مشکل من در ترید (وقتی چارت لایو می‌بینم نمی‌دانم از کجا شروع کنم)

چند بار خوندم

اتفاقا خودمم میخوام استراتژیم بر اساس همین لیکوییدتی جمع کردن بازار باشه

باید ببینم وقتی لیکوییدتی جمع میشه چه کندلی میزنه

و…

1 لایک کرده

سلام مخلصیم نمیدونم والا ایشالا دوستان ببیننن و بتونن راهنماییتون کنن

1 لایک کرده

خب الان چرا داری وقتتو میزاری برای تایپ کردن تو این سایت؟
همه کسایی که میبینی تمرینشون رو انجام دادن بک تست هارو گرفتن و اومدن اینجا
برو سمت چارت

1 لایک کرده

دوست عزیز همینکه میگی احساس میکنی یچیزی در آموزشها کمه یعنی راه رو درست داری میری. منم بعد از یکسال اول به این نتیجه رسیدم که اون چیزی که از استراتژی تریدم میخوام توی آموزشها وجود نداره.

پس باید خودت دست بکار بشی، اونقد چارت همراه با تست اندیکاتورای مختلف ببین که بتونی یه نکته یا ایده بدرد بخور از تو چارت دربیاری و بتونی هر روز ازش استفاده کنی. متاسفانه یا خوشبختانه کمال گرا بودن توی این حرفه باعث میشه که به استراتژیهای پیچیده و مبهم سایر اساتید رضایت ندی همونطور که خودمم اینجوری بودم. اگه میخوای وقتت بیشتر از این تلف نشه بهترین کار همینیه که گفتم یعنی بدون توجه به چیزایی که یاد گرفتی ، خودت بشین و این معما رو حل کن چرا که وقتی خودت حلش کنی هم انگیزه بیشتری داری هم مسلط تر میتونی ترید بزنی. واسه من از زمانی که همه چی رو گذاشتم کنار و رسیدن به استراتژی نهایی خودم ۴ سال طول کشید البته ۴ سال مداوم یعنی روزانه ۱۲ ساعت پای چارت که در نهایت شد . انشااله واسه شما زودتر نتیجه بده

1 لایک کرده

اگر میخوای زودتر به نتیجه برسی میتونی رو بحث چرخه ها کار کنی و سعی کنی چرخه ها رو با اندیکاتور یا ابزاری دربیاری.

البته پیشنهاده، چون کل بازار همین چرخه ها هستن که چارت رو مولتی تایم نشون میده بهت و سایر روشها تقریبا تک بعدی هستن و نتیجه گرفتن ازشون یکم سخته. وقتی چرخه ها رو بتونی بهش برسی تقریبا میشه گفت حرکات بازار رو راحتتر میشه دید.

1 لایک کرده

یه نمونه میتونی نشون بدی روی چارت، که شروع و پایان چرخه رو چطوری با اندیکاتور تشخیص میدی

همون بحث آزمون و خطا هست که هر کس باید انجام بده. بخوام نمونه بزارم باید کل سیستممو توضیح بدم .

شما از چه اندیکاتورهای برای تشخیص چرخه استفاده میکنید؟

مشکلت اینه کلا استراتژی نداری و کمالگراییت هم باعث میشه وضعیت بدتر بشه

یک استراتژی و ستاپ مشخص برای خودت داشته باش و اصلا لازم هم نیست که وینریت بالایی بهت بده و طبق همون پیش برو بعد از یه مدت میتونی همون استراتژیت رو بهبود ببخشی و بهینه اش کنی

کمالگرایی هم بزار کنار چون اگر کمالگرایی به خرج بدی بازار نابودت میکنه

من خودم هم کمالگرا بودم بعد از یه مدت فهمیدم کمالگرایی جایی نداره توی این مارکت

1 لایک کرده

برای ict وقت نذار که بدتر وقتت میره و سردرگرم میشی…دوتا دوره بهت پیشنهاد میکنم بخر خودتا نجات بده…یکی ارین منصوری که تکنیکال کار میکنه یکی هم احسان ساعد پناه که سبک عرضه تقاضا سم سایدن اموزش میده و همه چی قانون مند من دوره شا خریدم از سردرگمی در اومدم…بعد از مسلط شدن به دوره روی هر نمادی که میخوای کار کنی باید صدتا بک تست بگیری که اعتماد به استراتژی را پیدا کنی و شما هم مشکل من را داری که دنبال جام مقدسی میگردی که وجود نداره توی بازار و باید درک کنی یک ستاپ درجه یک و تمیز هم امکان استاپ خوردن داره و کتاب و ویدیو های مارک داگلاس را بخون و ببین که بصورت قلبی درک کنی که بازار احتمالات چیه و همه این سبک هایی که شکل گرفته بر اساس احتمالات هست…ارین منصوری الان چند وقت پیش داخل کانال تلگرامش بودم اکانت زورا 44 هزار دلاری پاس کرده بود که رکورد زورا را شکست و خودش هم گفته بود که سبک ict جواب نیست نرید یاد بگیرید و وقت بذارید براش…احسان ساعد پناه را من گرفتم خوب بوده و وین ریت شصت تا هشتاد درصد بصورت قانون مند بهت میده…اگر قرار پول در بیاری رو همین دوتا میتونی وقت بذاری چیزای دیگه به نظرم نیازی نیست هر چند خودم ارین منصوری را دوره شا نخریدم ولی منتظرم اینترنت پرو بگیرم پیامش بدم دور شا بخرم…

1 لایک کرده

دوره ساعد پناه که کفتی چی هست؟

میشه بیشتر راجبش توضیح بدی

توش استراتژی بر پایه نقدینگی آموزش میده؟

از کلیپ اول دوره آموزشیت یا از صفحه اول جزوه ات شروع کن .اگرهم دوره خوب و جامع و کاملی مبتنی بر سبک تحلیلی ندیدی خب همون رو پیدا کن که مناسبت هست و از اونجا شروع کن

احسان ساعد پناه سرچ کن داخل گوگل برات میاره…پایه استراتژی فقط بر اساس نقدینگی کار میکنه و سبک عرضه تقاضا هست با ماتریس تصمیم گیری و سیستم امتیاز دهی…

1 لایک کرده

اگر آی سی تی کار میکنی از این ساعت ها استفاده کن و دنبال موقعیت باش

02:45 - 04:15
09:45-11:15
13:45-15:15

تایم ها به وقت نیویورک هست در این تایم باید دنبال موقعیت مثل یونیکورن ، سیلوربولت و امثالهم باشی

امثال اینایی که میگی خودشون با پراپ زورا میبستن یزمانی . زیاد به هرکسی اعتماد نکن و به این اعداد و ارقامشون
اینا تنها برداشتشون از زوراس که اونم بیشتر تبلیغشو میکنن
حواست به امثال اینا باشه

ایچیموکو و یسری مووینگ اوریجها

همین به تنهایی نشون میده که خیلی استاد خوبیه!! :roll_eyes:

دیگه ارین به همه ثابت شده…دوره ای هم که داده بیرون شاگرد هاش اکثرا موفق شدن و پراپ پاس کردن نه مثل پورصمدی که فقط حرف میزنه خیلی ها رو بدبخت کرد

اینا همش تبلیغاته خود این ادمم هرچی داره بخاطر تبلیغات زوراس این ازینو
دورشم مفت نمیارزه خودم همه جلساتشو دیدم(دوستم گرفته بود منم دیدم) 90درصش چرت و پرت و حرف مفته
اون سرتیفیکتایی هم که میبینی 1000نفر دوره فروخته یه تعدادی باش پاس کردن ولی اینکه چند تا اکانت از دست دادن و چند تا به سود رسیده رو شما خبر داری؟
پورصمدی هم خیلیا باش نتیجه گرفتن دوست عزیز
در کل تعصب کسیو نکش
برو البروکس ببین مایکل ببین سم سادن ببین الفونسو ببین نه این ادمایی که ایبی بروکر و ماله کش پراپن

خب تو این کشور با این نرخ تورم به نظرت عقلانی با پول خودت کار کنی؟الان برای ایرانی ها به غیر از پراپ راه دیگه ای مونده؟ من ارین از چندسال پیش میشناختم تا الان و واقعا زحمت کشیده و نتیجه اش هم گرفته شاگرد هاشم خیلی سریع نتیجه گرفتن…الان من پورصمدی را هزار بار دیدم اصلا نمیفهمه ادم چکار کنه هیچیش استاندارد نیست یک موتور هشت سیلندر باز کرده ریخته جلوت میگه اینا قطعات و موتور جمع کن کلا با پورصمدی به فاک رفتم…سم سایدن دیدم دارم باهاش کار میکنم الان هم ارین دور شا رایگان کرده یک طورهایی پول میریزی تو بروکر دوره شا بهت میده باهاش کار میکنی…نمیشه که به همه چی بد بین و شکاک بود که…ما ایرانی ها از هر لحاظ بدبختیم و بد شانسیم…متاسفانه دیتا ترید اموزشی به درد بخور برای تریدر ایرانی وجود نداره