با اضطراب و تپش قلب در هنگام معامله چه کنیم؟

صابر خان حرف شما درسته ولی من فست اسکلپ کار می کنم. وقتی تو همون لحظه اول یه ۳۰ ثانیه ای می‌ره تو ضرر استرسم شروع میشه. از یه طرف هم وقتی میره تو سود همون استرسو دارم که نکنه برگرده باز تو ضرر.

من با حداقل لات کار می کنم و اصلا دنبال یک شبه پولدار شدن نبودم و نیستم. معاملاتمو خیلی زود می بندم و با این کارم در بیش از ۹۰ درصد مواقع که می تونستم سود حتی چند برابری بگیرم از دستش داده ام

و چون چند بار قبلا کال شدم یک عامل ترسم همینه که نکنه باز هم کال بشم.

من کلا از اول آدم استرسی بودم. در دوره تحصیلم چه تو مدرسه چه تو دانشگاه همین استرس باعث معده درد و درد دست چپ می شد (البته دست چپم یک آسیب دیدگی از دوران نوجوانی داشت که به مرور خوب شده ولی تحت فشار شدید گاهی اوقات درد خفیفی هم احساس می کنم) ولی من علتش رو نمی دونستم.

متاسفانه این ویژگی الان بصورت ارثی به یکی از اعضای فامیل هم منتقل شده و با دیدنش یاد دوران تحصیل خودم تو مدرسه می رفتم.

بله یک راهکار من همین بوده که تعداد معاملاتمو که قبلاً به ۵۰ تا در روز هم می رسیده الان به زیر ۱۵ تا رسوندم.
من از حدود ۲۰ ماه پیش شروع کردم ولی با وقفه همراه بوده بنا به عللی، از جمله کال شدن و ناامیدی پس از اون

بله بیشتر وقتا

چند بار کال شدم بخاطر همینم ظرفیت ضررم پر شده ظاهراً😄

خودکشی کن دوست عزیز پس ، دردش خیلی کمتره تا ترید :grimacing: :sweat_smile:
شوخی میکنم ولی خب این وضع از حالت ناخوداگاه شما میاد که حتی یه ریسک خیلی کنترل شده که حتی ضرر بشه نه به شما نه به بدنتون نه به حسابتون نه پولتون ضرر آنچنانی نمیزنه ولی رفتار شما جوری هست که کسی انگار تیغ زیر گلوتون گذاشته و استرس بالا حالا اونم نه یه ترید نیم درصدی ، بدنتون واکنشی که بهش میده مث این هست که دار و ندار خودتون و تمام خانواده تون رو انگار فروختید و شرط بندی کردید و مشخص نیس نتیجه در ایییین حد استرس میگییرد

باید نسبت به خیلی چیزها اگاه بشید.اولیش اینکه اتفاق بدی قرار نیست بیفته و این ها تمرین داره و ی چیز دگ اینه که شاید اموزش خوب ندیدی اموزشت هنوز کامل نیست و ترید میکینی یا اصلا ستاپ و قوانین مشخصی نداری و معتاد همین حس ترید شدی متاسفانه.اگر خواستی دایرکت بهم پیام بده اونجا راحتتر میتونم بهت بگم که اولا من میگم این شغل برای شما نیست یا اگر میخواهی ادامه بدی باید خیلی چیزها تغییر بدی

تازه رفتم روی حساب سنتی

نه اتفاقا آدم استرسی هستم ولی چون بر اساس پلن معامله میکنم خیالم راحته

موافقم، خودکشی از زجرکش شدن بهتره، تو مشکل عجیبی گیر کردم به خدا. از یه طرف عاشق ترید، از طرفی این مشکل نمی ذاره کارمو بکنم

چند جا هم به دوستانی که همینجا محبت داشتند و راهکار دادن عرض کردم. من فست اسکلپ کار می کنم و نمی تونم ستاپ معاملاتی خاصی داشته باشم یعنی استاپ و تارگت ندارم.

بله اینو قبول دارم، مشکل من به احتمال زیاد ذهنیه و بحث روانشناسی فردی که از بچگی به نوعی درگیرش بودم

ویدیو های آموزشی چند دوره از چند استاد رو دیدم تمرینم زیاد انجام دادم با حساب های دمو و بونوس ها و حتی پول واقعی

اوکی بیشتر این استرس هم از همون استاپ نداشتنه میاد و بحث های روانشانسی ولی ریسک کنترل شده نداری، و تا وقتی ک ستاپت رو عوض نکنی همینه و بدتر خواهد شد، چون چیزی ک بهت ذاره ضرر میرسونه رو داری باز استفاده میکنی، مث کسی ک آسم داره ولی سیگار کشیدن هم ادامه میده پس بدتر میشه، د مورد ستاپ و سبک هم موافق نیستم ک نمیشه و میگید نمی تونم، ما ک از روز اول تریدر به دنیا نیومدیم ک یکی اسکلپ بدنیا بیاد یکی سوینگ یکی یجور دگ ،اومدیم آشنا شدیم و تازه شروع به یادگیری کردیم و حالا مث دین میتونه هرکی به اولین ک آشنا شد رو اون تعصب بکشه و بگه بهترینه چون با اولین سبکی ک تونستی یکم ارتباط بگیری یا فک کردی این برات عالیه، میگی این بهترینه و من دگ غیر از این نمیتونم، سبک واسه تریدر تهش مث یه بازیکن فوتبال که از هافبک وسط بزارنش هافبک راست بله اولش براش سخته ولی به مرور تو اون هم پیشرفت میکنه و میشه، نمیشه ک قطعی بگی که نه هیچ هافبک رو نمیشه گذاشت مهاجم ک، سبک تو تریدر هم همینه چرا ک نشه؟ حالا تریدر هم میشه، وقتی این همه ترید اون هم سبکی که استاپ نداره وکلی استرس و فشار میاره رو شخصی که استرس ارثی هم داره از قبل‌تر، خب چرا اسکلپ کار کنه خب ی ستاپ دگ ،ستاپ اسکلپ با تیپی و استاپ هم هست تازه، کمی تعصب و همین حرف نمیشه رو نزنی و به شدنش فکر کنی میبینی که اره میتونه بشه کم کم

یه فرافکنی (ترجیحا مثبت) پیدا کن. من توی 4 ماه شافل کردن کارت یادگرفتم و خوشنویسی دارم تمرین میکنم.

اما هرکاری میکنی سعی کن چشمتو از عدد پرافیت برداری و اجازه بدی قیمت کار خودشو بکنه، فقط مدیریتش کن! هر چند وقت یک بار نگاش کن.

اشتباه برداشت نشه، اصلا آسون نیست و بعضی وقتا کاملا ژنتیکیه؛ اما اگرم دیدی نمیتونی هیچ اشکالی نداره (زمانی تریدهاتو دست کاری نمیکنی) فقط قبولش کن و بگذر و دوباره بخاطر استراس داشتن به خودت استرس نده که تشدید بشه!

تمامه لذتش به همینه :shaking_face: :grin:

بالا گفتن اسکلپ بدون استاپ و تیپی ترید میکنن، عملا این کار ک ی پیشنهاد خیلی خوبیه رو نمیتونن، من خودم میز پینگ گنک به دیوار نصفش زدم خودم با خودم بازی می‌کنم وسط ترید هام، مغز رو تا حدود زیادی تمرکزش رو از رو ترید و درگیر کردن احساست بر میداره،

اهان بله الان دیدم! تجربه فست اسکلپ نداشتم و درباره رفتارها اونموقع چیزی نمیدونم!

امیدوارم شماها بتونین کمکشون کنید :heart:

خودش باید به خودش کمک کنه اول و آخر ما شاید بتونیم یه راهنمایی کنیم و آخرش یه آهنگ خدا برسه به دادش خدا برسه به دادش پلی کنیم :wink:

تا حد زیادی حرف شما رو قبول دارم👍

من بخوام، باید یا از اسکلپ خداحافظی کنم و ستاپ معاملاتی داشته باشم یا اینکه این استرسمو به نحوی کنترل کنم :ok_hand:

دادا سیستمت رو دها بار فوروارد تست کن تا بهت ثابت شه این یه بازیه اعداده و تو صد معامله خودشو نشون میده نه تو یک هفته

وقتی بهت ثابت بشه بهش اعتماد کنی فقط میای میشی پای سیستم سیستمو اجرا میکنی و میری

اول که پیش پزشک متخصص برو اگر تو شرایط دیگه ای هم اینطوری میشی که یه چکاپ انجام بده
بعد رو خودت کار کن اگر نمیخوای استراتژی رو عوض کنی، خلاصه‌ش کارایی که شخصیتت رو قوی تر کنن حالا این دیگه برا هر کسی متفاوته مثلا من ورزش و روتینم و کتاب و خودشناسی و ایناست
به یوتیوبم اگه دسترسی داری یه پلی لیست دقایقی با راشیا عزیز پور هست نکات روانشناسی ترید خوبی داره و سایتشم به زودی میاد بالا اونجام میذاره
و اگر نتونستی با مدل معاملاتیت هماهنگ شی دیگه اون مدل و عوض کن چون دیدم که اسکلپ کار میکنی خیلیا رو دیدم که این مشکل رو داشتن و رفتن سمت سویینگ و بعد گفتن که سویینگ خیلی براشون بهتر بوده و از نظر سود شاید یکی بودن ولی از نظر بار روانیه و تایمی و …. سویینگ بهتر بوده و قرار نیست ول یهو بری سمت سویینگ، تست کن کم کم اونم ببین چجوریه، یا اینکه همین اسکلپ رو بهینه کن شاید مثلا حجمی که میزنی یا ریسکی که داری زیاده برای ظرفیت ذهن تو اونو اوکیش کن یا خیلی وقتا میشناسم خیلیا رو که عددا براشون سنگینه مثلا یکی از دوستام حساب بالای 50k نداره چون عدداش براش سنگین میشه و استرس میگیره و جای یه دونه 200k چهارتا 50k داره
و در نهایت اگر دیدی هنوزم اذیتی این فضا برای شما نیست، تو دنیایا بازارهای مالی کلی جا و فرصت کاری هست که ترید یکی از هزارتاشونه اگر کلا علاقه داری به این فضاها، زمینه کاریت رو عوض کن

وقتی دردهای نقطه ای و موضعی در قفسه سینه و بازو و گردن و کلیه و کمر و … بیاد سراغت لذتش بیشتر هم میشه :laughing:

ولی بی شوخی استرس طبیعیه تو این کار ولی از حد که بگذره آسیب می زنه

ممنون دوست عزیز، حرف قشنگی زدی. حرف از استرس خودش استرس زاس

البته اینم بگم من بکوب پشت سیستم نیستم و ترید نمی کنم کارای دیگه ای هم انجام می دم و گاهی وقتا کلا چارت بستس (مثلا دیروز کلا چند ساعتی به چارت نگاه کردم و فقط شب دو سه تا معامله باز کردم. ۲۰ پیپ ضرر همانا و شروع استرس و مابقی قضایا همانا، البته با سود بستمش فقط استرس از جیبم رفت)

مشکلم همینه که تو فست اسکلپ سیستمی وجود نداره و معامله سریع باید باز و بسته شده

موهاتم بریزه دیگه عالی :grin:

یه راهنماییت میکنم تجربه شخصی خودم

مثلا من روی حساب ۱۰ K معامله میزنم کمی استرس دارم ولی وقتی روی ۵ K میزنم نه

باید ظرف ذهنیتو بدونی چقدره دیگه اذیت نمیشی

دوم هم اینکه گفتی استاپ نمیزاری برای معاملاتت اینم تاثیر گذاره من اصلا ترید بدون استاپ لاس نمیزنم

سوم باید از ستاپ معاملاتیت اطمینان داشته باشی که اینم باعث میشه کمتر استرس بگیری