برایند هفتگی مثبت. همه چیز طبق اصول و ریسک مدیریت شده و هیچ استرسی برای اون معامله نداشتم چون طبق پلن بود و اگر استاپ میخوردم هم برام مشکلی نبود.
اما اینکه از تارگت رد شد و معامله ام بسته نشد بخاطر بروکر بد بهم فشار عصبی وارد کرد و دچار حمله قلبی عصبی و راهی بیمارستان شدم.
پس از گذشت 5 روز از اون اتفاق تصمیمم برای ادامه یا پایان رو گرفتم.
من به تازگی نیومدم که به اسونی برم.
بیخوابی نکشیدم که بخاطر خواب راحت برم.
من با بکتست ها و مرور پیاپی / ساخت و بهینه سازی استراتژی خودم رو از زندگی محروم کردم و الان نمیتونم بخاطر زندگی برم!
از نظرم ماهایی که تلاش های زیادی توی این مسیر کردیم راهی برای برگشت نداریم.
(ادامه میدم)
نا امید نباشید حتی اگر هفته ماه یا سال بدی داشتید.
بدونید یکی بعد از این شرایط باز هم داره ادامه میده…
الان عصر اتومات و هوش مصنوعی هست، باس مدیریت بلد باشی
نصیحت هم کنم:
خو برچه تکی؟ برو گروهی انجام بده عشق صفا کنی. تکی تا بخای همه حالتا پیدا کنی تجربه کنی، هههه کلی وقت عمرت هدر رفته. گروهی با نظر، انرژی و روحیه بقیه آشنا میشی خیلی خیلی پیشرفتت چندبرابر اون حالت تکیه، نمیبینی نرم افزارا هم حالت collaborate دارن.
باو بروز باش انگاری پیام یه مرده رو خونده باشم
اگر بار دوم دیدی همچین فشاری بهت وارد شد شک نکن که باید بزاریش کنار . چون در غیر این صورت جانت بخطر میفته .
وقتی چیزی بهت آسیب میزنه لازم نیست اصلا ادامش بدی
4 بار شکستی دماغ رو طی 4 مسابقه تجربه کردم تا بتونم مقام کشوری در ورزشم رو بگیرم. فعلا قصد جا زدن وقتی اشتباه از بروکر بوده نه از من رو ندارم..
دیگه وقتی پای مرگ و زندگی در میونه چه اهمیتی داره اشتباه از کیه؟
حرف درست و منطقی حرف شما هست.
من قصد خروج رو ندارم
موفق و زنده باشی.
دوست عزیز من گشتی گیر هستم من ۸ بار کتفم و مچ پام در رفته ولی ادامه دادم اخرشم مدال طلا گرفتم من مثلا شمام دوست عزیز
امیدوارم سلامت باشید و همیشه همینقدر جسور.
با جونت بازی نکن عزیز
سلامتی از پول مهمتره تا وقتی سلامتی داریم قدرشو نمیدونیم
چرا معاملت بسته نشد؟؟ این دقیقا مشکل از طرف بروکره … با چه بروکری کار میکردی ک این اتفاق افتاد
داش قربونت چرا اینقد خودتو اذیت کردی که کارت به بیمارستان کشیده اینهمه سال زحمت کشیدی که با یه استاپ یا ناحق شدن فشار به قلبت بیاد؟ عزیزم ریسک معاملاتت رو اندازه ای بزار که حتی معامله سودت اصلا ضرر شد بازم روی روح و روانت تاثیر نزاره من نمیخام ایراد بگیرم اما جمله اولت با جمله دومت تناقض داشت اگه معامله چه استاپ چه تی پی برات مشکلی نداشت الان این اتفاق نمی افتاد
بنظرم احساسی به معامله نداشته باش یا اصلا خوشحال شو ولی به ضررا واکنش نده حالا چه به حق چه نا حق بلاخره میدونیم شرایط چطوره بروکر دست چندم وضعیت اینترنتی که وجود نداره بدترین سناریو رو در نظر بگیر دیگه سوپرایز نشی و امیدوارم موفق باشی
amarkets بروکر.
معلومه مدیریت ریسک نداشتی . باید طوری مدیریت ریسک انجام دهی که همه اتفاقات پیش بینی نشده هم نتواند تکانت دهد منم بیمار قلبی هستم و حتی سابقه سکته بخاطر چک دارم ولی درس بزرگی گرفتم زمانی ترید میکنم طوری با ریسک پایین انجام میدهم که ضربان قلبم اصلا زیاد نشود چون بدترین چیزبرای بیماران قبلی همین استرس و ضربان قلب بالاست