مشکل من در ترید (وقتی چارت لایو می‌بینم نمی‌دانم از کجا شروع کنم)

دوست گلم من نظر شخصیمو گفتم اول. دوم اینکه میگم این ادم با زورا کلا بستن با هم
شما برو تو گروهش یه خط در مورد زورا بگو زورایی که حق خیلیا خورد بنت میکنه
خیلی از چیزاش واقعی نیست
اینکه تو مجازی چی میگه رو زیاد جدی نگیر. دورش خیلی محتوا نداره اگرم کسی نتیجه میگیره نتیجه از تلاشای خودشه
حرفم اینه اگر دنبال دیتای درستی برو سمت ادمای بهتر
بازم خودت میدونی
در ضمن خیلیا هستن با پراپ کار میکنن و ازین شخص هم خیلی بیشتر برداشت میکنن ولی ادعای دوره گذاشتن ندارن
الانم که شده ایبی بروکر زورا همین ارین
کلا قشنگ بلده مظلوم نمایی کنه گفتم که پولتو جای دوری نریزی بازم خودت میدونی
هعمینم که میگی رایگان کرده 200دلار باید شارژ کنی یعنی ایبی بروکره این ادم چون تو جیبش میره اسما رایگانه
ما بدبین نیستیم دوست گلم شما زیادی ساده ای که پشت پرده خبر نداری در هر صورت موفق باشی

میدونم که ممکنه پشت پرده خیلی اتفاق ها بیوفته ولی دوره اش اول کار 120 دلار بود که تو این یکی دوسال بخاطر گرونی هی ارزون ترش کرد و الان دوره اش را اورده رو 60 دلار که خب خیلی هوا بچه ها رو گرفته با بروکری ام که حرف زده قرار بنوس بخور به پول بچه ها و با شصت دلار حدودا 150 دلار براشون شارژ بشه که به جا اینکه پول دوره بدن ارین با همون پول بشینن کار کنند و بلکه در امدی هم داشته باشه الان 44 هزار دلار برداشت اخرش بوده که رکورد زورا را شکسته و رفیق صمیمیش ام کچویی پارسال هشتاد هزار دلار از sgb برداشت زد که اون هم دوره میذاره ولی رایگان نیست اون هم پول میگیره بالاخره داره وقت میذاره…اگر کسی داره میره تو بروکری که ارین داره معرفی میکنه مگه با شصت دلار چقدر سود میوفته براش؟طرف باید هشتصد لات ترید بزنه که بتونه یک سودی برسونه به ارین…این چند سال به نظرم هوا بچه ها و تریدر ها رو خیلی داشته و نهایتا اگر هم دوره اش به درد نخوره پولمو از بروکر خارج میکنم دوباره و اتفاق خاصی ام نمیوفته

اره باز این بهتره 200تا شارژ کنی نهایت بکارت نیومد خارج کن ولی نرو پول بده واسه دوره همون از طریق شارژ حساب دوره رو بگیر
و در مورد اینکه چقدر براش داره ایبی و این کارا سودش زیاده رفیق
اما در هر صورت اینجوری چیزیم از دست نمیدی خیلی
من بخاطر وقت زمانت گفتم همین موفق باشی

دوره شا خریدی شما چند ساعت بود چطوری بود؟

در مورد سم سایدن ساعد پناه هم حقیقت یکی دوستانم رفتهبود دورش میگفت خیلی جالب نیست حالا نمیدونم ولی نتیجه خیلی معمولی داشت براش گفتم اینم بهت بگم اگر خواستی شرکت کنی
بجاش میتونی الفونسو انصاری رو ببینی رایگانم هست

دوره کیو میگید؟
برات پیام شخصی فغرستادم چک کن