عرض ادب…فردی رو که فکر میکنی درست تر داره میگ رو به حرفش گوش بده یا از اجماع نظر کسایی که حرفه ای هستن و سابقه طولانی دارن استفاده کن…اینجا به نظرم هر کس چیزی که خودش بلده رو ارائه میده، شاید برا خودش کار کنه، اما مشخص نیست برا شما هم جواب بده یا خیر…
اما من یک اصل رو توضیح میدم، شما با سبکی که یاد گرفتی، این رو روش پیاده کن…
فقط و فقط یک روش ورود از سبک رو در بیار….مثلا برخورد ۳ کانال…برخورد ۴ هم حتی نه! انقد تخصصی روش تست کن که اسمت بشه مثلا ، تریدر برخورد ۳…
اسپایک ها ، کانال های باریک ، تریدینگ رنج ها و حالت های نامشخص چارت رو فیلتر میکنی، صرفا روی کانال های عریض ، اون هم فقط برخورد سوم رو تست کن…
برا هر قسمت باید فیلتر داشته باشی تا ثبات بدی به روش…
نمیدونم والا…تا حالا سمت این چیزا نرفتم…ذهنت ، تلنباری از اطلاعات شدع مشخصه …باید شروع کنی به الک کردن…زمان هدر نده…سبکی که دوستش داری ، یکی از وروداشو فوروارد تست کن…اونم ۵۰۰ تا…بعد دیگ اصن نمیتونی به سبک دیگ ای فکر کنی!
سلام امیدوارم حالت خوب خوب باشه . من کاملا درک میکنم چی میکشی و چقدر داری اذیت میشی .
از من برادر بزرگترت نصیحت . اگر میخوای موفق باشی داداش .یدونه نماد بیشتر کار نکن. یدونه نماد بیشتر انتخاب نکن . و دوم که از همش مهمتره وقتی لبتاپتو باز کردی ببین کجای بازار هستی .دقت کن دوباره میگم . ببین کجای بازار هستی. ،(در اسپایکی. در کانالی . یا در تریدیگ رنجی) وقتی فهمیدی یک یا نهایتا دو تایم فریم برای خودت در نظر بگیر. و هر چی بلدی روش انجام بده اونموقع معجزه رو میفهمی با قول میدم . پر سود باشی
یکی کار های درست و غلط مسیر تریدر شدن اینه که هی ازین شاخه به اون شاخه بپری و سبک هارو هی عوض کنی.
و اینکه برمیگرده به طرز فکرت خودت که کدوم لبه تیغ رو بخوای استفاده کنی.
من مشکل شمارو داشتم تا اینکه کفری شدم و نشستم همه سبکهایی بلد بودم و آوردم روی کاغذ و دیدم که شباهت های زیادی دارن فقط شکل و قیافه شون عوض شده الان هم استراتژی که دارم دقیقا وقتیه که این دوستان استاپ میخورن تو موقعیت های مختلف و وقت اجرای معاملات من میرسه
حالا شما میتونی بگی من میخوام از تموم چیزی که بلدم یه سبک شخصی بسازم یا با این سبک های شناخته شده جلو برم(که ریت هاشون پایینه)
یه نکته دیگه آموزش ها جوری ساخته شدن که بهت میگن چکار کنی اما اون چیزی که باید بگن رو نمیگن.
بک تست و مهم تر بعد از اون ظاهرا فروارد تست نگرفتی با فرض اینکه استراتژیت رو نوشتی و پلن معاملاتیتم تا حدی مشخصه که بخشیشم بعد این دوتا اوکی میشه و بعد اینا و تایید گرفتن از برایند کار و در اومدن ریسک به ریوارد و وین ریت و لوزینگ استریک و … اگه اوکی بود میری تو حساب ریل
وقتی همه چی رو بلدی و از بقیه کمک میخوای یعنی هیچ تلاشی برای بکتست های پی در پی موضوعاتی که یاد گرفتی نکردی.
یعنی فقط ویدعو دیدی و نکته برداری کردی و رد شدی بدون تست کردن
تموم چیزایی که بلدی رو دونه دونه اول بک تست بگیر
هرکدوم نتیجه بهتری داشت رو سوا کن
یا باهم ترکیب کن یا بهترینش رو انتخاب و شخصی سازی کن
منظور از شخصی سازی یعنی در بک تست ها دنبال نکاتی باش که وین ریت اون پیدی رو بالا میبره.
برای مثال SSL BSL RUN / SWEEP رو انتخاب کردی. بگرد تو بکتست ها ببین قبل ران یا سوییپ شدن چه اتفاقایی افتاده
استاپ هانت استراتژیت قراره چجوری باشه و چجوری باید ازش فرار کنی. بگرد ببین برای مثال بعد از بریکر باید منتظر چی باشی. اگر چه اتفاقاتی در اون منطقه بیفته احتمال ران یا احتمال سوییپ بیشتره
کدوم تایم فریم قراره ستاپ معتبر تری بهت بده. بعضی ستاپ ها 1/5 مین هستن بعضیا 15 به بالا و فقط برای تایید میان تایم پایین
همین امشب استراتژی خودت رو انتخاب کن و تا فردا استراحت و به حرفام فکر کن.
از فردا برو سمت بهینه و شخصی سازی استراتژیت و بگرد دنبال نکته هایی داخل استراتژیت که کسی بهت نمیگه.
اینا مثال بود امیدوارم کمکت کنه.