سلام دوستان خیلی خوشحالم که در جمعتون هستم خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم و ممنون از ایران بروکر عزیز که همچین کامیونیتی رو برای تریدر های ایرانی فراهم کرده .
دوستان منم مثل شما چند سالی اموزش دیدم چند سالی درجا زدم و……
الان نمیخام بگم من سود ده ام یا برایند مثبتی دارم یا حتی ضرر ده ام اصلا کار به این چیزا ندارم
اومدم اینجا چیزی یاد بدم که فک میکنم اگه ینفر دیگه اینجور یاد من داده بود پروسه تریدر شدن منم اینقدر طولانی نمیشد .
نکته : این آموزش یک هزینه ناچیزی داره که کاملا اختیاریه و در پایان آموزش شیوه پرداخت هزینه رو بهتون میگم ولی تاکید میکنم کاملا اختیاریه
شاید یکی بگه این خودش سود ده نشده یا کسی نمیاد چیز بدرد بخوری رو مفت به کسی یاد بده و اگرم مفت هست پس یچیز الکیه و…….
با این دسته آدما کلا کاری ندارم منم یه سری دلایل شخصی دارم برای این آموزش که ترجیح میدم اینجا موضوعشو باز نکنم . خیلی با خودم دودتا چهارتا کردم که یاد بدم یا ندم ولی به این نتیجه رسیدم قرار نیست اگه شما با این استراتژی سود کنید چیزی از من کم شه یا من سود کنم چیزی از شما کم شه
از نظر بعضیا استراتژی یعنی ترکیب صد تا اندیکاتورو صدتا اموزش و چندتا تاییدیه ولی کاملا باهاشون مخالفم
استراتژی میتونه هرچیزی باشه حتی یه پین بار ساده در جهت روند روی ema 60 طلا تایم فریم یک دقیقه
من دیدم افرادی که با این استراتژی هم برایند مثبتی دارند
بریم برای شروع :
این استراتژی روی نماد داوجونز است
تایم فریم 5 دقیقه
از شروع بورس نیویورک تا دوساعت بعدش اجازه ورود داریم
این استراتژی اصلا شبیه چیزی که تو اینستا نشون میدن نیست که اصلا کار به سودده یا ضرر ده بودنشون ندارم
این یچیز من درآوردیه
من نه وین ریت های بالا و فضایی دارم که از نظر من هستن افرادی با وین ریت 80 نه ادعایی دارم نه چیزی
اینم نتیجه فوروارد تست بسیار سخت گیرانه(به بهانه های ساده معاملات رو ضرر ده ثبت میکردم)
وقتی قیمت از محدوده نارنجی ما رد شد باید صبر کنیم تا قیمت اخرین و بالاترین کف رو ببینه(محدوده قرمز) و ببینه و بعد از اون سطح جدید (بنفش ) رو میکشیم
2.سقف و کف روز قبل : بالا ترین و پایین ترین محدوده روز قبل
3.سقف و کف هفته قبل :بالا ترین و پایین ترین محدوده هفته گذشته
4.سقف و کف هفته جاری:این محدوده رو از روز سوم (چهارشنبه ) رسم میکنیم چون این محدوده با سطوح روز قبل در روز سه شنبه یکیه
5.موارد 1تا 4 که با کندل شکست شکسته شدن : کندل شکست :باید بیش از 50 درصد بدنه کندل محدوده ما و تمام شدو های اون محدوده رو بریک کنه ولی اگر نتونست شدو هارو بریک کنه شکست نامعتبره
بعد از شکست معتبر تا وقتی که قیمت با یک کندل شکست وارد محدوده شکسته شده ما نشده این سطح برای ما قابل استفاده است . اگر کندل شکست در اون ایجاد شد اون رو نامعتبر در نظر میگیریم و آن سطح رو پاک میکنیم
2.ستاپ برگشتی 2: شکست محدوده ما و برگشت قدرتمند به محدوده و حتما کندل برگشت یا کندل بعدش باید به زیر محدوده ما برسه و همچنین بالا ترین کندل رو هم از پایین کامل بریک کنه و کلوز کنه
رسیدن به محدوده ما و واکنش برگشتی به اون و حداقل یک کندل و حداکثر 6 کندل و دیدن یک کندل قوی با شدو کم در جهت شکست و ورود در جهت شکست حتی اگر اون کندل کندل شکست نبود
3.از ساعت 16:30 تا 18:30 (دوساعت ابتدایی باز گشایی بازار بورس نیویرک )اجازه معامله داریم .
4.حتما باید کندل کلوز بده تا وارد بشیم .
5.با سه ضرر پشت سر هم معاملات ما تمام میشود در روز .
6.معاملات در ساعت 23:00 بروکر باید کلوز شود چه در سود بود چه در ضرر.
7.درصد ریسک هر معامله بسته به نوع حساب متغیره . مثلا پیشنهاد برای پراپ 0.5تا 1 درصد هرمعامله و حساب های شخصی هم بر اساس نوع حسابتون تایین کنید .
حتما و حتما بکتست و فوروارد تست بگیرید و بدون تمرین با این ستاپ معامله نکنید !!!
نکته : برایند هرماه شما بستگی به درصد ریسک شما داره
مثلا برآیند استراتژی در ماه اول 21 تی پی بوده ولی یکی این تی پی هارو با ریسک 2 درصد گرفته که میشه 42درصد رشد از کل اکانت یکیم با ده درصد گرفته که میشه 200 درصد اکانت در یک ماه و ینفرم با ریسک 0.5درصد گرفته که میشه 10.5 درصد رشد در ماه
پس برای همین ما نمیتونیم برای سود ماهانه یک عدد دقیق بگیم ولی میتونیم برآیند اون ماهو بگیم که ببینیم چندتا tp شده .
و این که اگر سوالی بود درخدمتتون هستم واقعا این استراتژی ساده ایه و نیاز به فهمیدن هیچ نوع سبک خاصی نداره .
سلام، آفرین دمت گرم واقعا، هم استراتژی ساده و قوی و خوبی بود هم روش و نوع آموزش دادنت عالی بود و هم گرفتن هزینه آموزش با تشویق به کمک کردن به محک، موفق باشید دوست عزیز.
در واقع این یک استراتژی ساده پرایش اکشنی بر اساس رفتار قیمته که داخل الگوینم مارکت اتفاق میفته
قرار نیست تمام استراتزی ها بر پایه الگوریتم باشن
بله دوستانی که به الگوریتم اشنایی دارن میتونن روند ها و حتی ریواردهای بزرگتری شکار کنن
ولی همین که شما بطونی رفتار شناسی قیمت رو اشنا یشی و یک الگویتم ساده شاید بهتره بگم پترن ساده رو طبق چیزی که مکتوب کردی دنبال کنی میتونی به سود دهی برسی
فقط نباید همیشه به مارکت سخت نگاه کرد
من خودم با سبک نقدینگی ها کار میکنم ولی دوستی دارم که با یه پولبک ساده لایه سه روی داو کار میکنه و سود ده هم هست
تو مارکت فقط باید یه چیز خاص رو دنبال کنی و روش مستر بشی به نظرم تمام سبک ها سود ده هستن