با اضطراب و تپش قلب در هنگام معامله چه کنیم؟

این موزیک و چای و قدم زدنو بعضی از دوستان هم پیشنهاد دادن

امتحان می کنم فک کنم موثره

:+1::folded_hands:

1 لایک کرده

هر موقع تپش قلب گرفتی دستت عرق کرد بدون که یه جای کار میلنگه و محتملا 99 درصد یه پوزیشنی گرفتی که نباید میگرفتی و و باز احتمال زیادتر حجمت فراتر از ریسکت هست برای اینکه این تجربه بد دیگه تکرار نکنی حتما قبل ترید وردار و یه یک میلیون دو میلیون هر چی که سقف تحملت هست اتیش بزن اگه ناراحت نشدی اون سطح توعه بیشتر از اون برات سمه و البته میتونی از اندیکاتوری که تو تاپیکم هست برای مدیریت روان بهره ببری و سود ضرر بصورت در لحظه تومنی ببینی

3 لایک کرده

نه جواب نیست :rofl:

1 لایک کرده

شما لای کتاب رو باز بذار امام ها دید داشته باشن که دقیقا کجا باید معجزه کنند درست میشه ایشالله.

الان تحت فشارن دید واضحی ندارن به خاطر اونه …

مرسی که مارو کم ارزش و آماتور نشون دادید .

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز.

اول از همه چون گفتید «تپش قلب عجیب»، به‌نظرم بهتره این موضوع رو فقط به روان‌شناسی ترید ربط ندید. اگر تپش قلب شدید، تکرارشونده، طولانی، همراه با درد قفسه سینه، تنگی نفس، سرگیجه یا ضعف هست، بهتره حتماً از نظر پزشکی هم بررسی بشه.

اما از زاویه ترید، این معمولاً یعنی بدن شما معامله باز را مثل یک موقعیت خطر واقعی پردازش می‌کند، نه فقط یک تصمیم مالی.

چند کار ساده که شاید کمک کند:

۱. فعلاً حجم معامله را خیلی کم کنید یا مدتی دمو تمرین کنید.
اگر با حجم کم هم همان تپش و اضطراب شدید هست، مشکل فقط پول نیست؛ خود موقعیت معامله برای ذهن شما تحریک‌کننده شده.

۲. قبل از ورود، خروج و حد ضرر را کامل مشخص کنید.
وقتی وسط معامله تازه بخواهید تصمیم بگیرید، اضطراب بیشتر می‌شود.

۳. اگر بعد از ورود مدام چارت را نگاه می‌کنید، شاید بهتر باشد برای مدتی فقط ستاپ‌هایی بگیرید که SL و TP مشخص دارند و لازم نیست لحظه‌به‌لحظه مدیریت شوند.

۴. بعد از هر معامله بنویسید:
قبل از ورود چه حسی داشتم؟
وقتی معامله باز شد چه شد؟
تپش قلب دقیقاً کِی شروع شد؟
نزدیک SL؟ نزدیک سود؟ بعد از ورود؟ یا قبل از کلیک؟

۵. اگر اضطراب شدید است، فعلاً هدف را سود گرفتن نگذارید. هدف را بگذارید روی اجرای آرام یک پلن کوچک.

به‌نظرم تا وقتی بدن با هر معامله وارد حالت هشدار می‌شود، نباید دنبال سود بیشتر یا استراتژی پیچیده‌تر رفت. اول باید معامله برای ذهن و بدن از حالت «خطر» خارج شود.

این مورد و صرفا گذر زمان . داشتن شغل تا رسدن به ثبات و اموزش اموزش اموزش و تمرین رفع میکنه وووو از همه مهم تر مدیریت سرمایه

1 لایک کرده

بله همه این موارد خیلی موثره ولی موارد مهم دیگه ای هم هست که قبل از شما توسط بعضی از دوستان توضیح داده شده

1 لایک کرده

سلام

ممنونم از بابت وقت و توضیحات کاملتون

مشکل، خوشبختانه دائمی نیست و علائمی مثل سرگیجه و … ندارم.

فقط در زمان باز کردن پوزیشن تا ببندم تپش قلب اتفاق می افته و چند لحظه بعد از بستن معامله به حالت عادی برمی گرده ولی درد در نقاط مختلف بدن از جمله قفسه سینه و دست چپ و پای چپ و شکم و کلیه بصورت نقطه ای ظاهر میشه و ممکنه تا نیم‌ساعت بعد هم این درد وجود داشته باشه.

مواردی مثل اهرم و … هم رعایت میشه. فعلا به این نتیجه رسیدم که باید زمان معاملات رو کاهش بدم. مثلاً بجای چند ساعت معامله یک ساعت معامله می کنم. یا تعداد معاملات رو کم کنم. یا از جفت ارزها که نوسان کمتری دارند و احتمال ضرر و کال مارجین شدن کمتره بجای طلا و داوجونز برای معامله استفاده کنم.

ی مقدار گلاب آغشته کن به پنبه شب قبل خواب بمال نوک بینی تون

سعی کنید از حداقل ریسک استفاده کنیم

استرس توی این حرفه تا حدودی طبیعیه

ولی استرس شما استرس کاذبه و بهتون آسیب میزنه به مرور زمان

مدیتیشن قبل از معامله رو جدی بگیرید

من همینطور بودم جوری شد که حالم بد میشد و بعد فهمیدیم مشکل معده پیدا کردم بعد یه کاری کردم 15 روز از چارت فاصله گرفتم و حتی فکر ترید رو هم نکردم بعد 15 روز کم کم مثل یه تازه وارد نشستن پای کامپیوتر ولی ایندفعه

1 رفتم تایم بالا H4

2 تحلیل و معامله زدم و با sl و همه چی و سیستم خاموش میکردم و از تو گوشی نگاه میکردم دفعه اول هی تا نزدیک sl میومد و برمی‌گشت و تهش فهمیدم من هیچکاره ام و فقط تحلیل و معامله کردم و فرایند محور کار کردم نه نتیجه محور و نتیجه رو اصلا نگاه نمی‌کنم تحلیلم و آنالیز خودم و چرا این کارو کردم مهمه اینو میبینم و بعد دوره سودم شروع شد هفته ای 1 معامله 50 پیپ روی طلا دوستان گفتن ست اند فورگت ولی من خواستم وضعیت خودم رو هم بگم

حجم ۱ درصد بزن رو یورو جی پی وای یا جی پی وای یو اس دی یا آ او دی یو اس دی دیگه تپش قلب نمیگیری . طلا و نماد های دیگه هم از سرت بنداز بیرون بدردت نمیخوره مال تو نیست

عجیب، ولی واقعی:+1::folded_hands:

من از این شاخه به اون شاخه نمیشم یکی کار میکنم طلا نقدینگی بالا رنج کم فیک کم ، تایم فریم و نقطه ورود و خیلی چیز هایی هست که تو طول مسیر هر کسی متناسب خودش پیدا میکنه ما هم سر نداریم بی سر تو دنیای آدمای معمولی کار می‌کنیم و دنیای خودمون ساختیم مرسی از فکتت

(پست توسط نویسنده حذف شد)

چشم حتما

بازم ممنون :folded_hands:

دقیقا یکی از بهترین راه حل ها همینه که خودم هم بهش رسیدم:+1::folded_hands:

درسته این هم خیلی موثره رو کاهش استرس، امتحانش کردم

تایم فریم های پایین خیلی استرس زاس بخصوص روی شاخص های پرنوسان :ok_hand::folded_hands:

1 لایک کرده