دیشب هنگام ترید سکته کردم

سلام دوستان.

من اهل سیگار مشروب قلیون و هیچ نوع دودی نیستم حتی یک بار هم دودی رو داخل ندادم.

دیشب معامله ام روی بروکر amarket باز بود و قیمت از تیپی من عبور کرد اما معامله من بسته نشد، اسپرد رو انقدر زیاد کردن که نتونم دستی هم ببندم، عملا ۲۵ پیپ سود رو کردن ۵ پیپ ( ۲۰ پیپ اسپرد )

بعد از ۲ ساعت باز شدن بازار این حجم از اسپرد!!!

من نه اکانتم تو خطر بود و نه چیزی رو از دست داده بودم، حتی مثبت هم بودم

اما صرفا بخاطر عصبانیت و استرس راهی بیمارستان شدم.

خواستم بگم همینقدر راحت انسان میتونه ازبین بره، حتی شمایی که مثل من سالم و اهل چیزی نیستی.

من آدمی نیستم که ۲ صبح ترید کنم صرفا معامله ام از هفت قبل باز بوده و حتی ۲ ساعت زیر تیپی بود و معامله ام رو نبسته بودن…

مواظب خودتون باشید خواهشا، واقعا حس بدی هست دلم نمی‌خواهد هیچکسی تجربه کنه

واقعا شغل خطرناکی هست ، من در مورد ادامه دادن یا ندادن دودل هستم، خوشحال میشم کمک کنید به نتیجه ای برسم

12 لایک کرده

مگه چند درصد دخیل بودش که این شکلی شدید ؟؟؟

باید دلت خیلی سفت باشه ، با گذر زمان آب دیده میشی عزیز جان ، تلاش کن با سرمایه های کوچیک تر از ۵۰۰ دلار کم نکنی که بتونی تا ۱۰ـ۲۰ دلار ریسک کنی که بتونی با ریسک های نهایت تا ۵ درصد اکانت سود و ضرر منطقی بکنی هر چند 5 درصد هم زیاده ولی کاریش نمیشه کرد دیگه ، انشالله تنتون سالم باشه ، حجم های پول سنگینی خودم از دست دادم می‌فهمم چی میگید :sweat_smile:

6 لایک کرده

کاملا سلامت بودم، اصلا مبلغ تیپی مهم نبود حتی برام ، اکانتم مثبت بود ، صرفا چون بروکر همچین کاری کد از عصبانیت این اتفاق برام افتاد..

من خودم یه معامله داشتم تو پراپ apex چند روز پیش معامله تو سود ولی هنوز به اون تارگتی میخاستم نرسیده بود خودش با یذره سود بسته شد ولی معامله به تارگت رسید منم بیخیالش شدم باید بعضی وقتا رها کنی ستاپ زیاد هست تو مارکت هرروز پر ستاپه

1 لایک کرده

کاملا میشه درکتون کرد، این مشکلی(بروکرهای دزد) هست که همه ما بخاطر ایرانی بودنمون داریم..چاره دیگری هم نداریم و باید از قبل از نظر ذهنی برای چنین سناریوهایی آماده باشیم.

1 لایک کرده

متاسفم که همچین حسی رو تجربه کردین.
فکر میکنم این اتفاق صرفا یه تریگر بوده و حدسم اینه شما قبل این ترید هم عصبانیت و استرس انباشته شده ی زیادی رو داشتین و اونو تحمل میکردین، حالا چه توی خوداگاه تون بوده باشه یا ناخودآگاهتون.
پیشنهادم اینه سعی کنین مرتب ورزش هایی که باعث تخلیه انرژی و عصبانیت میشه رو انجام بدین و بیشتر به احساسات و تفکرتون ذهن آگاهی داشته باشین قبل از اینکه روی هم انباشته بشن.

5 لایک کرده

از نظرم کار نکنین با این بروکر amarkets

1 لایک کرده

اره واقعا درست حدس زدید، ممنون بابت نظرتون اما اذیت کردن این بروکر هم دخیل بود

3 لایک کرده

کنار اومدن با این قضیه خیلی ساده ست .کافیه بپذیری شکست و استاپ جزی از یک معامله ست

3 لایک کرده

اخه نه شکست خوردم نه استاپ، حق تحلیل درست و

من که ۳ روز منتظر نتیجه اش بودم رو بهم ندادن، قیمت از تیپی رد شد اما بروکر amarkets معامله ام رو نبست

2 لایک کرده

از پشتیبانی ایران بروکر میخوام به این قضیه رسیدگی کنند ، من حق خودم رو نمی‌خوام و ازش میگذرم اما این بروکر ( amarkets ) نتونه به کسی دیگه به این شکل فشار وارد کنه… تشکر

2 لایک کرده

البته نه TP نه SL گارانتی نیست تو هیچ بروکری تا جایی که من میدونم.

متاسفم که سکته کردید ولی اینکه ما پای چارت بیافتیم بمیریم هم تقصیر بروکر نیست :laughing:

اگه نمیتونیم استرس و فشار اینکار رو تحمل کنیم؛ نباید بیایم سراغ اینکار.

4 لایک کرده

امیدوارم تجربه اش نکنید، اون موقع با تمسخر درباره اش حرف نمی‌زنید❤️

2 لایک کرده

این اتفاق رو به لیست احتمالاتت اضافه کن

3 لایک کرده

ناراحت شدم خدایی. ولی از اینکه برادر بعد از این حادثه اومدی اینجا تاپیک زدی و این مسئله رو به ما گفتی خیلی خیلی متشکرم
لازم نبود خودت رو اذیت بکنی :face_blowing_a_kiss:
خدا انشاالله همه مریض هارو شفا بده و حافظ مردممون باشه

1 لایک کرده

یکم باید دلدارتر باشی.

سلامتی اولین چیزیه که باید بهش فکر کنی.

بنظرم درصد ریسکت رو کمتر کن و یه پلن برای چنین مواقعی که این حالت بهت دست میده بریز.

1 لایک کرده

این جور مواقع

بر توی خیابون بی خودی آروم آروم فحش بده

ولی یکم بلد بگو اطرافیان بشنوند

بعد این قدر میخندی

تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه که پولتونو از این بروکر های دوزاری بکشید بیرون

استرست تو ضمیر ناخودآگاهت زیاده

یمدت از این فضا دور باش

معامله که نمیشه کرد

1 لایک کرده

من قصدم فقط این هست که مواظب باشید همه و استرس و خشمتون رو کنترل کنید، نه اینکه از ترید دور بشید

انشاالله عزیزوم

1 لایک کرده