راستش من الان چندسالی میشه که دارم فعالیت میکنم و متاسفانه هنوز سوده نشدم که هیچ چندتا حسابم کال کردم(۲سال)
از دورهای rtm شروع کردم و اساتید ایرانی و خارجی رو دیدم و الان به ict رسیدم و دارم اموزش میبینم ولی متاسفانه تموم این دورهها هیچ تاثیری نداشت (البته دست و پا شکسته) و کلا rtm با خصوصیاتم یکی نبود
شهریوری کمالگرا
نتونستم هنوز استراتژی برای خودم درست کنم و باهاش راحت باشم و احساس میکنم همش یچی کمه
مشکلم اینه وقتی چارت لایو بازار رو میبینم نمیدونم باید از چی شروع کنم شاید همه مفاهیم رو بدونم ولی شروع کردنش برام سخته
اگه میشه لطفا کمکم کنید یه استراتژی بسازم برا خودم
اگر آی سی تی کا رمی کنی یکی از مدلهای معاملاتی مایکل رو انتخاب کن و با اون پیش برو. مثلا سیلور بولت»، که به نظر من بین مدلهای معاملاتی مایکل از همهشون احتمالش بیشتر هست.
ضمنا آی سی تی مایکل مثل یک کارگاه پر از ابزار می مونه که باید یکیشون رو به عنوان ابزار اصلیت در نهایت انتخاب کنی
داداش طرف میره دانشگاه 4 سال درس میخونه کارش مشخض نیست 2 سال چیزی نیست تو کم کم بخای پول دراری از فارکس کمتر از یک کارمند نیست درامدت پس فکر نکن که کار از کار گذشته ادامه بده
ببین دو راه داری اگر نمیتونی بیشتر آموزش ببینی از مایکل، مدلهای معاملاتیش رو بزن مثل «سیلور بولت»، «کامرون»ْ «ترتل سوپ» یا «ورود بهینه» بخصصوص سیلور بولت به نظر من خیلی بهتره
این موضوع مخصوص تو نیست. کسانی که آموزشهای مایکل رو میبینین بخصصو وقتی کامل نگاه کنن دچار فلج تحلیل میشن علتش این هست که مایکل به عمد هم خیلی طولانی گفته موضوعها رو هم ناقصس گفته ولی با این همه باید ممنون بود که همینقدرش رو هم گفته. شما وقتی نت بین الملل وصل شد ویدیوهای زیرنویس شده ی MMXM رو ببین بخش مهمی از آموزشهای مایکل رو خیلی خلاصه تر و روانتر یاد داده در تلگرام وقتی نت وصل شد می تونی سرچ کنی
علی قلمبر ستاپ معاملاتی مکانیکی خودش رو توی یوتیوب و آپارات کامل در حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یاد داده. برو همون رو بکتست بگیر. زمانی که اینترنت وصل بود با همین استراتژی لایو ترید میگذاشت و خداوکیلی سود ده بود. امیدوارم کمکت کنه و راهت روشن و پرسود باشه.
بایاس (Bias): اینکه امروز یا این سشن یا ۲-۳ ساعت بعدی قیمت میخواد چیکار کنه.
ستاپ (Setup): من از همه کندل ها و همه رفتار های قیمت یا محدوده ها یه شکل و فقط یک چیز میخوام ببینم (براش شروع یک شکل و مفهوم و کم کم میتونید خودتون بیشترش کنید) تا بفهمم من از اون به بعد دنبال ورود زدنم؛ مثلا بریکربلاک! بریکربلاک ببینم مشخصش میکنم و منتظر میمونم قیمت برگرده بهش.
تاییدیه ورود(Entry confirmations): همینجوری قیمت وارد بریکربلاک بشه که من ورود نمیزنم؛ باید مثلا قیمت ریجکت بشه! یا مثلا توی تایم فریم یک دقیقه فرم برگشتی به خودش بگیره! و اونموقع من ورود میزنم. به اصطلاح قیمت بهم تاییدیه داده که ورود بزنم. پیشنهاد میکنم برای شروع ۲ تا داشته باشی.
نقطه خروج(Exit Point): ورود زدی حالا، کجا میخوای خارج شی! میتونی کلا ثابت ۱:۳ بگیری، میتونی اخرین استراکچر تایم بالا رو بگیری، میتونی لیکوییدی مشخص کنی! هرچی هست بایدددد نقطه خروج داشته باشی. (نکته تخصصی: این اون چیزیه در آخر سوددهت میکنه! بدونی کجا باید چجوری خارج بشی)
مدیریت ترید(Trade Management): ترید رو باز کردی؟ باید بشینی بالا سرش مراقبش باشی. یه سری قوانین باید بذاری که از پولت مراقبت کنه؛ چه دلیلی داره مثلا اگه قیمت تا ۳R رفت و من خروج نزدم تریدمو بریک ایون نکنم؟ چرا باید از اونهمه سوددد اخرش ضرر بشه؟ ایناا قوانینی هستن که باید حین ترید انجام بدیم. (بهترین ها برای شروع: کی بریک ایون کنی، و چند استاپ در روز کلا دیگه ترید نمیکنی)
مدیریت ریسک(Risk Management): این مدیریت باید قبل از باز کردن ترید بدونی چقد به این ستاپ اعتماد داری؟ پس چقد میخوای روی این ترید ریسک کنی؟ یاااا میتونی مثل خیلیای دیگه راهیو انتخاب کنی که ساده تره و استرسش کمتره! اینکه کلا یه درصد ریسک رو همیشه داشته باشی و بهت پیشنهاد میکنم یک سال اول سوددهیت فیکس باشه بعدا متغیرش کن.
هر استراتژی باید اینارو داشته باشه بعضی چیزای دیگه هم میتونی اضافه کنی مثلا:
نماد هایی که میتونم با استراتژیم ترید کنم: اگه ستاپت کم اتفاق میوفته میتونی چند نماد رو بررسی کنی
سشن های معاملاتی: فقط لندن؟ فقط توکیو؟ لندن و نیویورک؟ ولی همیشه بهتره توی سشن معامله کنید و اگه ICT کار میکنید بهتره فقط نیویورک معامله کنید و مخصوصا در تایم فریم صبح نیویورک (۸-۱۲)
میزان حداکثر پیپ استاپ لاس
نحوه ژورنال نویسی: ممکنه سنگینی روانشناسی توی ترید رو بیشتر نیاز باشه کنترل کنید یا ممکنه خیلی طبق ستاپ پیش نرید! اینارو باید بنویسی
میتونین استراتژی خودمو نوشتم و ببینید چجوری چینده شده:
هیچ کدام از استراتژی های ict rtm smc lit pa pac سودده نیستن فقط باید شما خودتان سبک بسازید این ها سود میده ولی ارزش ندارد چون همه اینا توسط بانک ها و موسسات مالی طراحی شده شما خودتان یک سبک خاص را آموزش ببینید مثل ترید کندل به کندل
اینکه ۲ سال گذشته جای نگرانی نداره،و اینکه کمالگرا هم هستی جای نگرانی نداره.اگر ایمان داری که موفق میشی و وقتی میشینی پای چارت هنوز ذوق داری و علاقه داری به این کار، موفقیت قطعیه.
مشکل به نظرم اینجاست که شما از این شاخه به اون شاخه میپری و همین باعث میشه تمرکز شما روی یه مبحث و استراتژی خاص کم بشه.
من نمیدونم به کدوم مباحث علاقه دارید،اما یکی از مباحثی که مایکل با عنوان OTE(نمیدونم درست بگم یا نه دقیق یادم نیست) ازش یاد میکرد و با استفاده از فیبوناچی وارد معامله میشد رو بهت پیشنهاد میکنم،یه سری قوانین ساده و شسته رفته داره و ریسک به ریوارد خوبی هم داره.
شما میتونی تا اصلاح قیمت به درصدهای ۶۱.۸ به بالا صبر کنی،مثلا در یک ساعته.بعد مبنارو بر این بزاری که در ۱۵ دقیقه و یا ۵ دقیقه شیفت قیمت رو ببینی و بر حسب اون وارد شی.ستاپ خیلی راحتیه.
و در کل نگران نباش،این بازار به گونه ای هست که اگر یه استاد واقعی نداشته باشی(که من شخصا تو ایران استاد شش دنگی که آمار جهانی داشته باشه رو ندیدم) ۴ الی ۵ سال طول میکشه تا به اون لحظه ای که میخوای برسی.