همه چیز راجب شاخص داوجنز - dow jones معروف!

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

داوجونز (Dow Jones) در واقع یک “شاخص” است که وضعیت قیمت سهام ۳۰ تا از بزرگترین و مهم‌ترین شرکت‌های صنعتی آمریکا را نشان می‌دهد. این شاخص مثل یک نماینده عمل می‌کند و با نگاه کردن به آن، می‌توان فهمید که حال و هوای کلی بازار سهام آمریکا چطور است. هرچه داوجونز بالاتر برود، یعنی شرکت‌های بزرگ وضعیت خوبی دارند و بازار روند صعودی دارد. :eyes::heavy_dollar_sign::green_heart::white_check_mark:

اسم‌های مختلف داوجونز در فارکس :head_shaking_vertically::heart_on_fire:

در بازار فارکس، مستقیماً روی خود شاخص داوجونز معامله انجام نمی‌شود، بلکه از ابزارهای مالی دیگری استفاده می‌شود که به آن “مشتق” (Derivatives) می‌گویند. این ابزارها بر اساس قیمت داوجونز قیمت‌گذاری می‌شوند. رایج‌ترین نام‌هایی که ممکن است در فارکس با آن‌ها روبرو شوید که به داوجونز اشاره دارند:

* **DJIA:** مخفف Dow Jones Industrial Average، همان نام اصلی شاخص. :white_check_mark:

* **US30:** این یک نام رایج در پلتفرم‌های معاملاتی فارکس است که به قراردادهای CFD (قرارداد مابه‌التفاوت) یا فیوچرز بر اساس شاخص داوجونز اشاره دارد. :white_check_mark:

* **Dow Jones Futures:** قراردادهای آتی که معامله‌گران روی آن‌ها شرط‌بندی می‌کنند که قیمت شاخص در آینده بالا می‌رود یا پایین. :white_check_mark:

نوسانات داوجونز در فارکس:

شاخص داوجونز به دلیل اینکه نماینده‌ی بزرگترین شرکت‌های آمریکا است، معمولاً “نوسانات قابل توجهی” دارد. این نوسانات تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار می‌گیرند:

* **اخبار اقتصادی آمریکا:** گزارش‌های مربوط به اشتغال، تورم، نرخ بهره، و رشد اقتصادی آمریکا تأثیر مستقیمی روی داوجونز دارند. :warning:

* **گزارش‌های درآمدی شرکت‌ها:** وقتی شرکت‌های بزرگ حاضر در شاخص، نتایج مالی خود را منتشر می‌کنند، قیمت سهامشان و در نتیجه خود شاخص می‌تواند دچار تغییر شود. :warning:

* **اخبار جهانی:** اتفاقات اقتصادی در سطح جهان نیز می‌تواند روی بازارهای آمریکا و شاخص داوجونز اثر بگذارد. :warning:

* **سیاست‌های فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا):** تصمیمات مربوط به نرخ بهره یا سیاست‌های پولی فدرال رزرو، از عوامل کلیدی در نوسانات داوجونز هستند. :warning:

به طور کلی، داوجونز می‌تواند هم بسیار پرنوسان باشد (به خصوص در زمان انتشار اخبار مهم) و هم دوره‌های آرام‌تری را تجربه کند. :warning:

“ تمام شرکت‌های زیرمجموعه داوجونز “ که ممکن هست در آینده تغییر کنند :backhand_index_pointing_down:t2::backhand_index_pointing_down:t2::backhand_index_pointing_down:t2:

همانطور که گفتیم، این شاخص شامل ۳۰ شرکت بزرگ است. این لیست معمولاً ثابت نیست و هر از گاهی تغییر می‌کند تا نماینده‌ی بهتری از اقتصاد باشد. شرکت‌هایی که در حال حاضر (بر اساس آخرین اطلاعات من) در شاخص داوجونز صنعتی قرار دارند، عبارتند از:

1. 3M

2. American Express

3. Amgen

4. Apple

5. Boeing

6. Caterpillar

7. Chevron

8. Cisco Systems

9. Coca-Cola

10. Disney

11. Dow Inc.

12. Goldman Sachs

13. Home Depot

14. Honeywell International

15. IBM

16. Intel

17. Johnson & Johnson

18. JPMorgan Chase

19. McDonald’s

20. Merck & Co.

21. Microsoft

22. Nike

23. Procter & Gamble

24. Salesforce

25. Travelers Companies

26. UnitedHealth Group

27. Verizon Communications

28. Visa

29. Walgreens Boots Alliance

30. Walmart

هستند.

خودم چندین ساله اوپن بازار بورس امریکا یا همون اوپن NYSE روی داوجنز ترید میزنم، این مطالب رو براتون جمع کردم که شماهم بیشتر با این شاخص زیبا آشنا بشید :eyes::white_heart::fire:

-پرسود و موفق باشید

6 لایک کرده

سلام روزتون بخیر

یسوال دوست عزیز

استراتژی که میاد در لحظه باز شدن داوجونز پوزیشن میگیره، که فکر کنم به وقت ایران قبلا راس ساعت 18 بود و الان 17 هست،

که سبحان صمدی هم باهمین روش ترید میکنه، وقتی نت وصل بود اینستاشو داشتم،

میخوام بدونم نمادش همون US30 هست یا نماد خاص دیگه ای هست برای این استراتژی ؟

1 لایک کرده

سلام
این استراتژی یک استراتژی شخصی سازی شده است برای خودشون که عموما مربوط به سایکل اسپایک و هانت های بازار میشه و نسبت به واکنش به سطوحی که قبل یا بعدش تجمع نقدینگی هست وارد معامله میشن،اون سطحی از ترید که میبینید،بعلاوه اینکه توی معامله گری یک مرحله ای هست به اسم شهود که خیلی جای خطرناکیه و حتی تریدر های با تجربه ام همیشه سعی بر این دارن که جلوی ترید شهودی خودشون رو بگیرن ام این استراتژی در اینستاگرام به بعضی ها این حس رو میده که بسیار ساده است و با شهود میشه معامله اش کرد،استاپ های مختلفی هست که توی اون تایم معانلاتی میشه باهاشون ترید کرد ولی این استراتژی که شما میفرمایید 3 ساعت هست تایم معاملاتیش و لزوما همزمان با اوپن معامله نمیکنن،بسیار پر ریسکه و اصلا برای شروع اصلا توصیه نمیشه.اگر علاقه داشتید هم دوره خوودشون رو بگیرید و طبق نقشه راه پیش برید که متضرر نشید،سرمایه های میلیاردی توی این بازار با عجله از بین میره.

4 لایک کرده

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

بله انواع اسم هاش رو بالا نوشتم، توی هر بروکری فرق داره

-پرسود و موفق باشید

2 لایک کرده

درود بله اوایل، من خودم بالای ۵ساله دارم اوپن کار میکنم، فیلتر های زیادی دارم و نهایت ۱ ربع اول اوپن رو ترید میکنم نه ۳ ساعتش رو! البته اوایل باید همون ۳ ساعت باشه‌.

1 لایک کرده

سلام .من از ممنوع الفعالیتی دراومدم بیرون الان :joy:
اوپن داوجونز دقیقا همون یک ربع اول برای من هم مهمه.
در ضمن از 30 دقیقه قبل اوپن شیگاکو هم مانیتورش میکنم.
5 دقیقه آخری که مونده با باز شدن هم کلی سگنال میتونه بده . سری پیش هم گفتم نزدیک یکسال و نیمه که اوپن روکار نکردم . ولی میخوام شروع کنم .

1 لایک کرده

لایو مارکته . حساب دمو هستش .فعلا حساب های پراپم فریز شدن .

1 لایک کرده

عالی اینم تیپی ۵ امروز من

یکی تیپی۲

یکی تیپی۳

البته دمو عه منم الان با وب مجبورم برم، خود برنامه متاتریدر نیست

2 لایک کرده

من سبحان صمدی ندیدم ولی بله نماد داوجونز همونی هست که نوشتید. ضمنا اوپن شاخصها رو میشه با همتاهای داوجونز یعنی نزدک و اس اند پی ۵۰۰ هم گرفت.

2 لایک کرده

منم اوپن میزنم ولی فقط نزدک

1 لایک کرده

عالی

امروز تریدی زدین؟

بله سل گرفتم نزدک رو خیلی طول داد. من تریدم اصلا هیجان انگیز نیست چون برا من راه موفقیت از مثل حلزون بودن میگذره. یک به دو ریسک ریواردمه و در عمل چون در یک به یک نصف حجم رو میبندم ریسک به ریواردم میشه یک به یک و نیم.

1 لایک کرده

عالی

منم باید ۱ به ۲ میگرفتم،با ریسک ۱ درصد

امروز اشتباهی نیم باز کردم مبجور شدم یه ورود دیگه بگیرم.

چارت نت ملی رابین سود سئیو سود نداره منم مجبور میشم خجمم رو نصف کنم و دو تا همزمان معامله بگیرم در یک به یک یکی رو ببندم این کار با حساب کتاب حجم در تایم یک دقیقه یه کم دردسر داره با این وضع نت ملی رابین سود

من دمو میزنم درحال حاضر

تو وبترمینال متاتریدر

1 لایک کرده

همین که توی فضای ترید بمونیم خودش اینجا یه قدم مثبته

دقیقا

عالی عالی

خود نرم افزار متا با الپاری که میگن وصله، کار نمیکنه یا گاهی اوقات بشدت ضعیف.

شما با چی و چجوری دمو کار میکنید؟

چون میخوام دمو کار کنم از فضا دور نشم بااین شرایط فعلی

درود

الپاری برا من فقط سشن اسیا ۱دقیقه وصل میشه بقیه ش قطع هستش

میخواید ایدی روبیکا بزارید لینکشو بفرستم

ولی روش ریل نزنید اصلا

1 لایک کرده

دستت درد نکنه، میگم که الپاری دارم اکانت و متا و همه چیشو، ولی کار نمیکنه

فکر کردم باچیز دیگه ای کار میکنید

دمت گرم