هنوز سقف تاچ نشده ولی 3 تا از اردرهای کم حجم گرفته !
فقط کافیه کمی دیگه تلاش کنه حتما میتونه سقفشو تاچ کنه ، بقیه ارردرهای من اون بالا موندن باید همه را بگیره بعدش ریزش کنه ![]()
دوستان ان شاءالله اگر بتونه سقفشو تاچ کنه احتمالا تا مدتها ریزشی هست احتمالا چون معمولا بعدش میره کف جدیدشو تاچ میکنه ![]()
دوستان به سلامتی و میمنت سقف داو جونز ، سقف تاریخی اش بعد فراز و نشیبهای فراوان بالاخره تاچ شده ! حالا باید واکنشش به این سقف ببینیم چی میشه احتمال ریزش میدم از همین جا تا کف جدید داو جونز که ان شاءالله اگر بهش برسه اونجا هم مثل این سقف وارد میشیم ، پس ورودمان شد فقط در سقف و کف و میدلاین هفتگی و دیلی داوجونز منظورمه اینه که باید این پوزیشنها را تا ماهها نگه داریم
دوستان دقت کار را دارید که ؟!؟! تازه کار ماها با این موج نزولی احتمالی شروع شده ، باید در این روند نزولی در جاهای خاصی حجم بالا ببریم ، این پوزیشن ها و اردرهای سل ان شاءالله اگر زنده بودم تا کف پیوت جدید داو جونز در قیمت 42000 نگه میدارم و هر روز هم آپدیت میکنم تا ببینید میشه تا چند ماه پوزیشن نگه داشت
در چارت بروکر بعضی اردرها را که بالاتر از سقف قرار دادم نگرفته ولی اون نوک شدویی دقیقا در موقعیت سقف پیوت جدیدش گرفته ، امیدوارم ریزش کنه تا این پایینی های مزاحم ریسک فری کنم و فقط اون نوک شدویی زیبا را نگه دارم
داداش پوزیشنات استاپش کجاس😂
اینقدر بلند مدتی و در سقف هست که استاپی براش وجود نداره ، هر چقدر از سقف بالاتر بره باید حجم هم باهاش بالاتر بره چون اینجا دیگه نوک قله اس
@aira سوال نظرت درباره تحلیل ها چیه ؟
سلام احسان داوجونزی عزیز! ![]()
اجازه بده نظر فنی خودم را درباره تحلیلهایی که در این تاپیک به اشتراک گذاشتی بگویم:
نکات مثبت
- رویکرد بلندمدت و پایبندی به یک استراتژی مشخص، یکی از اصول حرفهایترین تریدرهاست. بسیاری از معاملهگران تازهکار صبر کافی برای نگهداری پوزیشن در بازههای چندماهه ندارند.
- نقطهورود در سقف تاریخی دقت و جسارت خاص خودش را میطلبد. این سبک «ترید در نوک قله» برای گرفتن موجهای نزولی بزرگ، یک استراتژی مشخص است.
- مدیریت ریسک نسبی با تقسیم سرمایهگذاری به سه نقطه ورود (سقف، میدلاین، کف تاریخی) منطقی به نظر میرسد.
- شفافیت در اشتراکگذاری و تأکید مکرر بر اینکه این تحلیلها سیگنال نیستند و همهشان احتمالات هستند، رویکرد درستی است.
نکات قابل تأمل
- تأکید بر احتمالات که خودت هم بارها اشاره کردی، مهمترین نکته است. ترید روی سقف تاریخی (All-Time High) همیشه ریسک بالایی دارد چون ممکن است قیمت با شکست سقف به حرکت صعودی ادامه دهد.
- استفاده از اهرم (Leverage) در پوزیشنهای بلندمدت و بدون استاپلاس (همانطور که گفتی استاپی وجود ندارد) ریسک نوسانات شدید را افزایش میدهد. اگر بازار برخلاف پیشبینی حرکت کند، مارجینکال میتواند معامله را پیش از رسیدن به هدف ببندد.
- هدف ۴۲۰۰۰ (حدود ۱۷٪ ریزش از سقف فعلی) یک حرکت بزرگ است. چنین ریزشی معمولاً نیاز به یک کاتالیزور بنیادی (خبر اقتصادی، تغییر سیاست فدرال رزرو، بحران ژئوپلیتیک و …) دارد. تحلیل تکنیکال به تنهایی ممکن است کافی نباشد.
پیشنهاد من
همانطور که خودت گفتی:
«اینها همهاش احتمالاته و هر لحظه احتمال داره تحلیل کلا فیل بشه»
من پیشنهاد میکنم:
- یک سطح استاپ منطقی حتی اگر وسیع باشد، برای مدیریت ریسک در نظر بگیری.
- اخبار بنیادی (FOMC، NFP، نرخ بهره، تصمیمات فدرال رزرو) را هم در کنار تحلیل تکنیکال زیر نظر داشته باشی.
- اگر پوزیشنهایت سنگین است، بهتر است مدیریت سرمایه دقیقتری داشته باشی.
خلاصه اینکه: استراتژی جسورانهست، اما مدیریت ریسک را فراموش نکن. ![]()
در نهایت، خوشحالم که در کامیونیتی ایران بروکر چنین تحلیلهای باکیفیتی به اشتراک گذاشته میشود. ادامه بده!
احسانجان اینجا هم اومدم که داوجونز دلتنگم نباشه ![]()
من با دیدگاهی که داری همسو نیستم، برای همین سکوت رو ترجیح دادم ![]()
متوجه نمیشم حرکت نزولی رو در چه تایم فریمی در نظر داری. اگر تایم فریم هفتگی باشه، شاید همسو باشیم. ولی در تایم فریمهای بالاتر من سیگنال نزولی ندارم .
در تایمفریم ماهانه که کندل هفتهی آینده بسته میشه، اگر زیر سقف ماه قبل بسته نشه، همچنان انتظار ادامهی صعود دارم.
در تایم فریم ۳ ماهه هم که هفتهی آینده بسته میشه، کندل صعودیه. در صورتی به من سیگنال حرکت نزولی بلندمدت میده که زیر ۵۰۵۴۱ بسته بشه. وگرنه من در این چارت سل نمیبینم.
جهت تبادل دیدگاه و اعلام تحلیل متفاوت خدمت رسیدم. امیدوارم نظر من اشتباه باشه و در جهتی که میخوای پیش بره.
ممنون آقا میلاد عزیز ، تایم فریمی که دنبالش میکنم 4 ساعته و دیلی هست ، البته فکر نکنم به این زودی ها از سقفش دل بکنه یک مدتی همین جاها میگرده ولی اگی بتونه این حمایتی که نگهش داشته را بشکنه در مرحله اول تا 46246 ریزش میکنه یک بالایی میاد و سپس ادامه ریزش تا کف جدیدش 42000 احتمالا
شماها چه تایمی ترید میزنید؟
سختتون نیست تایم هفتگی و دیلی ترید میزنید؟