فعلا که استاد امامی نجاد سطر جدول قرار گرفته با کورکوبات روزی ۱۰۰۰ درصد سودش
من فقط میخوام ببینم کی گفته پورصمدی کلاه برداره یا ادم بدیه؟
علی الحساب اینو میذاریم برای بررسی
در کل اگر بخواهید آموزش اصولی و به روز داشته باشین باید یوتیب سراغش بگردین . مثلا تو یه نوت بنویسین اولین قدم کندل شناسی بعد تو یوتیوب 20 تا فیلم نگاه کنین از استاد های مختلف ببینین کدومشون کندل شناسی رو بهتر توضیح میده که شما سریع دریافتش میکنین همون کلیپ رو جدا کن بنداز توی فولدر با نام کندل شناسی.موصوعات دیگه هم همینطور. این بهترین راهشه
هرکسی بدون استیمنت چیزی عرضه کرد کلاهبرداره بالقوه است
دقیقا یوتیوب اموزش های فوق العاده و رایگان زیاد داره
بله من از یوتیوب یاد گرفتم . چیزی که جالبه در یوتیوب تکنیک های جدید یاد میگیری خلاصه وار و دیگه لازم نیست 3 ساعت پای یه آموزشی بشنین که آخرشم ذهن خسته شده
یوتیوب خداس… همچی توش هس.
خیلیی زیاد هستن و دوره های الکی پلکی انداختن به ملت یوتیوب البروکس عالی هست
دوستان به هیچ وجه گول تبلیغات این اکادمی خلیفه رو نخورید بنده الان چند روزه درگیر پس گرفتن مبلغم هستم در نهایت پشتیبان کلی حرف بارم کرده و خیلی هم طلبکار! در نهایتم میدونم صاحب پولم نمیشم
میشه لینک بفرستید؟
من با حساب real این کار را کردم. شدنیه.
بهش کلاهبرداری نمیگن!!! بهش میگن «مهــارت»
یه چیزی هم به اسم ارتباط گرفتن …همه پکیج ها و دوره های آموزشی تقریبا یه چیزو میگن حالا بعضیا ها مفصل تر و ریزتر بعضی ها کوتاه تر .. مهم اینه شما با کدوم نوع بیان و تحلیل ارتباط میگیری و چیزی که من این مدت فهمیدم مهم ترین چیز تمرین تمرین و تمرین هستش …
تو حوزه کنکور اگه در مورد مثلا سه تا از استادای ریاضی تحقیق کنی در مورد همه عده ای هستن که میگن عالی بوده و عده ای میگن بدرد نخورده کلاساشون …باید ببینی با کدوم اموزش بهتر ارتباط میگیری و بعد هم که تمرینِ
ما میگیم قمار نه ترید
ما بهش میگیم تــــــــرید نه قمار!
یه استیتمنت بذارید بعد بیاییم کاراموزی شما
بین اساتید و علما اختلاف فتوای هست…
@AIRA بیا از سختی و چالش هایی که هست و چرا تریدرای با تجربه میگن سخته در حالیکه یه تریدر تازه کار میگه شدنیه و راحته؟؟
واتت د فاااز؟! این چی بود! ![]()
@Naaader360 نه به اون پست شما که گفتی “میخام عاقلانه تصمیم بگیرند”
اجازه بدین اینو قبول نکنم. راه اصولی و کم ریسک اینکه به مرور و حساب شده گام برداری.
اینجور پستا/تاپیکا که پولدار شدن تو یه شب نشون میدن بهش قمار نمیگن؟؟ یا هدف کلاهبرداری نیست؟
مگه ما گفتیم نشدنیه، یه قیمت کف/سقف کندل پیدا میکنی میزنی تمام شد. منظور بلند مدت و انضباط/عملکرد هست.
شما که حرف از مهارت میزنید، حاضری با بیشترین لاتی که با هر سرمایه ای که داری، پوزیشن باز کنی و زیر یکی و دو دقیقه نبندی؟ برای شما استاپ لاس تعریف نشده است XD
درسته دانش و آگاهی کامل نداریم ولی “عاقلانه” قضاوت کن
چی میگی؟!!!
من با کمترین لات ممکن ترید کردم. فیلم هم گذاشتم.
نقطه ورود میگیرم. استاپ لاس دارم .کاملا مشخصه…
لایو ترید هم از تریدهام گذاشتم کجا ورود کردم چرا و کجا خروج کردم چرا؟!
زمانی قماره که ندونی داری چکار میکنی!!!
حرف من اینه: برای ورود به این بازار پول زیادی لازم نیست رو کنید( همون اشتباهی که من روز اول کردم) چون بروکر بهت لوریج میده، این بازار به مهارت زیاد نیاز داره نه پول.
دیگه من از پایینترین رقمها، دارم سود میگیرم و حساب را رشد میدم. پس اگه شما نمیتونید یعنی به تمرین بیشتری نیاز دارید نه حساب بزرگتر!!!
استیتمنت گذاشتم، فیلمای تریدم هم چند تاشو گذاشتم، کار اموز هم قبول نمیکنم مخصوصا اگه دلقک باشه بجای تریدر