درود دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک اینه که دوستانی که با این سبک کار میکنند تو این تاپیک به تبادل اطلاعات و سوال و ارسال تحلیل بپردازند.
امیدوارم در کنار هم پیشرفت کنیم و از دانش دوستان حرفه ای و باتجربه استفاده کنیم.
درود دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک اینه که دوستانی که با این سبک کار میکنند تو این تاپیک به تبادل اطلاعات و سوال و ارسال تحلیل بپردازند.
امیدوارم در کنار هم پیشرفت کنیم و از دانش دوستان حرفه ای و باتجربه استفاده کنیم.
سلااام بالاخره ict
از پلنت بگو
بجز اردربلاک دنبال چیز دیگه ای هم مگه میشه گذشت؟
چی میگی مرد مومن
اوردر بلاک؟
OB
FVG
IFVG
FVA
OF
EQH / EQL
PDH / PDL
CHOCH
BOS
BSL / SSL
SH / SL
LQ SWEEP / LQ RUN
STOP HUNT
و سه فاز حرکتی ict به نام : AMD
بسه یا بازم بگم از ict?!
این سبک سبکی نیست که صرفا با اوردر بلاک یا fvg و غیره ترید کرد.سبک مکانیکی هم نیست.خیلی موارد هستند که باید در نظر گرفته شوند.شما سبک تون چیه؟
پلن ثابتی ندارم بسته به شرایط مارکت پیش میرم.بعضی مواقع ششن لندن ترید میکنم بعضی مواقع نیویورک اگر وقت کنم هر دو.اواخر بیشتر روی جفت ارزها ترید میکردم.اسکلپ کار میکنم
در شاخص های نزدک و اس پی 500 استفاده ازین سبک توصیه میشود برای داوحونز بد نیست ولی nds اضافه شود از بعضی تیپس هاش در طلا و جفت ارز میشه خیلی خوب استفاده کرد.
آی سی تی منطق بازاره توی سبک آی سی تی داریم با منطق بازار کار میکنیم و خیلی دید وسیعتری از چند تا اردر بلاک و اینا داره نمونه تریدش رو همین الان تریدم رو طلا رو میذارم روی تایم یک دقیقه
می تونی ict نام اور و مایکل و moon باهم ترکیب کنی
و از بهینه ی انها استفاده کنید اگه هم می خواهید بیشتر گپ بزنیم تو الو کام کنفرانس بزاریم
ترتیب دیدن دوره های مایکل به چه صورته؟
اگه نام اور دیدی میتونی از 2022 شروع کنی
فقط خود مایکل چطور
زمان بره ی 3 سال میکشه دیدم میگم
دوستان هرکی میخواست ی گپ داریم تو الو کام میتونیم تریدر ها اونجا جوین شن باهم حرف بزینیم هر کی خواست بگه لینکشو بفرستم
وقتی خود مایکل هست چرا باید کسی بره سراغ امثال نام آور و بقیه پکیج فروشها؟
خود مایکل هست اگر طول هم بکشه قطعا ارزش وقت گذاشتن داره
من هم مایکل دیدم هم نام اور
نام اور برای مبتدی خیلی خوب بود ولی من چون مایکل دیده بودم اسان تر بود
قدم اول: دوره WENT (ونت)
قدم دوم: دوره Sniper Scout (اسکات اسنایپر)
قدم سوم: دوره Precision Trading Concepts
قدم چهارم: دوره Market Maker Primer
قدم پنجم: دوره OTE Recognition
قدم ششم: دوره Mastering High Probability Scalp قدم هفتم: دوره Mentorship 2016
قدم هشتم: دوره Charter 2019
قدم نهم: دوره Charter 2020
قدم دهم: دوره Market Maker Series 2021
قدم یازدهم: دوره Mentorship 2021
قدم دوازدهم: دوره Mentorship 2022
البته دوره های دیگه ای هم داره ولی دیدن و مسلط شدن به این دوره ها خودش کلی زمان میبره
دوست داری بیا ی گپی بزنیم تو الو کام
دمت گرم. البته من قبلا یه بار دوره های پیشنیاز و خود منتوریشیپ 2016 رو دیده بودم. بنظرم 2016 کل مطالب پیشنیاز رو پوشش میداد و واقعا خیلی نیاز نیست شخص وقت بذاره کل پیشنیازا ببینه چون 2016 همشو پوشش میده حتی به بیان بهتر البته بنظر من