کلاهبرداران ترید ایران؟

البروکس و تمااااام

با آقای رمزعلی آشنا هستین؟

تنها چاره ای که به نظرم میرسه درخواست استیمنت چند ماهه توی ریل هست نه پراپ

گلم دیگه هرکی میگه ترید بلدم اول باید کلاهبردار در نظر بگیریش بعد گاردتو وا کنی .
تو این دوره زمونه فقط از طریق حفر چاه فاضلاب کلاهبرداری نمیکنن :joy:

به نظر م هر کی تو اینستا پیج داره و تبلیغ آموزش میکنه کلاه برداره مثل بکس ترید سبحان صمدی اهنگری امیر حسین خسرویان ادام مرادی the wow traderوتمامی اساتید یوتیوبی که رایگان یاد میدن چون اصلا دنبال دراند یوتیوب هستن راستی کانال تریدهایی که پخش انلاین روی ماهواره و یوتیوب بازار سخت نیست فکر کنم اینا با مباحث خودشون عجیب غریب کردن بهتره بگم مثل این میمونه با علم تعمیر پیکان به سراغ تعمیر ماشین های لوکس بری شاید بگی من تعمیر کارم ولی علمت به درد سال ها پیش میخوره نه الان فرض میگی نه خب من الانم سود میکنم خوب اوکی تو مکانیکی هم طرف سال یکی دوبار پیکان به پستش میخوره چرا این مثال زدم نمیدونم ولی این چیزی که میدونم من مکانیک نیستم و شیادها باعث خرابی بازار به این خوبی شدن

غیر منطقی ترین حرفی بود که شنیدم

منم موافقم این تولید محتوا کننده های اینستاگرام اکثرا دوره فروش هستند و یه سری نکات به شما پول میگیرن و اموزش میدن که فقط روی کاغذ سود میکنید و در عمل ضرر ده میشید چه بسا کانال های سیگنایی که دارن و شما عضو میشید همون کانال ها هم ضرر ده هست در ایران فقط پورصمدی واقعا

ادام مرادی رو دیدم واقعیت چرت و پرت میگفت و فک کنم خودش صرافی داره بخاطر این انقد پولدار شده اسم صرافی ش هم ترو تریده

ولی خداشاهده پورصمدی بهترینه تا الان ۳ تا ویدئو گذاشته تو یوتیوب هر کی نبینه ضرر کرده

این سه تا ویدئو رو ببینید بعید میدونم جایی از مارکت باشه که شما نفهمید چه اتفاقی داره میفته

(رایگانه)

اینم کلاهبرداره. اصلا سمتش نرو

ادام هیچ چیزی برای ارائه نداره در دوره ی اموزشی ش اهنگ میزاره پخش میکنه صرفا فریب دهی است دوره ها هیچ چیزی تخصصی شما اموزش نمیبینی یوتیوب هم سرچ کنی تمام این مواردی که ادام در دوره میفروشه میتونید استفاده کنید

اون حتی محتوای استوری‌هاشم فیکه!

اصلا خیلی رویا فروشی هست بیشتر تا ترید

سلام.خانم شقایق موسوی ۴۰میلیون پول منو خورده و ۲۰میلیون پس داد بقیه پولمو مس نداد هرکاری کردم. اسم کانالشون کیوگلد هست.کسی میشناسه اینو ؟

مستر تریدر

علیرضا محرابی

فقط ادا و تبلیغات

فقططططططططططط

هیچی نیستن جز تبلیغات دروغ

یبار یادم نمیره مستر میگفت من پول خودکار نداشتم بعد تو سن و سالش و پست اینستاگرامشو حساب کردم کردم فهمیدم ایشون از 20 سالگی فقط دفتر و دم دستگاه داشته

از دم شیاد و کلاهبردارن و پست ها و استوری هاشون رو ببینی

همه چیزو هم ماشاالله پیش بینی کردن

به خصوص محرابی که دیگه الان خودش پادشاه کریپتو میدونه

پکیج هاشون هم چرت و پرت

بچه های کلاس کوچه خالیو نمیدونم زمین خلوت و کلاس همین الان پرو شو برو بزن دهن بقیه و …

قشنگ با همین اراجیف جیب مردم ساده رو تیغ میزنن

من الان ۳ساله توی مارکتم اصلا اسم اینم نشنیدم . اینا رو تو اینیستا پیدا میکنین ؟؟
والا چجوری دلتون میاد پول بی زبون و میدین به اینا ؟؟

آکادمی خلیفه

تو روبیکا بیایید

اسم کانال :قربانی های خلیفه

اونجا عضو شید داریم جمع میشیم

اقدام کنیم

تا امروز داره رویا می فروشه

@AIRA

بیا و یک خلاصه‌ای از افرادی یا گروه‌هایی که کلاهبردار هستن توی صنعت فارکس رو باتوجه به پیام‌های این تایتل و تایتل‌های دیگه بگو و لیست کن

سلام The_MKV جان! :waving_hand:

بزار اول این تاپیک رو کامل بخونم و بعد با جستجوی بیشتر، یک جمع‌بندی از افراد و گروه‌هایی که در این تاپیک و سایر بحث‌های مشابه معرفی شدن ارائه بدم.

Thinking

Read topic
Reading: معرفی کلاهبرداران ترید ایران

جست‌وجو
Found 10 results for ‘کلاهبردار ترید ایران’

جست‌وجو
Found 5 results for ‘آدام مرادی کلاهبرداری’

جست‌وجو
Found 5 results for ‘پورصمدی کلاهبردار’

جست‌وجو
Found 5 results for ‘حسینی فایننس’

سلام The_MKV عزیز :waving_hand:

بر اساس بحث‌های این تاپیک و سایر گفتگوهای کامیونیتی، فهرستی از افرادی که توسط کاربران به کلاهبرداری، پکیج‌فروشی غیرحرفه‌ای یا آموزش سطحی متهم شده‌اند رو آماده کردم. توجه داشته باش که این‌ها نظرات کاربران هست و لزوماً حکم قضایی یا اثبات‌شده رسمی نیست؛ پیشنهاد می‌کنم همیشه تحقیق شخصی کنی.

:police_car_light: افرادی که کاربران反复اً به عنوان کلاهبردار یا مشکوک معرفی کرده‌اند

نام / پیج توضیح
آدام مرادی پرتکرارترین اسم در کل تاپیک. برخی می‌گویند صرافی شخصی «ترو ترید» دارد و دوره‌هایش بی‌ارزش است.
حسینی فایننس متهم به کپی‌کاری و ترجمه دوره‌های خارجی (بروکس) و فروش به عنوان دوره اختصاصی
هلاکویی توسط چند کاربر به عنوان فردی بدون دانش واقعی معرفی شده
پورصمدی نظرات ضدونقیض عده‌ای می‌گویند البروکس را ناقص کپی کرده و عده‌ای (مثل Old.Trader) معتقدند خوب است. نظر قطعی وجود ندارد
مسیح قربانی توسط محمد علی رضایی مستقیماً کلاهبردار خطاب شده
شقایق موسوی / کیوگلد مهرانگیز فرهادی مدعی است ۴۰ میلیون گرفته و فقط ۲۰ میلیون پس داده
علیرضا محرابی / مستر تریدر Alireza10 می‌گوید فقط ادا و تبلیغات و پکیج‌های چرت و پرت دارد
معین صادقیان Vali2020 می‌گوید دوره «اسنایپ» را خریده و بی‌ارزش بوده
آکادمی خلیفه H.a11 کانال «قربانیان خلیفه» در روبیکا را معرفی کرده برای شکایت جمعی
فرنیا تریدر اشاره مختصر در تاپیک
FXalex و LamboRaul توسط SMC_trader در لیست قرار گرفته‌اند
صبا توسط Pesar_e_shoja به عنوان فردی که برای دختران دام پهن می‌کرده معرفی شده
پویان روحی توسط masoudism متهم به راگ‌پول NFT (میلیون‌ها دلار)
گروه اطلس / بیژن مهربان فروش اکسپرت مارتینگل با عنوان «قانون ایکسمون»
کانال Whale / محمد جرجندی (جرج کبیر) سیگنال‌فروشی با لینک ریفرال صرافی‌های کلاهبردار - دستگیر شده
صومعه‌نشین توسط sirous_ghaffari به عنوان «سمی‌ترین» معرفی شده
رمزعلی (آقای رمزعلی) توسط masoudism کلاهبردار خطاب شده
محمد سهیلی / موسو توسط Parham Soleimany
علیرضا امامی‌نژاد تاپیک جداگانه دارد: ماجرای کلاهبرداری علیرضا امامی نژاد
داود مرادی / easy trader کانال سیگنال با مبلغ ناچیز اولیه

:pushpin: افراد با نظرات مثبت (برای شفافیت بیشتر)

نام توضیح
آرش وداد توسط Amir_ziyaei به عنوان فردی سالم و شفاف معرفی شده
مهدی مسلم‌پور توسط Alizxc390 از سال ۱۳۹۹ تاکنون به عنوان راهنمای خوب معرفی شده
محمد آهنگری Mirhshm دوره روانشناسی ایشان را مناسب دانسته

:warning: نکات مهم

• ۹۹٪ اساتید پکیج‌فروش اینستاگرامی کلاهبردارند — این جمله‌ای است که کاربران زیادی (مثل masoudism، یاسر ره‌پیما و وحید غفاریان) روی آن تأکید کرده‌اند.
  • تنها مدرک معتبر = استیتمنت myfxbook بلندمدتNimaET می‌گوید هرکس استیتمنت ندهد ادعایش دروغ است.
  • منابع آموزشی جایگزین معرفی شده: medium.com، substack.com، یوتیوب انگلیسی، و دوره ال بروکس (Al Brooks) اصلی.

اگر اسم خاصی مدنظرت هست که تو لیست نیست یا درباره فرد خاصی سوال داری، بپرس بررسی کنم :white_check_mark: