داوجونز و داوجونزیان

احتمالا میتونه باشه البته سقفش هم دیده ، حالا میتونه یک بالایی تا 52800 بیاد و ادامه ریزش اگر موج نزولی هم درست کنه که دیگه پایان روند صعودیش میشه احتمالا

ول کن ریزش نیستی :joy:

خخخخ نه آقا ابوالفضل الان دیگه واقعا تغییر روندش مشهوده بنظرم حتی اگر بیاد بالا تا 52700 یک سل بلند مدتی خوبی میده دیگه بای ها میشن نوسانی و سل ها بلند مدتی احتمالا

من همچنان نظرم روی بای هست ولی فعلا موقعیت مناسبی ندیدم

ترید اول من که بای بود با صدتا استاپ

استاپ رو زد و ورود مجددش متاسفانه تو تایم ترید من نبود مگر ن اون تیپی رو میداد بهم حداقال 2 رو

فدای سرت . فردا روز بهتریه . :heart::heart:

آره داداش ،نگرفتم دگ چون گفتم تایمم نیست و رفته بودم بیرون دگ وقتی ساعت هفت تموم شد. :heart::heart::folded_hands:

میدونی که اگه اضافه بر برنامه میگرفتی و استاپ میشد بیشتر اذیت میشدی

این هست ولی دیگه حوصله ما نیست

به خصوص سرمایه گذار که تو شب منتظر با اسپرد استاپو بزنه

سرمایه گذار برتر هم ب کنار عمو تر ا مپ که بیداره رو و قراره توییت بزنه اون اون :sweat_smile: نمیصرفه به ریسکش

خدا رو شکر امروز هم با استاپ تموم شد :joy:

ولی انقدر دوست دارم شورت داوجونز و یورو رو بگیرم :joy:

برای فردا میشه روی سل اگر تاییده بده ورود کرد

برای درک یک نماد باید اول بفهمید تو کدوم چرخه مارکت هستین برای مثال تصویر داوجنز یک رنج داریم که شکسته رو به پایین و اینجا اومدی میخوای ترید کنی باید بفهمی ساختار که میده مارکت به چه شکل هست گاهی اوقات از کف یه ساختار برا بای میده و تو میخوای پولبک برا سل بگیری که سریع استاپ میشی یا برعکس بایر میشی پولبک عمل میکنه الان درک از این تصاویر چیه فرستادم بنظرت روند سلر ها میشه پولبک ساختار میگیره بای میشه

حالا من میام اینجا تو تصویر سلر میشم تا اون کلوز ببینیم چی رخ میده

اگه استاپ شد دیگه معامله نمی‌زنیم و اتمام امروز میشه

ماشالا آقا حسن که به پلنت متعهدی :clap:

توضیحات همون بالا هست

پسسسسس توضیحات؟؟؟؟

توضیحات یک رنج داریم از سقف افزایش عمق داد اومد کف و بعد بستن کندل آخر از کف دیگه تایید ورود برای هر نوع معامله گری داد ریوارد هم بسته به ریکس اصولن باید اندازه رنج سقف باشه ولی با توجه به رنج بزرگ تا سقف احتمال هست بره حساب مسابقات هست این ترید رو حساب شخصی نیست زون رنج هم کشیدم توضیح معنا بده

سلام و درود بر همگی دوستان ، برای ادامه کار همچین روندی را احتمال میدم اون کف حمایتی دیلی احتمالا بتونه پرتاب خوبی به سمت بالا ایجاد کنه ولی چون موج قبلی سقفشو دیده مثل سری قبل فکر نکنم بتونه به سقف تاریخی اش برگرده باید منتظر باشیم که با مقداری صعود حرکتش در مرحله اول برای تاچ میدلاین در 46885 و یک بالای خوب و مجدد ریزش تا کف پیوتش در 42200 ، یادتون باشه که اینها همه اش احتمالاته 50 50