با اضطراب و تپش قلب در هنگام معامله چه کنیم؟

خوب می فهمم چی می گین ولی هنوز نتونستم اینو به خودم بفهمونم

ورزش و … رو قبول دارم و انجام می دم تا حدودی ولی متاسفانه دوباره در چند پوزیشن بعدی همون آشه و همون کاسه.

باید در زمان معامله بی خیال و ریلکس بود که من در بیشتر مواقع نمی تونم.

1 لایک کرده

حالا شما دوستان درد قلب و سر شانه و دست چپ ،من درد بسیار شدید معده می‌گریم وقتی استرس میگیرم و معده عصبی دارم و نمی‌دونید چقدر از درد قلب بدترهههه من دریچه میترال قلبم گشاده هست و اونم حس کردم دردشو ولی وقتی استرس شروع بشه تایم مرگ کنه از طرف معدهه

2 لایک کرده

آهان

پس شما قلبت ماشاا… موقع پوزیشن باز کردن انقد ارومه که قهوه می زنی یکم تپشش بره بالا؟!

عالی:+1: خدا یه قلب اینجوری کاش به ما میداد :joy:

چند ساله ترید می کنی که انقد ریلکسی یا از اول ریلکس بودی موقع ترید؟

1 لایک کرده

مشکل من سر هیجانه بیشتر

درد سرشونه بخاطر استرسه

شما کلا بدنت میره تو حالت تدافعی

1 لایک کرده

باید بپذیری استاپ و ضرر هم جز معامله ست و دلیل اضطرابت بخاطر ترس از ضرره و این ترسو با استاپ لاس گذاشتن برطرف کن و از استاپ خوردن هات درس بگیر و دلیلشو پیدا کن معامله ای که باز میکنی حد سود و ضرر بزار و رهاش کن

1 لایک کرده

سلام یه راهکار بهت میدم معجزه میکنه حتما امتحانش کن .. اولین نکته پلن معاملاتی هست وقتی از قبل ذهن امادگی برای حد ضرر و حد سود داشته باشه خب استرس کمتر میشه .پس این اولین قدم ..قدم دوم از مدیریت سرمایه ای استفاده کن که بهت حس خوب بده مثلا تی پی یک خروج بزن که هم زودتر تکلیف معامله روشن میشه و یا معاملات روی تی پی یک فری کن که مغز تا پایان این معامله اروم میشه و استرس کمتر بهت وارد میشه و یا ورود دو پله ای داشته باشه اینا نثال هستن خودت بیین کدوم با روحیات تو میخوره .پس اینا شد از نظر تکنیکی و اگر از بحث روانشناسی و مدیتیشن اگر قهوه خور هستی بزارش کنار و بهترین جایگزین چای ماچا برای تریدرها یک معجزه هست و مدتیشن قبل از ترید داشته باشم مثل طناب زدن یک ساعت قبل از ترید و بعدش یک حمام و بعد یک چای ماچا این ترکیب عالی هست ..امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم ..چون خودم و اکثر در این مرحله قرار گرفتن پس تو تنها نیستی و قطعا میگذره

1 لایک کرده

من به عنوان کسی که بیش از یک ساله اپن داوجنز ترید میکنم به صورت عجیبی از صب تا لحظه معامله یک هیجان و استرس شدید دارم ولی درست لحظه باز کردن معامله . به مدت کسری از ثانیه اون استرس میره . بعد حین معامله تا بسته شدن هم با شدت ادامه داره . اونایی که اپن داوجنز کار میکنن میدونن چی میگم

1 لایک کرده

قلب حساس تر و خطرناکتره

معده درد و درد دست چپ داشتم، زمانی که با درس و دانشگاه سر کار داشتم و عاملش هم استرس بود اما الان دیگه تقریبا معده دردم صفر شده

و مشکل درد سینه و دست چپ و … رو فقط بعضی وقتا موقع پوزیشن زدن دارم در حالت عادی هیچچی احساس نمی کنم و خوبه خوبم خدارو شکر

آرزوی سلامتی دارم برای شما. ایشالا… بتونیم به این اضطراب غلبه کنیم :heart:

2 لایک کرده

بله شاید مشکل منم همین هیجان باشه

یه جایی خوندم استرس باعث انقباض غیرعادی عضلات و احساس درد میشه.

هر چی باشه در دراز مدت می تونه مشکل ایجاد کنه بهتره به نوعی پیشگیری بشه تا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد

1 لایک کرده

دقیقا من همینجوری بودم به این استرس میگن استرس زمانی چون منتظر یک زمان مشخص هستی و هی به ساعت نگاه میکنی بهترین کار صبح خواب ظهر باشگاه و عصر ترید

2 لایک کرده

باید بلد شی ذهنتو ساکت کنی .اولش غیر ممکن به نظر میرسه اما بعدا میبینی هم ممکنه هم چقد خوبه .تو زندگیه عادی هم کلی به کارت میاد

آب و اهنگو امتحان می کنم حتما، ممنون

در مورد پول و مادیات، کاملا درسته. فقط دنبال زندگی معمولی هستیم، همین

2 لایک کرده

ذهن آرام، استرس کمتر :ok_hand::+1:

این هم راهکار پیشنهادی شماس

به نظر میرسه هر چی میکشیم ازین ذهن آشفته است!

راهشو پیدا کنم، روش کار می کنم حتما🙏

1 لایک کرده

بله با ضرر کم که بلافاصله بعد از باز کردن معامله مواجه میشم اضطراب و تپش قلب می گیرم.

البته من فست اسکلپ کار می کنم و عملا از استاپ و تارگت استفاده نمی کنم.

سلام

ممنون دوست گرامی، پیامت امید بخشه

بعضی کارهایی رو که شما پیشنهاد دادید رو انجام میدم ولی من متاسفانه یا خوشبختانه فست اسکلپ کار می کنم و معاملات زیاد با سود کم باز و بسته می کنم. عملا سر معامله هستم از لحظه باز شدن تا بسته شدن که شاید کلا چند دقیقه بیشتر طول نمی کشه.

پس حالا مشخص شد که شما مشکلت پلن معاملاتیه

1 لایک کرده

شاید، ولی خیلیا اسکلپ کار می کنند!

به نوعی به تیپ شخصیتی در معامله مربوط میشه فک کنم

همه نمی تونن معاملات چند ساعته یا چند روزه باز کنند و بعضیا مثل من می خوان که سریع سود و زیان مشخص بشه

از همون اول که معامله باز میکنی قید ۲ درصد از سرمایتو بزن فک کن اس ال خوردی اصن

2 لایک کرده

حتی برای یه ترید عادی؟ مثلا ریسک نیم درصد؟

1 لایک کرده

یا باید این مشکلت رو حل کنی با روانشانسی و منتورینگ، یا این اسکلپ رو بزاری کنار، وقتی با ی ترید میگید این همه مشکل برات پیش میاد، خب چرا در روز باید مثلا ‌20 بار وارد ترید بشی و برای هرکدومش این همه اثر منفی رو به بدنت وارد کنی؟ ترید بازی ذهنه، شما به ذهن و بدن سالم نیاز دارید، اگر نتونی این رو کنترل کنی و سالم داشته باشی قطعا ترید برات خوب نیست، و چند وقت هست آموزش دیدی و ترید رو شروع کردی؟ همین یک سال هست؟

1 لایک کرده