چرا هنوز گول کلاهبردار های دوره فروش رو میخوریم؟؟؟؟؟

واقعاً خیلی جالبه که روزبه‌روز داره تعداد این افرادِ به‌اصطلاح «استاد» به این کامیونیتی اضافه میشه. این باعث تعجب من نیست، بلکه واقعاً رقت‌انگیزه که مردم ما هنوز دارن گول این افراد رو میخورن و پول توی این بازارِ آموزش تزریق میکنن. خب اگر این پول‌ها نبود که این افراد روزافزون زیاد نمیشدن.

یادم هست که توی سال ۲۰۲۰ همه‌ی این اساتید، بیت‌کوین ۱۰۰ هزار دلاری رو پیش‌بینی میکردن ولی این اتفاق نیفتاد. سودهای چند هزار درصدی رو نشون میدادن، ولی همه‌اش فیک بود. استراتژی‌های منسوخ‌شده رو می‌فروختن، ولی همه‌اش دروغ و کپی‌برداری از افراد دیگه بود. این‌ها رو واقعاً مردم نمیدونن؟ یا گول چی رو واقعاً میخورید که بازم از این افراد دوره میخرید؟

میخوام کاری که آقای لطیف آهی در اون دوران کرد و چشمان من رو باز کرد رو براتون انجام بدم. امیدوارم این استاد هر جایی که هست سلامت باشه؛ چون چند سالی هست که به پیجشون سر نزدم و دقیقاً از همون سال ۲۰۲۰ دیگه خودم رو در معرض این اساتید کلاهبردار قرار ندادم.

یادم میاد اون دوران که همه درگیر این دروغ‌ها بودن، آقای آهی گفت اگر کسی بتونه روزی فقط یک درصد سود به دست بیاره، بعد از چند ماه به پولدارترین فردی که میشناسید تبدیل میشه. تازه اون موقع داستانی از پراپ‌فاندها (Prop Funds) نبود! امروزه اگر کسی ادعا کنه (نه روزی، بلکه) هفته‌ای یک درصد سود کسب میکنه، یعنی روی یک حساب پراپ ۲۰۰ هزار دلاری میتونه هفته‌ای ۲ هزار دلار پول دربیاره و بعد از دو سال با ارتقا دادن اون حساب به چند میلیون دلار، میتونه هفته‌ای چند ده هزار دلار کسب درآمد کنه. پس اصلاً نیازی به ۴۰۰ دلار پولِ دوره‌ی تو یا هر کس دیگه‌ای نداره.

در آخر، یک فیلتری که تونست بهم کمک کنه تا فرق بین افراد لمپن در هر رشته‌ای رو با افراد درست تشخیص بدم این مسئله بود که: اگر حرفی که این آدم میزنه درسته، پس چرا خودش انجام نمیده تا موفق بشه؟

1 لایک کرده

احسنت

ولی همین اساتید دوهزاری من کلی ایده و دیدگاه معاملاتی گرفتم همشون

اون زمان میگفتم فوق العادن ولی تعصب بیجا آدم رو کور میکنه

همه ی ما تو این رشته کم و بیش تعصب داریم رو فرد خاصی

2 لایک کرده