وقتی فشار و چالش‌ها مانع پیشرفت‌مون میشه (خسته از همه چی)

هرکاری میکنم نمیشه.

هرجوری میخوام همه چیو بهتر کنم نمیشه.

واقعا در خسته ترین حالت ممکنم بودم که جنگ شد.

دیگه طاقت ندارم دیگه :sob: :sob: :sob:

16 لایک کرده

انشالا همه چی به وفق مراد میشه.

تو این شرایط حال هیشکی خوب نیست.

6 لایک کرده

آخی

چی بگم

:+1:

6 لایک کرده

https://dls5.iran-gamecenter-host.com/dl8/DonyayeSerial/top_1000_series.html

سریال ببین

برای سرچ ctrl+f بزن

سریال پیشنهادی billions

5 لایک کرده

حق داری. واقعا خسته نباشی. استراحت کن اما ناامید نشو. شاید به مو برسه اما قطع نمیشه.

4 لایک کرده

امیدوارم یه روزی بیاد برگردی زیر این پست خوشحال و خندان باشی و بگی خیلی کارها کردم و شد…

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود…

7 لایک کرده

حسی که نوشتی رو خیلی از ماها، حتی اون‌هایی که سال‌هاست در این بازار هستند، در دوره‌های مختلف تجربه کردیم. واقعیت اینه که معامله‌گری فقط تحلیل چارت نیست؛ ما آدم هستیم و اتفاقات دنیای بیرون، مخصوصاً خبرهایی مثل جنگ، مستقیماً روی تمرکز و ذهنیت ما تاثیر می‌ذاره. گاهی وقت‌ها «درجا زدن» بخشی از مسیر رشد هست، نه پایان اون.

دوستان عزیز و همراهان انجمن، شما چطوری فشار رو کنترل می‌کنید؟ چه راهکاری دارید؟

11 لایک کرده

وای مرسی که کامنت گذاشتید. ممنون از همدلیتوووووون :heart_eyes:

3 لایک کرده

دنبال نتیجه نباش فقط کارتو انجام بده.به بهتر شدنش فکر نکن.تو کارتو درست انجام بدی اتوماتیک همه چیز بهتر میشه.

وقتی نا امید میشی که به نتیجه فکرمیکنی.مطمعن باش داخل هر بی نظمی یک نظمی وجود داره .و از بی نظمی زندگیت هراسان نباش.مطمعن باش روزی بالخره اون نظم اصلی رو میبینی

5 لایک کرده

مطمئنم که پایان این شب سیاه سفیده

3 لایک کرده

سلام

۱- اخبار رو محدود و با زمان بندی، سر ساعتی گوش میکنم از منابع تا ضمن این که بروز باشم از فشار بیشتر بر روانم جلوگیری بشه.

۲- یک ساعت و نیم قبل از تریدم (روی نت ملی ترید دارم الانا) به هیج شبکه مجازی نگا نمیکنم و با هیچ چیزی که استرس آور باشه تماس پیدا نمی کنم.

نیم ساعت مونده به تریدم ذهنم رو کالیبره میکنم قبلا در تایپیکم در ایران بروکر به اسم «حل مشکلات روانشناسی» اشاره کردم اینجا چون پرسیده شده مفصلتر می نویسم:

کالیبره کردن ذهن نیم ساعت قبل از شروع زمان ترید:

۱-برمیدارم ژورنالم رو مینویسم: خط پایه ی درونیم (حال کلی من) الان چطوره؟ جواب مینویسم

۲-آیا از سود یا ضرر معامله دیروز هنوز اثری در من هست؟ جواب مینویسم

۳-سطح انرژیم از صفر تا ۱۰ چنده؟ (نباید کمتر از ۸ باشه) جواب می نویسم

۴- آیا ذهنم الان شفافه یا مبهم؟ جواب می نویسم.

۵- آیا آرامم یا مضطرب؟ جواب می نویسم.

بعدش میرسم به مرحله ی کالیبره کردن ذهن که این طوری انجام میشه:

۱-دو دقیقه آهسته و عمیق تنفس می کنم (برای کاهش کورتیزول)

۲- یک دقیقه تصویرسازی ذهنی میکنم در مورد اجرای بی نقص استراتژیم در ترید، شامل تصویرسازیِ ورودهای تمیز، صبر، انضباط، احترام به قوانین پلنم و پذیرفتن نتیجه معامله چه سود چه ضرر.

۳-یک دقیقه تمرین تعهد به پلن معاملاتی مثل گفتن:من امروز در تریدم اجرای دقیق پلنم رو تعقیب میکنم نه نتیجه ی تریدم رو.

۴-وقتی چارت رو باز کردم در ژورنالم مینویسم و از خودم می پرسم: دیروز در چارت چی دیدم؟ چه احساسی داشتم؟ چه تصمیمی گرفتم؟ چرا جواب داد؟ چرا شکست خورد؟

۵-بعدش یه اسکن کلی (و نه تحلیل فوری) از چارت میکنم چیزای خیلی کلی مثل سقف و کفای سشنا و روز قبل و چیزای کل رو نگا میندازم. بعدش به جزئیات هم توجه میکنم.

۶- درست چند دقیقه قبل از شروع تایم ترید، در حالت نشسته صاف بدنم رو میکشم بالا دستام رو میبرم عقب سه بار نفس عمیق میکشم.

نکته تکمیلی: هر وقت در طی معامله یا قبل از معامله یا بعد از ضرر یا سود بزرگ احساس کنم که حالم شاید از فرم خارج شده باشم فورا مکث میکنم یه نفس عمیق میکشم و از خودم این سوالها رو می پرسم:

۱- آیا استرس دارم؟

۲- آیا بیش از حد اعتماد به نفس پیدا کردم؟

۳-همین الان چه تهدید روانی برای من وجود داره؟

۴- آیا همین الان دارم از پلنم پیروی می کنم یا دنبال جبران احساسی هستم؟

۵-آیا دنبال جبران ضرر هستم؟

۶- آیا بعد از این سود، احساس شکست ناپذیری می کنم؟

۷-آیا من هنوز به روشنی می تونم فکر کنم؟

۸- آیا دارم درست قضاوت می کنم؟

بعد از تموم شدن معامله سوای ژورنال نویسی مفصل، اول سوال اساسی رو فوری در ژورنالم می نویسم:

اگر امروز فط یک چیز از این تریدی که کردم یاد گرفته باشم، اون چیز چیه؟ ج.اب می نویسم.

من مدتی هست کل این مطلب رو که خوندید نوشتم و کنار سیستمم گذاشتم و هر روز به ترتیب از روی نوشته اجراش می کنم، هر روز بدون استثنا.

موفق باشید

11 لایک کرده

گاهی یه دقیقه موفقیت بهای سال ها شکست رو میدهد.

1 لایک کرده

سپاس بابت اشتراک‌گذاری این چک لیست دقیق.

اگرچه روان هر معامله‌گر منحصربه‌فرد است و نمی‌توان نسخه‌ای واحد برای همه پیچید، اما نکات زیرساختی که در مورد کالیبره کردن ذهن و خودآگاهی لحظه‌ای مطرح کردید، می‌تواند از بخش بزرگی از لغزش‌های روانی جلوگیری کند.

7 لایک کرده

سلام

مهمترین کار هر شخص نه در ترید، بلکه در کل زندگی کنترل ورودی های ذهنه،،،، اگه ورودی خوب باشه انتظار خروجی خوب رو میشه داشت،،، نمی‌شه که ما رهنمون رو درگیر اتفاقات، اخبار بد بکنیم و بعدش هم بخوایم حالمون خوب باشه پس ما مسول زندگی خودمون هستیم،،، یه ویسی برات میفرستم بارها گوش بده،،، امیدوارم برات مفید باشه،،، اگه دوست داشتی از این نمونه فایل‌ها بازم میفرستم

3 لایک کرده

همیشه مطالعه و تحقیق در راس امور است

2 لایک کرده

مرسی از حمایتت. من مثل تو قوی نیستم. ولی سعی میکنم از این حرفت کلی انگیزه بگیرم :heart_eyes:

1 لایک کرده

ممنون نادر جان. سعی میکنم از همه ی اینها پیروی کنم

خواهش میکنم. موفق باشی

1 لایک کرده

من امروز همش داشتم به این فکر می کردم. واقعا درسته. من امروز وقتی استرس از بیرون ترید گرفتم معامله رو خراب کردم. و این الگو همه روزه داره توی زندگی من تکرار میشه. جایی که نباید وارد می شم تا استرس رو بتونم با هیجان معامله تخلیه کنم. امروز چه سود و چه ضرر من باختم.

سلام. این متنی که بهش اشاره کردید رو اجرا کنید هر روز بدون کم و کاست باید بنویسید متن رو و کنار دستتون باشه بخصوص قسمت «کالیبره کردن ذهن» باید به صورت یادداشت کنار دستتون روی میز ترید باشه و عین چک لیست بخونید و انجام بدید. دعوت میکنم مشکلات احساسی ترید خاصی اگر مد نظرتون بود د رتایپیک روانشناسی که من ایجاد کردم بنوسیسد تا براش مفصل و البته در حد دانشته ها بنویسم

1 لایک کرده