اگر ان شاءالله با پیوت سقفش برخورد کنه و موج نزولی بسازه این پوزیشنها را تا چندماه نگهداری میکنم وقتی به کف جدیدش رسید به همان حجمی که در سقف وارد شدم در کف جدیدش وارد میشم وقتی از کف فاصله گرفت و اردرها را ریسک فری کردم پوزیشنهای سقف میبندم و پوزیشنهای کف را برای یکسال نگه میدارم ! شاید باورش براتون سخت باشه ولی اگر انجام دادید متوجه میشید که معنی ترید بلند مدتی چیه ! آره بعله اینه حالا خوبه کلا تحلیل فیل بشه و هر چی بافته بودم رشته بشه
آپدیت تحلیل بلند مدتی داوجونز ، روند صعودی : همچنان داره بازی درمیاره احتمال میدم کمی پایین بره تا نصف طول شدو را تست بزنه بعدش حرکتش برای تاچ سقفش شروع میکنه احتمالا
همچنان خود درگیری داره ، اردرهای من هم در سقفش منتظر هستن و البته صبرم هم زیاده ، کلا سه تا نقطه ورود دیلی دارم یا کف تاریخی و زمانیکه موجهای نزولی را تغییر فاز صعودی میده یا میدلاینش و یا این سقفش و زمانی که بعد از برخورد به سقفش امواج صعودی را تغییر فاز نزولی میده حجم بالا میبرم
دوستان من میخوام این موج نزولی بزرگ بگیرم ، این ریزشهای کوچیک مد نظر من نیست بنظرم تا اون سقف پیوتش تاج نکنه جایی نمیره ! در یک صورت تحلیلم فیل میشه که تایم دیلی موج نزولی بسازه ، حمایتهای قوی هم برای برگرداندنش به سقفش مشخص کردم ، ببینیم تا چند روز اینده چی میشه
آپدیت تحلیل بلند مدتی داو جونز ، روند صعودی : الان براش یک موح نزولی اومده تا فردا آخر وقت باید ببینیم تثبیت میده یا نه ، اگر تثبیت داد پس سقف تاچ شده و باید پایین تر میگرفتمش بنابراین در هر بالایی که تا محدوده 51082 بزنه میشه سل گرفت به هدف کف تاریخی جدیدش در 41900
هنوز فشار نزولی تثبیت نداده و در کف کانال داره حمایت میشه ، اگر در طول روز تثبیت داد میشه گفت در محاسبه سقف اشتباه کردم و کمی بالاتر گرفتمش و در برگشت قیمت به بالا میشه سل خوبی گرفت به هدف کف جدیدش ، ولی اگر فشار نزولی تثبیت نده و قیمت به سقفی که براش تعین کردم برسه و واکنش نزولی خوبی بده مشخصه که محاسبات درست بوده ، بهرحال باید صبر کرد و دید
خوب دوستان داوجونزی ، فکر کنم اینبار بتونه به سقف جدیدش برسه و ریزش عظما را بگیریم احتمالا ، راستی به این کانال کشی ها زیاد توجه نکنید فقط هدف را در نظر داشته باشید
همچنان دست از بازیگوشی هاش برنمیداره ، و ما هم همچنان منتظریم بره اون مقاومت قبل از سقف جدیدش پودر کنه با یک کندل قوی برسه به سقف جدیدش و ریزش سهمگین ان شاءالله