ، تا اینرا تاچ نکنه ریزش بزرگش شروع نمیکنه
یکمرتبه در وسط موجهاش بازم شروع به بازیگری کرد تا جیبها را بزنه برای همینه که میگم با این جیب بر فقط باید در کناره های دریا کار کرد ! هدف همان سقف پیوت جدیدش هست حالا هر چقدر میخواد بازی دربیاره ، دوستان اینها همه اش احتمالاته شاید هم درست نباشه در این بازار هیچی صد در صدی نیست
سلام آقا میلاد عزیز ، چون داوجونز زیاد طرفدار نداره ، اگر بتونه به سقفش برسه یک ریزش وحشتناک میتونم ازش بگیریم ، یعنی احتمال میدید که سقفشو تاچ کرده باشه ؟ البته از این حقه ها زیاد میزنه ولی اکثرا دیدم برمیگرده و تا سقفو تاچ نکنه ریزش اصلی انجام نمیده