لینکشو ارسال بفرمایید
استاد چرا ترسیدی و ریپورت زدی
یه لینکه دیگه
حالت خوبه؟ من ریپورت نزدم!!!
علیرضا محرابی دوره پرایس اکشن و فقط نبینید که تهش فقط هدر رفتنه پوله خجالت اوره که روشون میشه بابت اینا از ملت پول بگیرن
اگه شاهین خان رو میگی که الان دوباره یه چنل جدید زده دوباره داره فعالیت میکنه
چیه اسم چنلش معرفی میکنید
اگه به عنوان سیگنال میخوای استفاده کنی شرمنده
یعنی برم از یه شیاد سیگنال بگیرم ![]()
قلی اگه از خود جورج سوروس هم دوره بخره؛ بازم کل دارایش رو به
ج میده و میاد میگه استاد کلاهبردار بود.
سلام
حالا اگه فقط من بخوام از یکی و آیدی ش اسم ببرم اشکال داره
کلی چرت و پرت میگه
بی وجدان کلی دروغ میگه
هرچی هم بهش
دادم فایده نداره… روش کم نمیشه
امير حسين احمدي فر معروف به امير احمدي يه شياد پكيج فروشه كه كلي هم شاگرد و طرفدار داره من خودم با دوره اين با ماركت اشنا شدم كلا ادم متقلبي هست
نمونه همکاری زورا با یک شیاد
یک چیزی خیلی واضحه ، اگر کسی پول می خواد بابت آموزش ترید نمیگم ۱۰۰ ولی ۹۹ درصد شیاده
دلیلش هم مشخصه اگر طرف از ترید پول در میاره اصلا وقتش رو برا آموزش دادن کسی نمیگذاره
ولی یک جنبه مثبت هم داریم که تریدرهای حرفه ای گهگاهی از سر حوصله سر رفتن یا تفریح یا برا اینکه به خیلیا ثابت کنن مسیر ترید رو دارن اشتباه میرن میان یک آموزش نصفه نیمه میگذارن ، حالا اونی که دنبال یاد گرفتنه باید دقیقا بیفته دنبال این سرنخها و خودش تحقیق کنه نه اینکه بره پول بده به مفتخورها.
یک مورد استثنا هم من دیدم طرف واقعا تریدر حرفه ای هست و پول خوبی هم در میاره و کمتر شناخته شده هست چون دنبال لقمه های بزرگه اما ذاتا شیاده یعنی تا پول حروم تو جیبش نره بهش نمی سازه، پول پکیج میگیره ولی فقط سرمیدوونه دانشجو رو در صورتیکه کاملا بلده و مسلط
تا وقتی یوتیوب و کانال های رایگانش
تلگرام و دوره های پابلیک شده هست
چرا پول بدی اخه?! نزار پکیج فروش پولت رو بخوره, تو پکیج اونو مفت خوری کن ![]()
همه چیز داخل تلگرام هست, فقط باید پیدا کرد. دارک وبه لامصب
دوستان این چه روشی هست که تو اینستاگرم پر شده و طرف مثلا 30 دلار داره و 20 تا پوزیشن میگیره و ظرف چند دقبقه همه رو با هم میبنده و اکانتشو 100 برابر میکنه . با عقل جور در نمیاد . چطور همچین چیزی ممکنه ؟
سلام
من تحقیق کردم بیشتر شون فیکه ۹۹ درصد یه ربات بخواد همچین کاری کنه انقدر سود خب پس چرا دوست من یا خود من نشستم پای چارت با زحمت خودم یه جایی پیدا کردیم ورود کردیم یا وال استریت بازار شيکاگو …
با عقل جور در نمیاد اگه اینجوری باشه همه پولدارن!!
۲ تا دوست پیدا کردم که به اصطلاح به اینا میگن تریدر سازمانی
دستی وارد معامله میشن
گفتم ربات کار نمیکنید؟
گفت خیلی مسخره س ربات به جای من اوردر بزاره از ۱۰۰ تا ۸۰ تا استاپ بشه ۲۰ تا سود عملا ضرر واسم
بیکار نیستیم که نهایت پول بدیم دیتا بخریم
اگه بتونی لینک/مستندی که بشه آنالیزش کرد.
اگه اون همه پوزیشن یجا یا روی یه نماد باز کنه، اینکار اشتباهه. بروکر هم اینارو گیر میده و تخلف محسوب میکنه.
حالت ممکن/خوبش اینه که، یه نماد نوسان بالا و اسپرد کم پیدا کنی که بتونی سریع پرافیت بگیری. Lot و leverage هم بی تاثیر نیست.
می تونی یه پوزیشن با lot چند باز کنی و حجم های اون رو چندجا ببندی، ولی این سخته و درصدی که سود میکنی نسبت به این حالت که همه حجم رو یکجا ببندی برای کوتاه مدت بصرفه نیست.
از چت جی پی تی پرسیدم و پاسخ جالبی داد . گفت این روش شدنی هست ولی اکثرا به فنا میره و اونها فقط تریدهایی که موفق بوده به نمایش میزارن و ما بقی رو حذف میکنند .
کلاهبردار تو این حیطه خیلی زیاده باید خیلی دقت کنید سرتون کلاه نره با پکیج های اب دوغ خیاری و چرند