من اهل سیگار مشروب قلیون و هیچ نوع دودی نیستم حتی یک بار هم دودی رو داخل ندادم.
دیشب معامله ام روی بروکر amarket باز بود و قیمت از تیپی من عبور کرد اما معامله من بسته نشد، اسپرد رو انقدر زیاد کردن که نتونم دستی هم ببندم، عملا ۲۵ پیپ سود رو کردن ۵ پیپ ( ۲۰ پیپ اسپرد )
بعد از ۲ ساعت باز شدن بازار این حجم از اسپرد!!!
من نه اکانتم تو خطر بود و نه چیزی رو از دست داده بودم، حتی مثبت هم بودم
اما صرفا بخاطر عصبانیت و استرس راهی بیمارستان شدم.
خواستم بگم همینقدر راحت انسان میتونه ازبین بره، حتی شمایی که مثل من سالم و اهل چیزی نیستی.
من آدمی نیستم که ۲ صبح ترید کنم صرفا معامله ام از هفت قبل باز بوده و حتی ۲ ساعت زیر تیپی بود و معامله ام رو نبسته بودن…
باید دلت خیلی سفت باشه ، با گذر زمان آب دیده میشی عزیز جان ، تلاش کن با سرمایه های کوچیک تر از ۵۰۰ دلار کم نکنی که بتونی تا ۱۰ـ۲۰ دلار ریسک کنی که بتونی با ریسک های نهایت تا ۵ درصد اکانت سود و ضرر منطقی بکنی هر چند 5 درصد هم زیاده ولی کاریش نمیشه کرد دیگه ، انشالله تنتون سالم باشه ، حجم های پول سنگینی خودم از دست دادم میفهمم چی میگید
من خودم یه معامله داشتم تو پراپ apex چند روز پیش معامله تو سود ولی هنوز به اون تارگتی میخاستم نرسیده بود خودش با یذره سود بسته شد ولی معامله به تارگت رسید منم بیخیالش شدم باید بعضی وقتا رها کنی ستاپ زیاد هست تو مارکت هرروز پر ستاپه
کاملا میشه درکتون کرد، این مشکلی(بروکرهای دزد) هست که همه ما بخاطر ایرانی بودنمون داریم..چاره دیگری هم نداریم و باید از قبل از نظر ذهنی برای چنین سناریوهایی آماده باشیم.
متاسفم که همچین حسی رو تجربه کردین.
فکر میکنم این اتفاق صرفا یه تریگر بوده و حدسم اینه شما قبل این ترید هم عصبانیت و استرس انباشته شده ی زیادی رو داشتین و اونو تحمل میکردین، حالا چه توی خوداگاه تون بوده باشه یا ناخودآگاهتون.
پیشنهادم اینه سعی کنین مرتب ورزش هایی که باعث تخلیه انرژی و عصبانیت میشه رو انجام بدین و بیشتر به احساسات و تفکرتون ذهن آگاهی داشته باشین قبل از اینکه روی هم انباشته بشن.
از پشتیبانی ایران بروکر میخوام به این قضیه رسیدگی کنند ، من حق خودم رو نمیخوام و ازش میگذرم اما این بروکر ( amarkets ) نتونه به کسی دیگه به این شکل فشار وارد کنه… تشکر
ناراحت شدم خدایی. ولی از اینکه برادر بعد از این حادثه اومدی اینجا تاپیک زدی و این مسئله رو به ما گفتی خیلی خیلی متشکرم
لازم نبود خودت رو اذیت بکنی
خدا انشاالله همه مریض هارو شفا بده و حافظ مردممون باشه