درد قفسه سینه و ترید

حدودا یکسال بعد ازینکه رفیق ناباب منو با ترید آشنا کرد و یکسال پای چارت بودم صبح تا شب؛ متوجه شدم به محض اینکه یه پوزیشن باز میکنم؛ حتی اگه اون حساب دمو باشه؛ درد تو قفسه سینم احساس میکنم!

بعدا تو کتابی که تام هوگارد نوشته خوندم که اونم متوجه تغییراتی تو بدنش شده و شروع کرده از خوش فیلم ضبط کردن در زمان ترید و بعدا فیلم ها رو دیده و متوجه شده که مردمک چشمش گشاد میشده؛ نمیدونم ضربان قلبش بالا میرفته (تو فیلم از کجا ضربانشو گرفته؟ ندانم ولی چرت نمیگفت)

بعدا از چت جی پی تی پرسیدم میگفت بدن بصورت غریزی ضرر رو یه خطر احساس میکنه و سیگنال فرار میده؛ ولی از طرف دیگه بدن ما که با ترید و کامپیوتر و این چیزا آشنا نیست که نمیدونه چیه؛ فقط میتونه هورمون هایی ترشح کنه که یجوری بهت حالی کنه ازینجا فرار کن اینجا خطره که این کشمش و درگیری تو بدن میتونه یکی از دلایل بوجود اومدن درد قفسه سینه بشه!

یکی از چیزایی که منو از ترید ترسوند همین بود! ترس از بخطر انداختن سلامتیم!

5 لایک کرده

ترید می تونه به شدت به سلامتی ضرر بزنه من خودم ترید می کنم و با اطمینان میگم که اگر برنامه درستی برای ورزش طرز نشستن و آکادژی جسمی روحی برای ترید نداشته باشیم قطعا مریض خواهیم شد شدت و ضعف و نوع این مریضی بستگی به میزان روبروی چارت بودن و سن و سال و وضعیت فیزیکی فرد داهر. درد قفسه سینه می تونه مال استرس باشه و چیزی به نام آنژین صدری.

پیشنهاد میکنم در تایپیک «حل مشکلات روانشناسی» قسمت کالیبره کردن ذهن قبل از معامله رو بخونید می تونه به کنترل استرس کمک زیادی بکنه

4 لایک کرده

مشکل شما واکنش فیزیکی بدن به استرس ترید است، حتی در حساب دمو. راه حل: ترید را با حجم بسیار کم (مثلاً ۰.۰۱ لات) در حساب واقعی شروع کنید و همزمان تکنیک تنفس دیافراگمی (نفس عمیق 4 ثانیه دم، نگه داشتن 4 ثانیه، بازدم 4 ثانیه) را قبل و حین پوزیشن انجام دهید. بعد از ۲ هفته، درد قفسه سینه از بین میره .

3 لایک کرده

کتاب best loser wins؟

راه حل تام هاگارد گفته و یک چرخه مثبت گفته بسازیم، اونو ساختی؟
راجع به تمرین تصویر ذهنی گفته اونو انجام دادی؟

اگر انجام ندادی، همین الان آستین بالا بزن.

3 لایک کرده

و منی که تو تاپیک دنباله کلمه سیگار میگشتم:joy::joy::joy:

2 لایک کرده

چه جالب. الان مشکلی که من رو از ترید زده کرده همینه. این رو بوکمارک می کنم ببینم بقیه چه راهکاری دارن براش.من فکر کردم چون خودم از خانواده خیلی فقیری اومدم و الان دارم ترید می کنم دچار این مشکل شدم. نگو کسایی هم هستن که این رو تجربه می کنن.

2 لایک کرده

راجب هورمونایی که توی مغز و بدنت حین ترید ترشح میشه مطالعه کن تا بتونی بیشتر روی خودت کنترل داشته باشی .

من اینجا به صورت خلاصه و نیاز به تحقیقانه مینویسم چنتاییش رو

دوپامین

کورتیزول

آدرنالین

کاهش سروتونین .

1 لایک کرده

نگران نباش من اینجا هستم

سیگاری شدم

هروقت ضرر میکنم یه نخ سیگار روشن میکنم

1 لایک کرده

دقیقا منم درد قفسه سینه رو کشیدم ، البته از وقتی یکم بهتر شدم یعنی به ستاپم ایمان پیدا کردم خیلی بهتر شده ولی بازم بدنم یخ میکنه ها

1 لایک کرده

این کتاب رو سه سال پیش یک مرتبه خوندم. الان با این حرفت مجبورم مجددا برم بخوانم ببینمبزرگوار آقای هوگارد چی فرموده. شاید مشکل من حل بشه. اون تپش و درد توی سینه خیلی اذیت کننده است. بخدا من باور داشتم ادمبزدلی هستم که اینجوری می ترسم و درد رو حس می کنم. نگو بودن قبل از ما که چنین چیزی رو هم تجربه کردن. دمت گرم

1 لایک کرده

من بیشتر سردرد میگیرم اونم میگرنی وقتی زیاد ترید میکنم.

1 لایک کرده