کلاهبرداران ترید ایران؟

یک شبه پولدار شدن خیلیا رو فقیر کرد !

درود دوست عزیز بخش اول مطالبتونو قبول دارم ولی جمله آخر رو نه. توی ایران کم نداریم اساتیدی که صاحب سبک هستند. البته بهتون حق میدم شما نشناسید. بنده چند مورد از اساتید رو میشناسم که اهل شو آف نیستن چون نه پکیج فروش هستند نه پیج اینستاگرام دارند نه کانال سیگنال.

شناخته شده تر نیستند چون اصلا دنبال شواف و تبلیغات نیستن و درامدشون از فروش دوره نیست.کسایی که دنبال حاشیه تبلیغات شواف و رویافروشی هستن قطعا پکیج فروشن.اگه واقعا کسی تریدر باشه و از این راه پول در بیاره تهش یه کانال میزنه تریداشو میزاره توی کانال و هرازگاهی یه دوره با قیمت معقول و تعداد کم برگزار میکنه که بتونه جواب بچه هاش رو بده.طرف دوره برگزار میکنه نفری هزار دلار میگیره تازه منت هم میزاره یه قرار دادم بهت میده که اگه بهش بگی بالا چشمت ابروعه کل زندگیتو بتونه صاحب بشه.

دقیقا.توی پیام بالایی گفتم هستن افرادی که کارشون خوبه و دانش خوبی دارن و دقیقا همون یک درصدن

دقیقا همینطوره .

امیدوارم به روزی که بساط این پکیج فروشا از بین بره .

درخت هرچه پربارتر ، سر به زیرتر!

معرفیشون کن داداش بشناسیمشون :growing_heart: :growing_heart:

بله موافقم ؛ کسایی که واقعا از ترید به درامد رسیدن اهل شواف نیستن و متاسفانه کمتر دیده میشن !

اسمشو یادم نیست. اما فامیلیش صومعه نشین بود.

مگر ترید در ایران با برروکرهائی که به ایرانی خدمات میدن خودش کلاهبرداری نیست؟!!!

پکیج فروشیی و آموزش ووووو همه یک نوع دام برای سرکیسه کردن هست .

به نظر من با تحربه ۷ ساله که دارم ترید از قمار هم کلاهبرداری تره چرا که تکلیف باا قمار معلونه

داداش ۹۹.۹ درصد آموزش میدن کلاهبردارن پس مردم کجا دیگه آموزش ببینند

شما بعد از ۷سال فعالیت و رسیدن به نظری که اعلام کردی،در حال حاضر از چه راهی کسب درآمد میکنی؟

خیلی سادس! بهترین کار اینه که یه اکانت رایگان توی سایت مدیوم ایجاد کنی و مقالات رایگان رو ترنسلیت کنی. در کل تموم آموزشای که توی ایران به عنوان پکیج دارن تبلیغ میشن خیلی عقبن از آموزش جهانی آدم گاهی یه چیزای مبیبنه آموزش میدن که مربوط به یک دهه قبل هس. همون آموزشای سایت مدیوم رو بخونی خیلی از این اساتید بهتر یاد میگیری.

برای من سرچ عمیق در یوتیوب انگلیسی خیلی کمک کرده

معین صادقیان کلک بازه..گول نخورید من دوره اسنایپ ش رو خریدم حرومش باشه

واقعا رو سخن شما میشه صِحه گذاشت.

خودم به شخصه یکی رو سراغ دارم که تجربه چند سال فعالیت به عنوان تریدر سازمانی در کمپانیای اروپایی دارند و آموزش آنلاین هم میدن (سبکی مبتنی بر منطق حرکتی قیمت) و چند هفته ای یک بار داخل تلگرام جلسات گفت و شنود برگزار میکنن به صورت رایگان (با محوریت موصوع روانشناسی و مدیریت سرمایه و…) و چنتا از ستاپ هاشونم رایگان داخل تلگرام هست ولی خب متاسفانه جامعه معامله گری تو کشور به سمت و سویی رفته که آدم رغبتی نداره اسمی از شخصی بیاره به خاطر فعالیت شیادان و آشغال فروشای مجازی

سلام لطفا معرفیشون کنید (کانال تلرگام یا پیج اینستاشونو بذارید)
اتفاقا باید این تریدرای واقعی معرفی بشن که جامعه سمت افراد پکیج فروش و فیک نره.

جناب رهبر تو اینستا که فعالیت انچنانی ندارن(به ندرت)

تو چنل تلگرامی یک مجموعه فعالیت میکنن .

اگر مایلید دو تا از آموزشای رایگانشون رو (سر جمع شاید ۱۰ دقیقه بشن)میتونم تو روبیکا بفرسم براتون البته آموزشای رایگان خیلی بیشتری ایشون اراعه دادن که فقط دوتاشونو متاسفانه الان تو گالری دارم

آیدی روبیکا:@alisalhi_79

دو تا از وبینارهای جناب رهبر داخل اپارات که با دیدگاهشون آشنا بشید

خوب تو حساب دمو بایدم براشون عادی باشه :rofl: :rofl:

ادام مرادی چیزی برای فروش نداره داداش