با اضطراب و تپش قلب در هنگام معامله چه کنیم؟

یه نکته ای هم هست شما شاید ترومای خاصی در مورد معامله کردن داری مثلاً تجربه یا خاطره بدی در مورد مسائل مالی بعد ذهنت مدام اون شرایط رو یادآوری می‌کنه استرس میگیری. اینو میشه با یه روانکاو درمیون بذارید اوکی کنه براتون

بله ممنون ولی من فست اسکلپ کار می کنم و باید سر معامله باشم و مدیریتش کنم. می دونید که این نوع معاملات تی پی و استاپ نمیشه گذاشت سریع نهایتا ۱۰ دقیقه ای باز و بسته میشن

موقع باز کردن معامله نه، خیلی استرس ندارم در حین باز بودن تا لحظه ای که بسته بشه، چه تو سود باشم چه تو ضرر (طبعا تو ضرر بیشتر)

ضرر که بله زیاد کردم و کال شدن حسابمو چند بار حداقل تجربه کردم. بله میشه گفت ترس از کال شدن دوباره و چندباره یک عامل استرس من می تونه باشه

تایم فریم یه دقیقه کار می‌کنی شما یا ۵ دقیقه ؟

ببین حد ضرر گذاشتنت خیلی به فست اسکلپ بودنت مرتبط نمیشه ها.

خب برو پیش یه روانکاو مناسب بذار اون خاطرات کال شدنت رو برات مجدد رو بیاره تأثیرات احساسیشو خنثی کنه برات که مواجه بشی باهاش بپذیریش اذیتت کنه دیگه. وگرنه هر تکنیکی هم استفاده کنی بار روانی اون اذیتت می‌کنه تو ناخوداگاهت

اطلاعات یک تست های گذشته ات رو کجا وارد میکنی؟ اگه تو اکسل باشه می‌تونی حد سود بهینه استراتژی ات رو پیدا کنی یه تی پی مشخص بذاری به همون بسنده کنی از خیر مدیریت معاملات لایو بگذری. هر چقدر کمتر تصمیم بخوای در لحظه تو مارکت بگیری برات راحتتر میشه پایبند بودن به استراتژی ات. از نظر احساسی کمتر درگیر میشی. چون سطح احساسات روزانه و اتفاق های طول روز خودش رو نتیجه معاملات وقتی میخوای دستی ببندی تو روزهای مختلف تأثیر میذاره

۵ تا ۳۰ دقیقه و ۱ ساعت تو همشون تقریبا چرخ می زنم ولی زیر ۵ دقیقه تقریبا هیچ وقت

منظورم اینه که اصلا شاید تو فست اسکلپ فرصت استاپ گذاشتن وجود نداشته باشه بخصوص تو بازار پر نوسانی مثل انس جهانی و داوجونز

بله اگر ادامه دار باشه و با روش هایی که دوستان اینجا پیشنهاد دادن مشکلم حل نشد شاید همین کار رو انجام بدم.

نیاز به آموزش های جدید و تمرین و در نهایت یه استراتژی سوئینگ گیری دارم برای اینکه از اسکلپ فاصله بگیرم. مجبور بشم چاره ای ندارم همینکارو می کنم.

داوجونز رو آره حق داررین. ولی من خودم انس جهانی ۵ دقیقه معامله میزنم اوکیه حد ضرر فرصت میشه گذاشت.

اکسپرت هم استفاده کنی که دیگه خودش اتومات قبل باز کردن پوزیشن ست می‌کنی حد ضرر

ولی حد ضرر رو تمرین کن عادتت شه بذاری

امیدوارم موفق باشی و مشکلت اوکی بشه.

مراقب خودت و قلبت باش

1 لایک کرده

اکسپرت منظورتون چیه؟ یه توضیح می دین؟

من هم اوایل همین فکرو می کردم و به نظرم می رسید که بازار کلاهبرداری می کنه و دائم سرمایه ما رو با معاملات عکس معاملات ما صفر می کنه. ولی بعد متوجه شدم بازارهای بزرگ مثل طلا قابل دستکاری نیستن و خیلیا هم هستن که با تمرین قلق بازار دستشون اومده و سودهای آنچنانی می کنند

اکسپرت معاملاتی گلوری برای مدیریت حجم معاملاته.

شما رو متاتریدر نصبش می‌کنی بعد باتوجه به اینکه چقدر میخوای حد ضرر بذاری و چند درصد از بالانست رو میخوای ریسک کنی خودش اتومات برات محاسبه می‌کنه چه حجمی وارد معامله بشی دکمه sell و buy داره شما با توجه به پوزیشن مدنظرت میزنی معامله باز میشه اتومات حد ضرر هم ست می‌کنه می‌تونی تی پی هم مشخص کنید براش‌.

سرعت ورود به معامله آن رو زیاد می‌کنه درگیر محاسبات هم نمیشی. حد ضرورت هم قبل معامله اتومات ست شده

1 لایک کرده

آره ببین باید به برآیند ملی ماهانه یا سالانه ات دقت کنید بعد هراز گاهی که شک میاد سراغت بری هیستوری معاملات ماه های گذشته بک تستت رو چک کنید که در نهایت سودده بوده حالا ممکنه ترتیب حد ضرر و حد سودات متفاوت بشه هر ماه ولی مهم اینه که تو اگه طبق همون استراتژی ات عمل کنی در نهایت اوکی میشه.

به مارکت اعتماد کن

به خودت اعتماد کن

به استراتژی ات اعتماد کن

از ذهنیت تئوری توطئه مارکت بیا بیرون

اوکی میشه

1 لایک کرده

درسته، تا حد زیادی این مشکلاتو حل کردم در طول یکسال و نیم گذشته

زیاد وقتتونو نمی‌گیرم واقعا ممنونم از بابت تجربیات مفیدی که در اختیارم قرار دادین:folded_hands::heart:

1 لایک کرده

ایت الکرسی بخون:joy::victory_hand:

ولی حالا بی شوخی

دوستان گفتن ست اند فورگت

نه تسنم جواب نیست

شما باید معاملت رو مدیریت کنی

گاها معالمه فقط هانت میشه و نیاز به ورود مجدد داره

مثل پوزیشنی که من امروز زدم

ولی بهتره

یه موزیک لایت برا خودت پخش کنی

و یکم خودتو مشغول کن

مثلا یکم قدم بزن تو اتاق

برو یه چایی بریز

بذار استرس اولیت بخوابه

بعد بشین و دوزیشنتو مدیریت کن

1 لایک کرده

قربونت برم

باز اگه سوالی یرات پیش اومد بپرس تونستم کمکت میکنم

1 لایک کرده

مثل شما نهج البلاغه بذاره زیر مانیتورش به حق علی تی پی بخوره معاملاتش …

1 لایک کرده

به نام خدا

قرص پروپرانول یک عدد

صبح و شب و قبل پوزیشن گیری

2 لایک کرده