کلاهبرداری به نام مسیح قربانی بیشرف
یکی رو معرفی میکنم خدایی آدم سالمیه همه چی شفاف امانتش رو هم به مای اف ایکس وصل میکنه هیچ بروکریپراپی معرفی نمیکنه کلی زحمت کشیده ویس هایی رو آماده کرده برای روانشناسی ترید منتورش هم یه زمان که خود خودش بود عالی بود الان یکم من با منتورش مشکل دارم که تیمش هست خودشم هست تیمشم هست من دو سال تمام میشناسمش واقعا کسی شک داره دوره رایگانش رو یه نگا بندازه حتی متوجه میشه حرفم چقدر درسته من چون هرچی یاد گرفتم از ایشون بوده خواستم معرفیش کنم دوستان هم با یه آدم سالم تو این بازار وحشی آشنا بشن ، اسمش آرش وداد هستش واقعا آدم سالمیه انشالله نت برگشت دو روز پیجش رو دنبال کنید متوجه میشید
باسلام
من به شخصه 3تا استاد تا الان داشتم اولی که کلاسشو نصف و نیمه رها کردم دومی اصول اولیه یادم داد و سومی که از سال 1399تا الان همواره راهنما بوده وکلی به هنر جو هاش اموزش داده مهدی مسلم پور عزیز هست قبول دارم کلاه بردار خیلی دارم ول افراد باوجدان هم پیدا میشند
سلام در مورد آموزش های محمد آهنگری نظری دارید؟
درود و ارادت
برای روانشناسی دوره ی مناسبیه !
تا جای که میتونید از هیچ شخصی آموزش دریافت نکنید چون اموزش ترکیب میشه با تعصب و دیدگاه اون شخص. خودتون مقاله بخونید بخصوص توی سایت مدیوم و سابستک
کلا هر تریدری که توی اینستاگرام میبینید که با ماشین و آیفون و … نمایش میده به ملت، میتونه کلاهبردار باشه. به خصوص اونایی که تعمیرکار بودن و الان دارن توی دبی لامبو سوار میشن ![]()
ایرانی هاش:
آدام مرادی
حسینی فایننس
هلاکویی
پورصمدی(پسرخوبیه و در عین حال زرنگ! ولی دلیل نداره کلاهبردار نباشه چون دوره البروکس رو یه سال بعد خودش کپی کرده بعد توی دوره میگه من ۵ ساله دارم با این سبک کار میکنم و کردیت نمیده به البروکس. خیلی هم ریز فلکس میکنه با ماشیناش. کلا زندگیش بعد ضبط دوره عوض شده)
FXalex
LamboRaul
…
از اینجا به پائین که دیگه اسماشونو نمیدونم:
یه پسره بود میگفت تریدر بانکی ام ![]()
یه دختره هست که توی دبی زندگی میکنه و مثلا تریدره و Rolls Royce داره.
من نمیدونم چرا خیلیا میگن پورصمدی خوبه!! بخدا اگه دوره البروکس رو ببینن متوجه میشن پورصمدی داره همونو خیلی چیپ و چپ یاد میده ! واقعا ارزش دیدن نداره وقتی دوره خود البروکس هست
سلام موجودیم صفر صفره چیکار کنم یه قدر پولی گیرم بیاد شدیدا لازمم
دوست عزیز اکثر معامله گرهای حرفه ای دنیا بخشی از درامدشون از اموزش هست این جزیی از مدیریت ریسک در دارایی محسوب میشه ، لطفا در اظهار نظراتون قید کنید نظر شخصی میباشد تا اطلاعات اشتباه ترویج نکنید سپاس .
دوست عزیز من دقیقا نظر شخصیم گفتم. هیچ جایی نگفتم کارشناس هستم و این نظر کارشناسی بنده هستش. موفق باشید
اون کسی که با آهنگ انگیزشی پر مخاطب ترین لایو ترید رو میذاره
خدایا شکرت
![]()
خیلی باحال بود
![]()
من ترجمه بروکس حسینی فایننس رو کامل دیدم. خداییش از 100 بهش 90 میدم (واقعا دمش گرم)
من دوره صفر تا هزارش رو دیددم. ولی پیشنهاد نمیکنم
داداش این سایت مدیوم که میگی چی هست با پسوند چی هست منظورم دات کام یا orgیا نت یا …میشه لطفا بیشتر بهش بهم بگین
به این صورته medium. com
اسم اساتیدی که ازشون دوره خریدید و کلاه بردار هستن رو بگید لطفا پیش داوری نکنید و واقعا چیزی که براتون اتفاق افتادن رو بگید و نظرتون وراهکارتونو پیشنهاد بدین
نگو عزیزم اینو این ادم در حده یک اماتور از این بازار چیزی نمیدونه پورصمدی و ببین متوجه تفاوت میشی
بقول یکی از دوستانم پورصمدی نمایی دور از یک جنگل و بهت نشون میده ولی برای ورود به این جنگل به چیزای بیشتری نیاز دارد و اون البروکسه البته اگه حوصله شما بکشه و تا ته البروکس و ببینی