داوجونز و داوجونزیان

دوستان کم کم تحلیل امروز تون رو بزارید

1 لایک کرده

دوستان عزیز بنظرتون این کانال صعودی میتونه قیمتو ساپورت کنه تا سقف جدید احتمالی داو جونز ؟البته من تایم پایین تحلیل نمیکنم ولی برای هیجان کار بد نیست :joy:

کانال صعودی داو جونز داره خوب خودشو نشون میده آورین آورین به مرور که حرکت کنه شکل کانالش میشه بهتر به دست آورد ! ببینیم به سقف کانال صعودی و بعدش اسپایک به سقف تاریخی میرسونه یا نه

1 لایک کرده

فعلا خوب کانال حفظ کرده ، اون بالا منتظرشم ، بیا داداشم تو میتونی حقه بازی بذار کنار :joy: دوستان اینها که میگم همه اش احتمالاته شاید فیل بشن

1 لایک کرده

خوبه داره تلاششو افزایش میده برو داداشم برو

1 لایک کرده

بازی مسخره شو میبینید !؟؟! ولش نمیکنم تا اون سقف پیوت تاریخی هر چقدر میخوای بازی دربیار :joy:

1 لایک کرده

بچه ها کسی با حساب پایین مثلا 1k 2.5k ترید میکنه روی داوجونز؟
لاتش اجازه میده آیا؟

1 لایک کرده

اره داداش با کمترین حجم ، یکدهم لات و حساب 10 دلاری حساب سنت لایت فایننس

منظورم حساب پراپ ،پراپکو بود

1 لایک کرده

خوب انگار هنوز نمیخواد به راه راست بیاد ، کلا کانالشو برداشتم چون مبنای کار نمیتونه باشه ، احتمالا از حمایت قوی برگشتش میده بالا تا به اون سقف جدیدش نرسه همچنان دیدگاهم صعودی هست ، اگر اشتباه میکنم لطفا بگید

دقت تشخیص حمایت کیف کردید ؟!؟! همچنان منتظر سقف جدیدش هستم :money_mouth_face:

اها اوکی اطلاعی ندارم

1 لایک کرده

به سبکت بستگی داره. برای این پراپ حداقل حجم ۱ صدمه. هر ۱۰ دلار نوسان با ۱ صدم میشه ۱ دلار. یعنی اگر استاپت کمتر از ۱۰۰ دلار باشه، میتونی با ۱ درصد ریسک معامله کنی. معمولن با بالانس کم شاخص سخته. در نهایت به سبک و استراتژی خودت بستگی داره.

2 لایک کرده

نتیجه‌ی تحلیلی که داشتم و به سطح نقدینگی مورد نظر رسید. البته همچنان دیدگاهم نزولیه.

1 لایک کرده

آپدیت : تحلیل بلند مدتی روند صعودی : دقت در تشخیص حمایت کیف کردید !؟!؟! همچنان منتظر رسیدن به اون سقف جدیدش هستم :money_mouth_face:

1 لایک کرده

چشم اردرهام به در سیاه شد خخخخ بیا دیگه داوجونز ناقلا اینقدر ملتو فریب نده سقفت در انتظارته :joy: :money_mouth_face:

1 لایک کرده

بنظرم این موج صعودی اخر باشه احتمالا

1 لایک کرده

اگر ان شاءالله با پیوت سقفش برخورد کنه و موج نزولی بسازه این پوزیشنها را تا چندماه نگهداری میکنم وقتی به کف جدیدش رسید به همان حجمی که در سقف وارد شدم در کف جدیدش وارد میشم وقتی از کف فاصله گرفت و اردرها را ریسک فری کردم پوزیشنهای سقف میبندم و پوزیشنهای کف را برای یکسال نگه میدارم ! شاید باورش براتون سخت باشه ولی اگر انجام دادید متوجه میشید که معنی ترید بلند مدتی چیه ! آره بعله اینه :joy: حالا خوبه کلا تحلیل فیل بشه و هر چی بافته بودم رشته بشه :joy:

1 لایک کرده

آپدیت تحلیل بلند مدتی داوجونز ، روند صعودی : همچنان داره بازی درمیاره احتمال میدم کمی پایین بره تا نصف طول شدو را تست بزنه بعدش حرکتش برای تاچ سقفش شروع میکنه احتمالا

آپدیت ، روند صعودی ، همچنان بازی هاش ادامه داره ، صبر میکنم تا در سقفش ملاقاتش کنم ، حمایت پایینی داره عالی عمل میکنه

همچنان خود درگیری داره ، اردرهای من هم در سقفش منتظر هستن و البته صبرم هم زیاده ، کلا سه تا نقطه ورود دیلی دارم یا کف تاریخی و زمانیکه موجهای نزولی را تغییر فاز صعودی میده یا میدلاینش و یا این سقفش و زمانی که بعد از برخورد به سقفش امواج صعودی را تغییر فاز نزولی میده حجم بالا میبرم