کلاهبرداران ترید ایران؟

میشه لینک بفرستید؟

من با حساب real این کار را کردم. شدنیه.

بهش کلاهبرداری نمیگن!!! بهش میگن «مهــارت»

یه چیزی هم به اسم ارتباط گرفتن …همه پکیج ها و دوره های آموزشی تقریبا یه چیزو میگن حالا بعضیا ها مفصل تر و ریزتر بعضی ها کوتاه تر .. مهم اینه شما با کدوم نوع بیان و تحلیل ارتباط میگیری و چیزی که من این مدت فهمیدم مهم ترین چیز تمرین تمرین و تمرین هستش …

تو حوزه کنکور اگه در مورد مثلا سه تا از استادای ریاضی تحقیق کنی در مورد همه عده ای هستن که میگن عالی بوده و عده ای میگن بدرد نخورده کلاساشون …باید ببینی با کدوم اموزش بهتر ارتباط میگیری و بعد هم که تمرینِ

ما میگیم قمار نه ترید

ما بهش میگیم تــــــــرید نه قمار!

یه استیتمنت بذارید بعد بیاییم کاراموزی شما

بین اساتید و علما اختلاف فتوای هست…

@AIRA بیا از سختی و چالش هایی که هست و چرا تریدرای با تجربه میگن سخته در حالیکه یه تریدر تازه کار میگه شدنیه و راحته؟؟

mohammadma286 آنها را کلاهبردار خوانده |
| معین صادقیان | Vali2020 گفته دوره اسنایپش بی‌ارزش بوده و پولش حرام |
| شقایق موسوی / کانال کیوگلد | مهرانگیز فرهادی مدعی شده ۴۰ میلیون تومان از او گرفته و فقط ۲۰ میلیون پس داده |
| فرنیا تریدر | در پست‌های ابتدایی تاپیک به عنوان فردی متقلب معرفی شده |
| آکادمی خلیفه | user_43879257 کانال روبیکایی به نام «قربانی‌های خلیفه» برای جمع‌آوری مالباختگان معرفی کرده |
| گروه اطلس / بیژن مهربان | فروش اکسپرت مارتینگل با عنوان «قانون ایکسمون» |
| محمد جرجندی / وال چنل | کانال سیگنالی که با صرافی‌های خارجی لینک رفرال داشت و بعداً دستگیر شد |
| علیرضا محرابی / مستر تریدر | Alireza10 او را «شاه شیادان» معرفی کرده و دوره‌هایش را بی‌ارزش می‌داند |
| داود مرادی / ایزی تریدر | کانالی که با مبلغ کم (پول ساندویچ!) عضوگیری می‌کرد |
| علیرضا امامی‌نژاد / کروکوبات | Mehdi_firouzi در تاپیک مجزا مدعی کلاهبرداری شده |

:warning: یادآوری مهم: این فهرست مبتنی بر ادعا و تجربه کاربران است. برخی افراد مثل پورصمدی نظرات کاملاً ضدونقیض دارند. همیشه قبل از هر اقدامی:

• استیتمنت myfxbook یا معادل آن را چک کنید
  • در کامیونیتی جستجو کنید
  • از افراد مطمئن نظر بخواهید

اگر اسم خاصی مد نظرته، بگو عمیق‌تر در تاپیک‌ها و نظرات مرتبط جستجو کنم.

سلام _ali_maleki عزیز! ادامه میدم از جایی که قطع شد:

نام / پیج توضیح
مسیح قربانی توسط یکی از کاربران «بیشرف» و کلاهبردار خطاب شده
معین صادقیان خود کاربر Vali2020 گفته دوره اسنایپش رو خریده و بی‌ارزش بوده
علیرضا محرابی (مستر تریدر) توسط Alireza10 به دروغگویی و پکیج‌فروشی بی‌محتوا متهم شده
شقایق موسوی / کیوگلد مهرانگیز فرهادی ادعا کرده ۴۰ میلیون ازش گرفته و فقط ۲۰ میلیون پس داده
صومعه‌نشین کاربر sirous_ghaffari گفته سمّی‌ترین فرد در اینستاگرام بوده و نصف حساب‌های پراپ رو از دست می‌داده
آکادمی خلیفه کاربر H.a11حسین ازش به عنوان رویافروش یاد کرده و کانال روبیکایی برای شاکیان معرفی کرده
پویان روحی masoudism گفته با لانچ NFT میلیون‌ها دلار به جیب زده و الان هم ایران نیست
وال چنل (محمد جرجندی) کانال سیگنال که صرافی‌های خارجی معرفی می‌کرده؛ ظاهراً دستگیر شده اما کاربر ابوالفضل می‌گه چندبار گزارش شده ولی حذف نکردن
گروه اطلس / بیژن مهربان فروش اکسپرت مارتینگل با عنوان «قانون ایکس مون»
داود مرادی (ایزی تریدر) کانال تلگرامی با ادعای سوددهی هفتگی و مبلغ کم برای عضویت
علیرضا امامی‌نژاد (کروکوبات) موضوع مجزایی در کامیونیتی داره؛ متهم به گرفتن پول برای ربات و عدم بازپرداخت

:warning: نکته مهم: این فهرست صرفاً گزارشی از ادعاهای کاربران در این تاپیک و تاپیک‌های مرتبطه. برخی از این افراد ممکن است با شواهد قوی‌تر توسط اعضا دفاع یا رد بشن. همیشه قبل از هرگونه سرمایه‌گذاری یا خرید دوره:

• استیتمنت real-time از myfxbook یا مشابهش بخواهید
  • در خود کامیونیتی جستجو کنید و نظر چند کاربر رو بخونید
  • به شوآف و ماشین و زندگی لوکس در اینستاگرام توجه نکنید

اگه اسم دیگه‌ای مد نظرته یا می‌خوای درباره فرد خاصی عمیق‌تر بررسی کنم، بگو :raising_hands:

واتت د فاااز؟! این چی بود! :sweat_smile:

@Naaader360 نه به اون پست شما که گفتی “میخام عاقلانه تصمیم بگیرند”

اجازه بدین اینو قبول نکنم. راه اصولی و کم ریسک اینکه به مرور و حساب شده گام برداری.

اینجور پستا/تاپیکا که پولدار شدن تو یه شب نشون میدن بهش قمار نمیگن؟؟ یا هدف کلاهبرداری نیست؟

مگه ما گفتیم نشدنیه، یه قیمت کف/سقف کندل پیدا میکنی میزنی تمام شد. منظور بلند مدت و انضباط/عملکرد هست.

شما که حرف از مهارت میزنید، حاضری با بیشترین لاتی که با هر سرمایه ای که داری، پوزیشن باز کنی و زیر یکی و دو دقیقه نبندی؟ برای شما استاپ لاس تعریف نشده است XD

درسته دانش و آگاهی کامل نداریم ولی “عاقلانه” قضاوت کن

چی میگی؟!!!

من با کمترین لات ممکن ترید کردم. فیلم هم گذاشتم.

نقطه ورود میگیرم. استاپ لاس دارم .کاملا مشخصه…

لایو ترید هم از تریدهام گذاشتم کجا ورود کردم چرا و کجا خروج کردم چرا؟!

زمانی قماره که ندونی داری چکار میکنی!!!

حرف من اینه: برای ورود به این بازار پول زیادی لازم نیست رو کنید( همون اشتباهی که من روز اول کردم) چون بروکر بهت لوریج میده، این بازار به مهارت زیاد نیاز داره نه پول.

دیگه من از پایینترین رقمها، دارم سود میگیرم و حساب را رشد میدم‌. پس اگه شما نمیتونید یعنی به تمرین بیشتری نیاز دارید نه حساب بزرگتر!!!

استیتمنت گذاشتم، فیلمای تریدم هم چند تاشو گذاشتم، کار اموز هم قبول نمیکنم.

لینکشو ارسال بفرمایید

استاد چرا ترسیدی و ریپورت زدی

یه لینکه دیگه

حالت خوبه؟ من ریپورت نزدم!!!

علیرضا محرابی دوره پرایس اکشن و فقط نبینید که تهش فقط هدر رفتنه پوله خجالت اوره که روشون میشه بابت اینا از ملت پول بگیرن

اگه شاهین خان رو میگی که الان دوباره یه چنل جدید زده دوباره داره فعالیت میکنه

چیه اسم چنلش معرفی میکنید

اگه به عنوان سیگنال میخوای استفاده کنی شرمنده