با اضطراب و تپش قلب در هنگام معامله چه کنیم؟

دوستان راهکارتونو بگید لطفاً

اضطراب و تپش قلب عجیبی می گیرم همیشه، با اینکه بیشتر از یکساله ترید می کنم.

3 لایک کرده

ست اند فورگت

یا کتاب

من خودم با مشکل اینکه سرم داغ میکنه و احساس عجله و غیره مواجه ام

سعی میکنم از وایت نویز استفاده کنم

هم آروم تر میشم

هم تمرکزم بیشتر میشه

من تازه قهوه هم میخورم :joy:

3 لایک کرده

سلام من تپش قلب رو موقع ترید جدی نگرفتم و حمله قلبی بهم دست داد و راهی بیمارستان شدم
حتی یک تاپیک هم همینجا ساختم و توضیح دادم تا همه رعایت کنن
اسکلپری یا معاملاتت بالای 30 دقیقه هست؟
توضیح بده راهنماییت کنم
خیلی خیلی و حتما این قضیه رو جدی بگیر. من متوجه شدم ادم راحت با یک استرس میتونه بمیره. دور از جون همه مون

4 لایک کرده

واقعا برای دو قرون پول ارزش نداره

باید ریسکو کم کرد با خیال راحت ترید زد

3 لایک کرده

اسکلپ کار می کنم

اصلا پول مهم نبود معامله از تیپی رد شد اما بروکر اسپرد رو زیاد کرد همون لحظه و بوم!
عصبانیت و استرس ترکیب شد

2 لایک کرده

این مربوط به هوش هیجانی هستش باید به خودت زمان بدی تا تقویت بشه و کمکم صبور بشی و آرامشت بیشتر بشه. یکی از دلایلی که موفقیت در ترید زمان بر هستش همینه.

ولی اگر میخوای روند رشدت رو سرعت بدی باید تسلط خودت رو نسبت به تحلیل روی چارت و استراتژی افزایش بدی یعنی باید بیشتر برای بکتست زمان بزاری.

یکم اظطراب طبیعیه ولی بیش از حدش یعنی ذهنت نمیدونه داره چه اتفاقی میفته و خیلی سریع عدم آگاهی رو به مغزت فرمان میده و چون تو نسبت به ریت تحلیلت ایمان نداری و مسلط به استراتژی هم نیستی این اتفاق برات میفته

5 لایک کرده

ایشالا.. همیشه سلامت باشی

من اسکلپری کار می کنم

متاسفانه برای اسکلپ فکر نمیکنم راهی باشه. قوی باش وگرنه از پا درمیاره ادم رو قلب…

1 لایک کرده

آب حتما بخور کنار تریدت

قبلش خودتو خالی کن ،مثلا ورزش ،دو زیاددد

آهنگ بزار که بلد باشی و ذهنت باهاش بخونه

فضای ترید و تحلیلات تون رو جوری بچینید که باهاش حس راحتی کنید یا همون تغییر دکوراسیون

و یک چیز دیگه : دوست عزیز دنیا و مادیات انقدر ارزش ندارد که خودتون رو بندازید توی چاه اونم از نوع جسمی ،بدونید پول بدست می آید اما سلامتی نه !

مراقب باشید و موفق

3 لایک کرده

من این مشکلو ندارم. تپش قلب و درد در بعضی نقاط سمت چپ و از جمله نقاطی از سینه و سرشانه احساس می کنم

پس شما هم جواب دوستانو بخون شاید مشکل شما هم به جوری حل شه.

ممنون🙏

1 لایک کرده

اگه با قهوه خوردن حل بشه ارزششو داره به نظرم معتاد قهوه بشم :slightly_smiling_face:

1 لایک کرده

نه اینکار و نکنید شاید بدن آن جناب به قهوه عادت داره و می‌تونه دوام بیاره ولی شما شاید بدنتون نتونه مقاومت کنه و قلبتون و …بهش عادت نداشته باشه ،این کار رو توصیه میکنم انجام ندید و همون کار هوایی که گفتم ،طبیعی و عالی

1 لایک کرده

اگه این راهو انتخاب کردی هزاران هزار بار قراره تو این موقعیت قرار بگیری . باید به خودت بفهمانی😁 که این هی قراره تکرار شه و فقط برا امروز نیس که بیفتی سکته کنی . بعدم ورزش ، ریلکسیشن. مدیتیشن

1 لایک کرده

درسته، عدم تسلط در هر کاری اضطراب میاره

ولی من به شخصه با اینکه با احتمال ۹۰ درصد می دونم معامله در نهایت سود میشه باز گاهی نمی تونم اضطرابمو کنترل کنم بخصوص با توجه به اینکه اسکلپ کار می کنم وقتی که از نقطه ای که پوزیشنو باز می کنم به سرعت میره تو ضرر و یکم طول می کشه بیاد تو سود این حالت ها بهم دست میده. در یک کلام ظرفیت ضررو ندارم می خوام که اگرم رفت تو ضرر سریع برگرده تو سود و ببندمش.

1 لایک کرده

نشانه ی درد سمت قلب،سرشانه چپ و دست چپ همگی یه هشدار جدی برای حاد بودن وضعیت بدنه،اگه همیشگی هست این درد حتما برین دکتر،اما اگر فقط زمان ترید و تحت استرس و فشار این درد سراغ شما میاد و دائمی نیست بازم خطرناکه ولی میشه ازش جلوگیری کرد.اما چطور؟

استرس زمانی به همه ی ما دست میده که با چیزی فراتر از ظرفیت خودمون و سرمایمون وارد معامله میشیم و من احساس میکنم دلیلش اینه شما با حجمی وارد معامله میشی که از دست دادنش براتون سخته.پس در نتیجه اول باید بیاید با خودتون فکر کنید که من ظرفیتم برای ضرر چقدره؟با چقدر از دست دادن راحتم؟با چند دلار ضرر اعصابم خورد نمیشه؟

و اگر با اون رقم به عنوان استاپ لاس معامله کنید فکر کنم ارامش بیشتری بهتون دست میده.

و اینم بگم همه ی ما تریدرا دوست داریم پول خوبی به جیب بزنیم،رازش تو افزایش فشار روی خودمون نیست،راه حلش اینه از امکاناتمون استفاده کنیم تا سرمایه اولیه بیشتری به دست بیاریم.

و برای این کارم باید دیدگاه بلند مدت چندساله داشته باشیم،نه بخوایم یه ساله چند صد هزار دلار به جیب بزنیم.

3 لایک کرده

چشم ممنون از راهنمایی🙏

2 لایک کرده

قهوه خودش تپش قلب میاره نخوری که میمیری :joy:

3 لایک کرده