داوجونز و داوجونزیان

سلام دوستان عزیز ، حالا که نزدک و نزدکیان داریم چرا داو جونز و داو جونزیان نداشته باشیم :joy:

در این تاپیک هر روز چارت داو جونز را آپدیت میکنم و با یک استراتژی بلند مدتی خاص همراهیش میکنم ، تحلیل های خودم را اینجا میذارم ولی خواهش میکنم بعنوان سیگنال استفاده نشه چون همه اینها احتمالاته و ضرر و زیانش پای کسی هست که توجهی به این خواسته من نداره !

3 لایک کرده

خوب دوستان عزیز داوجونزی میخوام حساب این شاخص جیب بر روباه مکار را برسم :money_mouth_face: بعد از سالها تحقیق و پژوهش به این نتیجه رسیدم که باید در تایم بالا باهاش کار کرد در کناره های دریا و نه در در وسط موجهاش ، الان هم نزدیک سقفش داره نوسان میکنه و احتمالی که براش میدم به شکل چارت زیر هست

1 لایک کرده

بازم از کف کانال حمایتیش داره یک حرکت برای رسیدن به سقف جدیدش شروع میکنه شاید اینبار تاچش کنه ، تا الان چند بار تلاش کرده ، تا اینرا تاچ نکنه ریزش بزرگش شروع نمیکنه

1 لایک کرده

دوستان بعد از تاچ سقف جدیدش احتمال همچین ریزشی تا این کف جدیدش میدم احتماله حتمی نیست

خوبه داره در جهت تحلیل واکنش میده ، احتمالا اینبار سقفش تاچ میکنه

1 لایک کرده

همچنان داره طبق تحلیل صعود میکنه اون سقف جدیدش محدوده 51938 تا 52000 در نظر بگیرید .

1 لایک کرده

دوستان داوجونزی روندش همچنان طبق تحلیله گول این حرکاتشو نخورید هدف همون سقف جدیدش هست

یکمرتبه در وسط موجهاش بازم شروع به بازیگری کرد تا جیبها را بزنه :joy: برای همینه که میگم با این جیب بر فقط باید در کناره های دریا کار کرد ! هدف همان سقف پیوت جدیدش هست حالا هر چقدر میخواد بازی دربیاره ، دوستان اینها همه اش احتمالاته شاید هم درست نباشه در این بازار هیچی صد در صدی نیست

چه عالی که داوجونز هم تاپیک داره، ولی چرا هیشکی نیست و تنهایی :sweat_smile:

همه شانسی رو اوپن یه معامله میگیرن، برای همین تحلیلش رو دنبال نمیکنن :grimacing:

من دیدگاهم برخلاف شما نزولیه. انتظار حرکت به سمت پایین رو دارم.

1 لایک کرده

سلام آقا میلاد عزیز ، چون داوجونز زیاد طرفدار نداره :joy: ، اگر بتونه به سقفش برسه یک ریزش وحشتناک میتونم ازش بگیریم ، یعنی احتمال میدید که سقفشو تاچ کرده باشه ؟ البته از این حقه ها زیاد میزنه ولی اکثرا دیدم برمیگرده و تا سقفو تاچ نکنه ریزش اصلی انجام نمیده

1 لایک کرده

برعکسش هم هست سقف جدید ک میزنه فقط میره میره، هم هست

1 لایک کرده

تا حالا اینمورد را ندیدم ، شاید سقفش درست محاسبه نکرده بودید :thinking: این سری نگاه کن به سقفی که براش مشخص کردم برسه واکنشش جالبه

چهار روز پیش 4 ژوین مگه سقف قبلی رو نزد؟ سقف یک و دو ژوئین رو؟

چهار روز پیش که سقف جدید رو زد ریخت یا فقط همون روز بای رفت؟من اینو دارم میگم که چون یه سقف جدید رو بزنه دلیلی نیست که هانت بشه و بریزه اتفاقا تو شاخص ها مث داجونز که ایندکس هم هست و اصلا برگرفته از 30 سهام برتر هست.رفتار بازار سهام طوری دره سقف جدید زد احتمالا ادامه اشخیلی بالاتره تا برگشت و هانت شدنش

1 لایک کرده

آها مسئله اینجا هست ! درسته سقف قبلی زد ولی سقف جدیدش کجاس ؟ لزوما همون جایی که سقف قبلی زده شکسته نیست ! پس کجا هست ؟ اگر اشتباه نکنم و پیش بینی ام درست دربیاد وقتی به قیمتی که مشخص کردم برسه و واکنش بده و البته اصل کار باعث ایجاد تغییر روند نزولی کامل بشه متوجه میشید که سقف جدیدش کجا هست ! فقط اینرا بگم که اینها همه اش احتمالاته شاید درست طبق تحلیل پیش نره

1 لایک کرده

داداش مرسی واسه تایپیک جاش خالی بود منم روی داو جونز هستم بقول ات تایم پایین یکم که چه عرض کنم خیلی حرکت های فیک داره ولی خوب سریع تر نتیجه رو میگیری ، بازم مرسی واسه تایپیک ات ، مشتری شدم :joy:

1 لایک کرده

شاید به خاطر تفاوت سبکه. من سقف جدید رو پیش‌بینی نمیکنم. با چیزی که اتفاق افتاده، تحلیل میکنم. در آخرین حرکت صعودی یک FVG بزرگ داشت که IFVG شد. برای همین حرکت به سمت نقدینگی پایین‌تر رو محتمل دیدم. دیروز هم قیمت رو نگهداشت. ممکنه بعد از گرفتن نقدینگی پایین به سمت سقف شما حرکت کنه. شاید هم من تحلیلم اشتباه باشه.

1 لایک کرده

آپدیت تحلیل بلند مدتی : ترند صعودی : دوستان احتمال میدم مجدد حمله خودشو برای رسیدن به سقف جدیدش شروع کنه دیروز هم یک چشمه از بازیهاشو نشون داد برای همینه که در تایم دیلی و فقط در کنارهای دریا باهاش کار میکنم و نه در میان امواج خروشانش ، اینم بگم همه اینها احتمالاته شاید هم اشتباه باشه به همفکری هم میتونیم حساب این شاخص جیب بر برسیم :joy: بعد از تاچ سقف جدیدش احتمال یک ریزش خیلی سنگین میدم تا اعدادی که اگر بگم حسابی عصبانی میشید

سلام برادر عزیز خیلی خوش اومدی ، اره شاخص خیلی سختی هست ولی میشه باهاش راه اومد ناقلا چالشیه و کسانی که چالش دوست دارن انسانهای شجاع و قابل احترامی هستند :wink:

1 لایک کرده

ممنون آقا میلاد عزیز ، دمت گرم ، من اردرهامو اون بالا 52000 چیدم احتمال میدم که به اون عددم برسه مگر نه اینقدر اینجاها رنج میزنه تا حتی شده با یک شدو خودشو به اون عدد بکوبه و ریزش کنه الان در یک موقعیت تاریخی حساس رسیده اگر بتونیم در اون سقفش وارد بشیم و درست محاسبه کرده باشیم و ریزش بزرگش بگیریم حالا الاها پوزیشن سل نگه میدارم تا برسه به کف جدیدش در قیمت 41945 !!! البته مبنای کار میذارم براساس تحلیل شما که فکر میکنم که اشتباه کردم :thinking:

1 لایک کرده

نه نه نه مبنا تحلیل خودت باشه :man_facepalming:

من کوتاه مدت و روزانه به چارت نگاه می‌کنم. این تفاوت سبک و دیدگاه نشون میده که مبنا باید تحلیل خودت باشه :sweat_smile:

1 لایک کرده