تایم دیلی و 4 ساعته ، نه اتفاقا خیلی خوبه نمیخواد تمام وقت پای چارت باشید ، پوزیشن سقف بزن و برو دنبال کارهات رسید کف بیا سودهاتو جمع کن دوباره از کف بای بزن تا سقف چندماهی طول میکشه که از سقف برسه کف و از کف بیاد دوباره به سقف
یه سوال برام پیش اومده . نمودارها ی بروکرهای مختلف باهم یه فرق های جزیی دارن . مثال شدوهای بلند و کوتاه . دلیلش چیه این؟ مثال توی همین تصویر بالای ارسالی احسان . با بروکر WMmarkets . دقیقا شدو کندل اخر لگ قیمتی نزولی از سقف تاریخی تا کف حمایتی توی عکس بالا بلند تر از کندل بروکره ؟
هر بروکر منبع قیمت مخصوص به خودش رو داره، پس کندلها دقیقاً مثل هم نمیشن
درسته احسان جان . اینو خونده بودم اما درک درستی از این مطلب ندارم
خوب عجب ماجرایی درست کرده سقف تاریخی 10 ساله را جابجا کرد ! اینم احتمالا فیلم جدیدش هست ! ولی مشکلی نیست باعث شد اردر سل سقفش در موقعیت بهتری قرار بدم همچنان احتمال داره بازی دربیاره تا وقتی که موج صعودی 4 ساعته اش نزولی و اون حمایت بدپیله شکسته نشه ! هر چقدر هم بالا بزنه حجم بالاتر میبرم و موقعیت بهبود میدم ، مثل یک اسب سرکشه ولی رام که بش قشنگ ریزش میکنه ![]()
احسنت آقا احسان ، عالی گرفتیش. ![]()
قربانت داداش زنده باشی ، امروز روز سختی بود
داش احسان با چه میزان سرمایه میزنی و اینکه استاپت رو کجا میزاری؟
با هر میزان سرمایه ای میشه وارد شد البته بهتره که مدیریت سرمایه رعایت بشه ، این محدوده چونکه سقفش بوده هر چقدر که از اردر اولیه ام بالاتر میرفت حجم بالا میبردم چون میدونم کجا واکنش میده ولی کلا کار پرریسکی هست و نباید همینطوری وارد شد حد ضرر هم در سقف نمیذارم چون بلند مدتی ماهانه میخوام کار کنم فقط اگر از اردرم بالاتر رفت حجم بالاتر میبرم فقط در سقف تاریخی اش همچین ریسکی میکنم مگر نه در حالت عادی قرار ندادن حد ضرر دیوانگی محضه ، اون حجم اصلی را وقتی اضافه میکنم که موج صعودی 4 ساعته اش تغییر فاز نزولی بده در هر بالایی که قیمت میزنه حجم سل افزایش میدم تا برسه به میدلاین کانالش
احتمال هر چیزی باید داد ![]()
اره ولی احتمالش کمتره
ی سوال واسم پیش اومد تا الان کسی جواب منطقی بهم نداده
وقتی داو جونز سقف تاریخی میزنه ، و روز بعد موقعیت بای داد ، تارگت تا کجا میشه ؟
تارگت تا سقف تاریخی میشه یا اندازه لگ اسپایک قبلی البته ریسکیه باید مواظب باشی
وقتی سقف تاریخی میزنه دیگه فقط باید به سل فکر کنید ، هر بالایی که تا محدوده مشخص زد باید سل گرفت البته استراتژی ها فرق داره نمیشه به همه تعمیمش داد
نه داداش طرفدار داره ولی تنبلن! ![]()
درسته داداش تو سقف نباید بای زد
ولی این داداشمون گفت اگر موقعیت بای وجود داشت
و این موقعیت بای باید تو تایم پایین باشه و بصورت اسکلپ تریدش کرد چون توی سقفه