قرص پروپرانولول 10 اگه سابقه بیماری خاصی نداری میتونه خیلی بهت کمک کنه
برعکس شما، حساب من هر چقدر بزرگ تر باشه اضطرابم کمتره چون بیشتر می تونم ریسک کنم و احتمال سود با توجه به استراتژی خودم خیلی بالاتر میره
استاپ هم فرصت نمیشه بذارم چون فست اسکلپ کار می کنم
به ذهن خودم هم رسیده چون مشکل موقع ترید ریشه ای و دائمیه نمی تونم به قرص خاصی اعتیاد پیدا کنم که قطعا عوارضی هم می تونه داشته باشه
Okay Good Luck …
قرصی نیست که بهش اعتیاد پیدا کنی یه نکته ای که بعد ۵ سال تو این بازار بودن از همه برام روشن تر شده اینه که این بازار برای همه ادما نیست میتونی یه مدت بازارو بزاری کنار مدیتیشن کنی پولات رو جمع کنی و با پولی بیای تو بازار که هیچ لطمه ای به زندگیت نمیزنه اگه از دست بره اونوقت مطمین باش استرس نمیگیری
صحبتم در مورد استایل معامله گری شما نیست.
پلن معاملاتی و استایل معاملاتی دو مقوله جدا از هم هستن. نداشتن استاپ و تارگت ایراداتی داره.
شما خیلی زود رفتی سمت اسکلپ کردن الان موقع اسکلپ نیست. بنظرم دانش شما به اندازه اسکلپ کردن نیست
بله هر کدوم ازین مواردی که فرمودین می تونه مشکل منو امثال منو حل کنه، به شرط اینکه روشون کار کنیم
ممنون از نکات مفیدتون🙏
بعضی ازین کارارو در ۲۰ ماه گذشته که وارد این بازار شدم انجام دادم
مثلاً یه دوره آموزشی جدید دیدم و دوباره برگشتم
یا یه مدت کلا گذاشتم کنار
هر بار بهتر شدم؛ ولی اضطرابم همچنان پابرجاس. تنها کاری که تونستم انجام بدم این بوده که تعداد معاملاتمو کم کنم (معاملات مطمئن تر) تا تعداد دفعات اضطرابم کمتر بشه.
Thanks a lot ![]()
You too
مدیتیشن نیم ساعت قبل از معامله و
تنفس ۴-۷-۸ تکنیکی برای آرامش عمیق است که پزشک فارغ التحصیل هاروارد و بنیانگذار مرکز پزشکی یکپارچه آریزونا دکتر اندرو ویل طراحی نموده است. بسیاری از این روش شمارش برای مدیریت استرس و اضطراب از طریق کنترل تنفس استفاده می کنند. به طور خاص، شامل دم برای چهار شمارش، حبس نفس برای هفت شمارش، و بازدم برای هشت شمارش است
چند بار این کار حتی در حین معامله عالیه . برای من جواب داده
Thanks
your welcome
Have a nice day
Bye ![]()
عالی. فک کنم روش خوبیه برای اینکه تمرکزو از معامله دور کنه
نمی دونم، مطمئن نیستم در مورد دانش اسکلپ من حرفتون درست باشه. شایدم همینطور باشه که شما می گین
ادعایی ندارم در مورد اطلاعات و تجربیات تریدم.
من قبل تحلیل استرس دارم بعد باز کردن معامله استرس ندارم دیگه.ورزش کن.تغذیه غذا و تمرینات روانی انجام بده .کوه نوردی کن.طبیعت گردی کن.جمعه ها هم برو تو بیابون چهارتا پیاله عرق بخور تخلیه میشی
بله طبیعت گردی رو اولین نفری هستین که گفتین
خودم دیروز به ذهنم رسید حتی میشه محیط ترید رو از خونه و فضای بسته به یه محیط طبیعی و باز مثل یه باغ منتقل کرد.
دومی هم پیشنهاد خوبیه😆 ولی نه برای جمعه چون تعطیلی بازار فارکس و طلا و … شنبه و یکشنبه اس
شاید نیاز باشه به دکتر مراجعه کنید ، تمامی استرس ها و اضطراب ها با گذشت زمان از بین نمیره.
دوست عزیز من نظرات خواندم اما متاسفانه کسی پاسخی که بهت کمک کنه نتونست بده و این نشون میده چقدر تریدر حرفه ای کم و تریدر آماتور زیاد هست.
اضطراب و تپش قلب به این علت سراغ شما میاد که با پولی بیش از اندازه وارد یک معامله میشی بعبارتی دیگه حجم معامله بالایی انتخاب میکنی اونقدر که دچار اضطراب و استرس میشی
همیشه با پولی وارد معامله شو که دچار استرس نشی و راحت بتونی مدیریت کنید
لوریج زیر ۲۰۰
ریسک به ریوارد ۱ به ۵
تایم فریم ۴ ساعته بنظرم برای شما بهتره
و باز میگم ریسک به ریوارد ۱ به ۵
سلام
ممنون بابت راهنمایی
بعضی از دوستان هم بعضی ازین موارد رو پیشنهاد دادن
من خودم هم رعایت می کنم مثل لوریج و لات و … ولی برای منی که فست اسکلپ کار می کنم ریسک به ریوارد و استاپ لاس و تارگت بی معنی میشه و حتی گاهی تایم فریم ۴ ساعت، چون نوسانات در این تایم فریم پایینه و برای فست اسکلپ تایم فریم هام باید پایین باشه مثل نیم ساعت و یک ساعت که بتونم از نوسانات استفاده کنم.
روزی یک معامله باز کن یا دو روز یک معامله از نظر روانی خودتو یه مدت اینجور امتحان کن شاید از فست اسکلپ واست بهتر باشه