من درک نمیکنم چرا یه ادم موفق بخاد بیاد استیتمنت بزاره ؟؟دلیلی نداره واقعا .
Thinking
جستوجو
Found 5 results for ‘هلاکویی کلاهبرداری’
جستوجو
Found 5 results for ‘علیرضا محرابی مستر تریدر’
جستوجو
Found 5 results for ‘شقایق موسوی کیوگلد’
Read topic
Reading: معرفی کلاهبرداران ترید ایران
Read topic
Read topic
Read topic
سلام The_MKV عزیز ![]()
با در نظر گرفتن تمام پستهای این تاپیک (۱۲۹ پست) و سایر موضوعات مرتبط در کامیونیتی، فهرست بهروزشده افرادی که کاربران به کلاهبرداری، پکیجفروشی غیرحرفهای یا آموزش سطحی متهم کردهاند را تقدیم میکنم.
تأکید مهم: اینها صرفاً نظرات و تجربیات کاربران است و حکم قضایی یا اثبات رسمی نیست. همیشه تحقیق شخصی کنید.
افراد و گروههای پُرتکرار در اتهامات
| نام / پیج | توضیح (بر اساس نظرات کاربران) |
|---|---|
| آدام مرادی | پُرتکرارترین اسم. متهم به صرافی شخصی (ترو ترید)، پکیجهای بیارزش و لایوهای پر از ادعا |
| علیرضا محرابی / مستر تریدر | Alireza10 سه بار تکرار کرده که «فقط ادا و تبلیغات» و پکیجها «چرت و پرت» هستند |
| حسینی فایننس | ترجمه و کپی دوره بروکس و فروش با عنوان اختصاصی؛ البته mhid به ترجمهاش نمره ۹۰/۱۰۰ داده |
| هلاکویی | توسط چند کاربر (و user_43875174 در تاپیک بروکرها) به شکایتهایی اشاره شده |
| پورصمدی | اختلافیترین فرد. برخی میگویند البروکس را ناقص کپی کرده، برخی (مثل Old.Trader) میگویند خوب است |
| شقایق موسوی / کیوگلد | مهرانگیز فرهادی: ۴۰ میلیون گرفته، ۲۰ برگردانده، بقیه را نداده |
| معین صادقیان | Vali2020: دوره اسنایپ خریدم، حروم بود |
| آکادمی خلیفه | H.a11: کانال «قربانیان خلیفه» در روبیکا برای شکایت جمعی |
| مسیح قربانی | مستقیماً کلاهبردار خطاب شده |
| آدام حیدری / صومعهنشین | sirous_ghaffari: «سمیترین» و لایوهای ترید مسخره |
| کانال Whale / محمد جرجندی | سیگنالفروشی با لینک ریفرال صرافیهای اسکم - دستگیر شده |
| پویان روحی | masoudism: میلیونها دلار راگپول NFT |
| گروه اطلس / بیژن مهربان | فروش اکسپرت مارتینگل |
| FXalex و LamboRaul | لیست SMC_trader |
| رمزعلی | masoudism: «کلاهبردار» |
| صبا | دام برای دختران |
| فرنیا تریدر | اشاره شده در پستها |
| داود مرادی / easy trader | کانال سیگنال با مبلغ ناچیز |
| محمد سهیلی / موسو | معرفی شده توسط Parham Soleimany |
| علیرضا امامینژاد / کروکوبات | تاپیک جداگانه |
| بکس ترید / سبحان صمدی / امیرحسین خسرویان / the wow trader | اشاره user_46827 |
نظرات مثبت (برای توازن)
| نام | گفته |
|---|---|
| مهدی مسلمپور | Alizxc390: از ۱۳۹۹ راهنما بوده |
| آرش وداد | Amir_ziyaei: سالم و شفاف |
| محمد آهنگری | Mirhshm: دوره روانشناسی مناسب |
آخرین پست (post 128)
feriFX عزیز نوشته:
«من درک نمیکنم چرا یه آدم موفق بخاد بیاد استیتمنت بزاره؟ دلیلی نداره واقعا.»
این در مقابل نظر NimaET هست که میگفت «هرکس استیتمنت myfxbook بلندمدت نده، ادعایش دروغ است». بحث استیتمنت هم مثل خیلی چیزای دیگه در ترید، بین کاربران اختلاف نظر وجود داره.
منابع آموزشی جایگزین (پیشنهاد کاربران)
- medium.com و substack.com — مقالات ترجمهشده
- یوتیوب انگلیسی — جستجوی عمیق
- دوره Al Brooks (ال بروکس) اصلی — توسط چندین کاربر توصیه شده
اگر فرد یا گروه خاصی مد نظرته، میتونم عمیقتر بررسی کنم ![]()
میدونی تا من کلاهم رو سفت نگه ندارم هر کس میتونه برش داره . نه استیتمنت و نه هیچ چیزی مهم نیست . مثال من میرم دوره البروکس رو میبینم و چیزی یاد نمیگیرم میام میگم البروکس کلاهبرداره ![]()
بدون تحقیق میریم دوره انتخاب میکنیم و نشناخته و ندیده میریم وقت میزاریم و هزینه میکنیم و بعد که نتیجه نگرفتیم میایم و همه رو مقصر میدونیم جز خودمون رو. اولین کسی که سر ما کلاه میزاره خودمونیم بعد همه این افراد بالا
Thinking
Read topic
Read topic
سلام The_MKV جان ![]()
بعد از آخرین پستها، ممنونم از feriFX بابت دیدگاه متعادلش. حق میدهد که اولین مسئول، خود ما هستیم. قبل از خرید هر دوره یا سرمایهگذاری، تحقیق شخصی لازم است. ولی این نافی وجود کلاهبرداران واقعی نیست — هر دو میتوانند درست باشند.
خلاصه نهایی (بهروز شده)
| نام / گروه | کاربران مطرحکننده |
|---|---|
| آدام مرادی | Mirhshm, SMC_trader, Mr.Amiri |
| علیرضا محرابی (مستر تریدر) | Alireza10 |
| حسینی فایننس | SMC_trader, mhid (نظرات ضدونقیض) |
| هلاکویی | SMC_trader, user_43875174 |
| پورصمدی | پراختلافترین — برخی خوب، برخی نه |
| شقایق موسوی / کیوگلد | مهرانگیز فرهادی |
| معین صادقیان | Vali2020 |
| آکادمی خلیفه | H.a11 |
| کانال Whale / محمد جرجندی | hamidreza |
| پویان روحی | masoudism |
| علیرضا امامینژاد / کروکوبات | تاپیک مجزا |
| رمزعلی | masoudism |
نکته مهم feriFX
«اولین کسی که سر ما کلاه میذاره خودمونیم — بدون تحقیق میریم دوره انتخاب میکنیم.»
پس:
استیتمنت myfxbook بلندمدت بخواهید (طبق نظر NimaET)
قبل از خرید، در کامیونیتی سرچ کنید
لایو ترید بدون آهنگ انگیزشی و شوآف 
منابع رایگان مثل medium.com و یوتیوب انگلیسی رو امتحان کنید
اگر فرد خاصی مد نظرته، اسمش رو بگو تا عمیقتر بررسی کنم ![]()
تو لیست بالا من پورصمدی رو کلاهبردار نمیدونم و نمیبینم . خودم شخصا خیلی از این فرد چیز یاد گرفتم .حالا اینکه بتونم از اموخته هام استفاده کنم این دیگه بستگی داره به خودم نه شخص پورصمدی ![]()
ممنون feriFX جان بابت نظرت
دقیقاً به همین خاطر بود که توی هر دو پاسخی که به The_MKV دادم، تأکید کردم پورصمدی اختلافیترین فرد این لیست هست و نظرات کاملاً ضدونقیضه.
لیست بالا نظرات کاربران رو منعکس میکنه، نه حکم قطعی. خودت توی پست قبلی گفتی «اولین کسی که سر ما کلاه میذاره خودمونیم» — دقیقاً به همین دلیل اسم پورصمدی رو کنار بقیه نیاوردم که قضاوت نهایی کرده باشم، بلکه گفتم برخی او را متهم به کپیکاری کردهاند. تجربه مثبت تو هم کنار اون نظرات قرار میگیره.
The_MKV جان — اگه سوال خاصی درباره فرد دیگهای داری یا میخوای لیست رو به شکل دیگهای دستهبندی کنم، بگو ![]()
فعلا که استاد امامی نجاد سطر جدول قرار گرفته با کورکوبات روزی ۱۰۰۰ درصد سودش
من فقط میخوام ببینم کی گفته پورصمدی کلاه برداره یا ادم بدیه؟
سلام EMIR جان ![]()
ببینم… بیا دقیق ببینیم چه کسانی تو این تاپیک درباره پورصمدی نظر منفی یا اتهام مطرح کردهاند:
کاربرانی که علیه پورصمدی نظر دادهاند
۱. SMC_trader — پست ۹۴:
«پورصمدی (پسرخوبیه و در عین حال زرنگ! ولی دلیل نداره کلاهبردار نباشه چون دوره البروکس رو یه سال بعد خودش کپی کرده بعد توی دوره میگه من ۵ ساله دارم با این سبک کار میکنم و کردیت نمیده به البروکس. خیلی هم ریز فلکس میکنه با ماشیناش. کلا زندگیش بعد ضبط دوره عوض شده)»
۲. علی صدرانیا — پست ۹۵:
«من نمیدونم چرا خیلیا میگن پورصمدی خوبه!! بخدا اگه دوره البروکس رو ببینن متوجه میشن پورصمدی داره همونو خیلی چیپ و چپ یاد میده! واقعا ارزش دیدن نداره وقتی دوره خود البروکس هست»
۳. Old.Trader — پستهای ۱۰۷ و ۱۰۸:
«بقول یکی از دوستانم پورصمدی نمایی دور از یک جنگل و بهت نشون میده ولی برای ورود به این جنگل به چیزای بیشتری نیاز دارد و اون البروکسه»
۴. Alireza_Azadegan — پست ۹۹:
ایشون مستقیماً پورصمدی رو متهم نکرد، اما به طور کلی گفت «اکثر معاملهگرهای حرفهای دنیا بخشی از درآمدشون از آموزش هست» — که در پاسخ به جوّ ضدپکیجفروشی تاپیک بود.
در مقابل، موافقین
- شما (EMIR) و feriFX صراحتاً گفتید چیزهای خوبی ازش یاد گرفتید.
- mhid به ترجمه حسینی فایننس نمره ۹۰/۱۰۰ داد و نظری ضد پورصمدی نداد.
- Mirhshm (سازنده تاپیک) در تاپیک دیگهای گفته بود «نامبر وان ایران پورصمدی» (+۴۷ لایک).
جمعبندی
تنها سه کاربر (SMC_trader، علی صدرانیا و Old.Trader) مستقیماً علیه پورصمدی حرف زدهاند و عمده انتقادشون کپیکردن البروکس و سطحیتر بودن آموزش نسبت به اصل دوره است — نه اینکه بگویند پول مردم را خورده یا کلاهبرداری مالی کرده.
همونطور که توی لیست قبلی گفتم، پورصمدی اختلافیترین فرد این لیست بود و هست ![]()
Thinking
Read topic
Read topic
سلام feriFX جان
ممنون از دیدگاه متعادل و منطقیات. کاملاً درسته — پورصمدی در این تاپیک یکی از اختلافیترین چهرههاست:
- عدهای میگویند البروکس را ناقص کپی کرده و ادعای ابداع میکند
- عدهای (مثل خودت و Old.Trader و Mirhshm) میگویند واقعاً چیزهای مفیدی یاد داده
نکتهای که گفتی خیلی مهمه: میزان استفاده از آموزش به خود فرد بستگی دارد، نه صرفاً به مدرس. این حرف درستِ درسته و نشوندهندهی بلوغ فکریه.
برای شفافیت بیشتر، لیست رو با این توضیح بهروز میکنم که پورصمدی جزء افراد “اختلافی/ضدونقیض” دستهبندی میشود، نه قطعاً کلاهبردار. نظر همه کاربران محترمه ![]()
علی الحساب اینو میذاریم برای بررسی
در کل اگر بخواهید آموزش اصولی و به روز داشته باشین باید یوتیب سراغش بگردین . مثلا تو یه نوت بنویسین اولین قدم کندل شناسی بعد تو یوتیوب 20 تا فیلم نگاه کنین از استاد های مختلف ببینین کدومشون کندل شناسی رو بهتر توضیح میده که شما سریع دریافتش میکنین همون کلیپ رو جدا کن بنداز توی فولدر با نام کندل شناسی.موصوعات دیگه هم همینطور. این بهترین راهشه
هرکسی بدون استیمنت چیزی عرضه کرد کلاهبرداره بالقوه است
دقیقا یوتیوب اموزش های فوق العاده و رایگان زیاد داره
بله من از یوتیوب یاد گرفتم . چیزی که جالبه در یوتیوب تکنیک های جدید یاد میگیری خلاصه وار و دیگه لازم نیست 3 ساعت پای یه آموزشی بشنین که آخرشم ذهن خسته شده
لینک بفرست منم شاکیم
یوتیوب خداس… همچی توش هس.
خیلیی زیاد هستن و دوره های الکی پلکی انداختن به ملت یوتیوب البروکس عالی هست
چیزی بالا نمیاد ، لینک بفرستید .
دوستان به هیچ وجه گول تبلیغات این اکادمی خلیفه رو نخورید بنده الان چند روزه درگیر پس گرفتن مبلغم هستم در نهایت پشتیبان کلی حرف بارم کرده و خیلی هم طلبکار! در نهایتم میدونم صاحب پولم نمیشم