با اضطراب و تپش قلب در هنگام معامله چه کنیم؟

بله پیشنهاد بعضی از دوستان هم همینه که از اسکلپ برم سمت سویینگ گیری ولی استراتژیشو ندارم فعلا باید یاد بگیرم

علت چیه؟

در اکثر مواقع با حجمی ورود میزنیم که از نظر روانی توان از دست دادن مبلغ ضررش رو نداریم

یا باز از نظر روانی توان دریافت سود رو نداریم

یا کلا برای این کار ساخته نشدیم

2 لایک کرده

دایورت کن حل میشه

بر میگرده به اعتماد به نفس و ترس از دادنه ببین هیچکس نمیتونه آینده چارت رو تضمینی پیش بینی کنه شما وقتی یه تحلیل میکنی و یه مقدار ریسک نسبتا بالایی رو اعمال میکنید صدرصد تپش قلب و استرس میاد سراغتون طبق ظرفیت ذهنت مثلا 2 درصد در روز نهایت میتونی ضرر کنی دیگ ترید میکنی طبق همون درصد ریسکی که داری زمانی که تعیین میکنی همچین درصد ریسکی رو من میپذیرم یعنی اون مقدار رو فرض کردی از دست دادی وقتی معامله میکنی دیگ استرس کمتری سراغت میاد همش تلقین به ذهنه زیاد پای چارت نمونه معاملت باز کن و برو سراغ کارای دیگت

1 لایک کرده

استاد دایورتم ولی تو این مورد کمتر موفق بودم😆

خب درسته، اینکه من معامله رو با چند لات و با چه لوریجی باز کنم یا اینکه مارجینم چقدر باشه برای معامله، چند درصدش رو ریسک کنم همه اینا خیلی مهمه که اکثرا رعایت می کنم و به نوعی با حداقل ممکن در بروکر کار می کنم ولی در مورد اینکه معامله رو باز کنم و برم سراغ کار و زندگیم با توجه به اینکه فست اسکلپر کارم امکانش نیست و باید معامله رو باز کنم و مدیریتش کنم بدون اینکه استاپ لاس یا تارگت مشخصی براش مشخص کرده باشم

تایم ترید واسه خودت مشخص کن مثلا سشن نیویورک یا لندن و به مدت مثلا 4 ساعت پای چارت بمون یه زمان مشخص داشته باش. شخصا اینطورم.

1 لایک کرده

تایم مشخصی ندارم ولی دائم هم پشت سیستم نیستم

شب کلا خواب و استراحت، معمولا از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح، تریدو بین ۸ صبح تا ۸ شب انجام میدم

البته استثنائاتی هم دارم مثلاً نصف شب یا ساعت ۱۰ شب هم ترید انجام دادم

حجمو کاملا رعایت می کنم

ولی اینکه برای این کار ساخته نشدم رو واقعا نمی تونم قبول کنم با توجه به اینکه قبلاً کار فریلنسری و کارهای مجازی زیادی انجام دادم و اینکه تو این کار بعد از مدت ها ضرر تونستم سودده بشم و بخاطر علاقه زیادی که به این کار دارم

با وجود سودده بودن تپش قلب دارین؟

همیشه که ندارم!

موقع باز کردن ترید این اتفاق میفته (تا وقتی که معامله رو ببندم)

عجیبه.منم این اتفاق برام می افته.به این دلیل که نیمه خالی لیوان بیشتر به چشمم میاد و مطمئن هستم همه سبک ها و استراتژی ها صد نیستن و بازار مثل لودر از روی اونها رد میشه :joy:

همیشه میدونم که اونطرف یکی نشسته تا من پوزیشن بگیرم و اون خلافش عمل کنه

عجله نداشته باش. اضطراب هم نداشته باش.

داری چون ب فکر پولی ن پروسه ای ک دنبال کنی.

پروسه رو دنبال کنی ب پول میرسی درنتیجه.

ولی دنبال پول باشی پروسه ات رو دنبال نمیکنی.

شما باید undertrading داشته باشی. یعنی انقدر همه چی اوکیه برات ک میگی خب فلان ستاپ رو نرسیدم اشکال نداره بعدی رو برسم

overtrading حتی اگر ی ستا پ خوب هرروز پیدا کنی چون بی جا بعدش وارد میشی ب فاک میری.

چطور استاپ کنی؟ باید کسی ک تو آینه هست رو شکست بدی و کنترلش کنی.

2 لایک کرده

درود

دوست من شما مشکلتون اینه که با دید احتمالاتی ترید نمیکنید و برای کسی که به این سلاح مجهز نباشه ترید کرد میشه * مرگ * البته دور از جون همگی شما سروران محترم

و اینکه دوست من : اصلا مغز ما انسانها برای دید احتمالاتی و تصادفی ساخته نشده و این امر باعث میشه کار ترید برای اغلب انسانها جز ضرر چیزی نداشته باشه

راهکار چیه؟

تقویت دید احتمالاتی با توزیع تصادفی

نسخه چیه؟

شما بسته به وینریت معاملاتی که دارین. من فرض میگیرم وینریت شما60درصد هست با نسبت ریسک به ریوارد1به1

براتون وینریت 60به40 را در 100معامله بصورت تصادفی مینویسم که به زحمت نیافتین که در اکسل60بار وین بزنید و40بار لاس و بعد بصورت تصادفی مرتب کنید: میتونید از همین جا کپی کنید :joy:

win
Loss
Loss
win
win
win
win
win
win
Loss
win
win
Loss
win
Loss
win
win
Loss
win
Loss
win
win
Loss
Loss
win
win
win
win
Loss
Loss
win
win
Loss
Loss
Loss
Loss
Loss
win
win
win
Loss
win
win
Loss
win
win
win
Loss
win
win
Loss
win
win
Loss
Loss
Loss
Loss
Loss
Loss
win
Loss
win
win
Loss
Loss
win
win
win
win
win
win
Loss
win
Loss
win
win
Loss
Loss
Loss
win
win
win
Loss
win
win
Loss
Loss
win
win
Loss
win
win
win
win
win
Loss
win
win
Loss
win

خوب کاری که باید بکنید اینه که این 100مورد را کپی و در آدرس: چرخ شانس آنلاین (گردونه تصمیم‌گیری) - تولزچی وارد کنید.(طبق عکس ارسالی)

حالا هر روز زحمت بکشید 100بار این گردونه شانس را بچرخونید و نتایج هر معامله یا تاس(گردش گردونه) را بنویسید و ترجیحا نتایج را در بسته های 20تایی بسنجین

به مرو با گذشت زمان مغز شما یاد میگیره که هر ترید همان چروخندن یکبار گردونه شانس هست و نباید خیلی نتیجه را جدی بگیره واهمیت سود شدن یا نشدن هر معامله براتون کم میشه

شک نکنید که اگر بمدت بیش از 40 روز در 1یا2 نوبت 100تایی اینکار را بصورت مستمر انجام بدین دیگه مشکل فعلی را نخواهید داشت.

امیدوارم حتما انجام بدین

2 لایک کرده

من 100مورد را با وینریت40 و نسبت ریسک به ریوارد 1به2 انجام دادم

ببینید ذهن شما هم انرژی لازم برای انجام مستمر این تمرین را بهتون میده

ترید کردن فقط یادگیری تکنیکال نیست با انجام مستمر این تمرین و دیدن ضررها پشت سر هم با هر وینریتی که دارید متوجه میشین که معامله گر حرفه ای با چه دیدگاهی کار میکنه

و با دیدن استاپهای متوالی، پلن و استراتژی خودشو تغییر نمیده و راحت و بدون استرس هر روز کار خودشو طبق پلنی که داره انجام میده و نتیجه تک تک معاملات اصلا براش اهمیتی نداره

ولی اگر به این موضوع آگاه نباشید با تحمل فقط چند استاپ(شاید در حد 3 یا4 مورد) استراتژی خودتون را تغییر میدین در حالی که همه استراتژی ها چرخه های ضرر را خواهند داشت

2 لایک کرده

ریسکو کم کن همین

1 لایک کرده

چه جالب!

ممنون که این همه وقت گذاشتین و اینو نوشتین

یکم پیچیده اس باید اول رمزگشاییش کنم!

1 لایک کرده

این مورد کاملا رعایت میشه. کم کمه👍

خواهش میکنم

امیدوارم حداقل 1نفر انجامش بده

پیام قبل تری را که گذاشتم را مطالعه کنید کامل متوجه مطلب می شین

واقعا تمرین هست که تریدر باید انجام بده

2 لایک کرده

اگه حین باز موندن معامله این مشکلو داری شما تی پی ثابت بذار و حد ضرر. بعد معامله لپ تاپ رو ببند برو خودتو سرگرم یه کار دیگه کن پای چارت نشین که با هر نوسان بازار ضربان قلبت بالا پایین بشه.

اگه هم موقع باز کردن معامله این حس رو داری که یک تست بیشتر بگیر بذار اظمینانت به استراتژی ات زیاد بشه چک لیست درست کن.

1 لایک کرده