سلام و درود بنده هم به نوبه خودم از ایران بروکر تشکر میکنم بابت پلتفرم و کامیونیتی قشنگ و مرتبی که خلق کردن و همچنین جامعه ترید ایران زمین
بچه ها من یه ستاپ خیلی خیلی خیلی ساده در عین حال خیلی خیلی خیلی کاربردی دارم
اما بجای تعریف و تمجید کردن بیاید بریم سر اصل مطلب !
مرحله یک “ از تایم اوپن لندن تا پنج دقیقه مونده به اوپن نیویورک رو هایلایت میکنیم
مرحله دو “ سقف و کف منطقه هایلایت شده رو خط میدازیم
مرحله سه “ با اوپن نیویورک صبر میکنیم سقف یا کف بشکنه
مرحله پنج “ بعد شکست ورود میکنیم در جهت شکست استاپ پشت کندل و ریوارد تاکید میکنم فقط 2
مرحله شش “ اگه استاپ شد نقطه استاپ میشه ورود بعدی ما در جهت پوزیشن برعکس ( مثلا ترید اول بای بوده استاپ خوردیم حالا ورود میکنم به سل )
مرحله هفت “ توی پوزیشن دوم نقطه ورود میشه نقطه اولی که ازش استاپ خوردیم
مرحله هشت “ استاپ لاس میشه نقطه ورود ترید اول
قوانین :
1-فقط روزی نهایت اجازه داریم دو ترید ورود کنیم
2- هر ترید رو من یک درصد از حسابتون توصیه میکنم
نکته اخر : دوست عزیزم قبل اینکه بری بشینی ترید کنی حد اقل 3 ماه قبل رو برسی کن بی گدار به دریای پر از کوسه نزن
چند معامله این هفته رو به این توییت پیوست کردم در نهایت اگه براتون سودمند بود ازتون میخوام که دعای سلامتی و شفا کنید برای پدر و مادر عزیزم و تموم مریض ها
در اخر ایدی روبیکای @Fadaaaai من اگه سوالی بود در خدمتم تشکر
سلام و درود خدمت شما کاربر گرامی، به انجمن ایرانبروکر خوش آمدید.
صمیمانه از لطف و نظر مثبت شما نسبت به مجموعه و این پلتفرم سپاسگزاریم. خوشحالیم که همراهی مثل شما در این جامعه حضور دارد.
استراتژی بسیار ساده و در عین حال قاعدهمندی را (بهخصوص در بخش مدیریت ریسک و محدودیت تعداد معامله) به اشتراک گذاشتید. برای اینکه این تاپیک برای کاربران مفیدتر و غنیتر شود، بسیار عالی میشود اگر چند نمونه از این ستاپ را روی چارت (تصویر) هم در ادامه همین تاپیک قرار دهید.
همچنین از شما دعوت میکنیم برای حفظ پویایی این آموزش، به سوالات احتمالی کاربران در همینجا پاسخ دهید تا یک مرجع کامل و آموزشی برای این استراتژی شکل بگیرد.
مچکرم ساپورتر عزیز, پس کمک کنید این ستاپ به دست بچه هایی که راهو گم کردن برسه
الزاما یاداوری کنید که استراتژی هرچقدر ساده تر باشه کاربردی تره دنبال پیچیده تر کردن خودشون راهشون و چارتشون نباشن …
اگه موافق باشید بنده میتونم برای این استراتژی با تمام ملاحظاتی که فرمودید یک ربات بنویسم و همینجا منتشر کنم . نام ربات هم به رسم رعایت حق نشر شما (و به رسم قدر دانی) انتخاب بفرمایید تا در صفحه اول ربات و روی چارت نمایش داده بشه
خوشحال شدم که تست کردی
اما من اسمی از کیل زون نبردم !
اگه بری عکسارو چک کنید بهتر متوجه میشی
تعصبی ندارم روی چیزی که گفتم قرار نیست چیزی که من باهاش کنار اومدم برای همه مثبت باشه
اما خب همون ماه اول ژآنویه که شما R4 گرفتین برای من بوده 11 !!!
در کنارش حواستون بوده که اوپن ها هر شش ماه یک ساعت عقب یا جلو میرن ؟
توی ماه ژانویه اوپن بوده ساعت شش بعد از ظهر به وقت ایران !!
اگه دوس داشتین میتونین بازم چک کنین شاید نتایجتون فرق کرد …
در نهایت
با توجه به اینکه ممکنه کاربرا در تنظیم زمان در هر ماه دچار اشتباه بشن میتونم ازتون خواهش کنم یک جدول زمانی دقیق برای یک سال میلادی تهیه کنید تا ربات بر اساس اون بتونه تشخیص بده در چه زمانی باید کنترل های زمانی رو انجام بده ؟ فقط باید در ورودی های ربات TimeOffset را با توجه به منطقه زمانی بروکر و فاصله با GMT تنظیم کرد . که اینم برای هر کاربر و بروکری که باهاش کار میکنه میتونه منحصر به فرد باشه و نمیشه اتوماتیکش کرد.
در ادامه باز هم اگه موردی بود همینجا با هم چک میکنیم تا بقیه هم در روند اصلاحات و تغییرات احتمالی قرار بگیرن و همه چیز شفاف باشه