مشکل من در ترید (وقتی چارت لایو می‌بینم نمی‌دانم از کجا شروع کنم)

ببینید شما باید کندل به کندل و ترجیحا از تایم روزانه به چهار ساعته ترید کنید تا هم وین ریت منسوخ بشه هم حساب رشد کنه البته این چیزی که میگم باید تست کنید چون تریدر کریپتو هستم ولی روی داو جونز و یک سری جفت ارز ها که سایز کندل ها بزرگ هست میشه این کار را کرد و liquidity seeps هم در تایم روزانه اتفاق افتاد بنا بر شرایط پوزیشن بگیرید این خط آخر را نباید میگفتم ولی گفتم برو چارت زیکش با هر کوین دیگری را در تایم روزانه باز کن و این کار را انجام بده

عرض ادب…فردی رو که فکر میکنی درست تر داره میگ رو به حرفش گوش بده یا از اجماع نظر کسایی که حرفه ای هستن و سابقه طولانی دارن استفاده کن…اینجا به نظرم هر کس چیزی که خودش بلده رو ارائه میده، شاید برا خودش کار کنه، اما مشخص نیست برا شما هم جواب بده یا خیر…

اما من یک اصل رو توضیح میدم، شما با سبکی که یاد گرفتی، این رو روش پیاده کن…

فقط و فقط یک روش ورود از سبک رو در بیار….مثلا برخورد ۳ کانال…برخورد ۴ هم حتی نه! انقد تخصصی روش تست کن که اسمت بشه مثلا ، تریدر برخورد ۳…

اسپایک ها ، کانال های باریک ، تریدینگ رنج ها و حالت های نامشخص چارت رو فیلتر میکنی، صرفا روی کانال های عریض ، اون هم فقط برخورد سوم رو تست کن…

برا هر قسمت باید فیلتر داشته باشی تا ثبات بدی به روش…

در ۵۰۰ فوروارد تست سودده باشی به نظرم اوکیه….

امیدوارم موفق باشی

2 لایک کرده

خیلی مخلصیم

بله قبلا در این حد که QM خوب ببینم و روی چارت پیدا کنم بود ولی انقد دورهای مختلف دیدم که اصن دیگه چشمم نمیبینه

یا هر استادی یه چیزی میگفت و دیگه نشد اونجوری که خودم پیدا میکردم بشه

الان اوندم ict و اینجا باید یه استراتژی از ict پیدا کنم برا خودم

کدومش به qm نزدیکتره ؟

عزیز چند نکته تا آخر برو

طرف راست چارت مهمتر از چپه هیچ وقت به عقبا زیاد دقت نکن به واکنش های جدید نگاه کن

مولتی تایم فریم باش (خیلییی مهمه)

روی 4h بیشتر کار کن و نواحی مهم رو بیشتر از اونجا بگیر.

هیچ وقت بنظر بنده دنبال چارت 1m نباش

استراتژی رو که داری توی دفتر وارد کن و برای خودت قوانین وضع کن و قبل از باز کردن چارت و لود شدنش یکبار مرور کن (خیلی کمک کننده است)

بازم در خدمتم

2 لایک کرده

سلام ممنون از پاسخ دادنتون

مشکل منم اینه نمیدونم باید دنبال چی بگردم سمت راست

کندل دیگه آقا

قسمت های پولبکی قسمت های که چندین بار وارد واکنش شدن

1 لایک کرده

نمیدونم والا…تا حالا سمت این چیزا نرفتم…ذهنت ، تلنباری از اطلاعات شدع مشخصه …باید شروع کنی به الک کردن…زمان هدر نده…سبکی که دوستش داری ، یکی از وروداشو فوروارد تست کن…اونم ۵۰۰ تا…بعد دیگ اصن نمیتونی به سبک دیگ ای فکر کنی!

فقط بر اساس نقدینگی ها تمرین کن راز مخفی که هیچ استاد و دوره ای نمیگه همینه

3 لایک کرده

سلام امیدوارم حالت خوب خوب باشه . من کاملا درک میکنم چی میکشی و چقدر داری اذیت میشی .

از من برادر بزرگترت نصیحت . اگر میخوای موفق باشی داداش .یدونه نماد بیشتر کار نکن. یدونه نماد بیشتر انتخاب نکن . و دوم که از همش مهمتره وقتی لبتاپتو باز کردی ببین کجای بازار هستی .دقت کن دوباره میگم . ببین کجای بازار هستی. ،(در اسپایکی. در کانالی . یا در تریدیگ رنجی) وقتی فهمیدی یک یا نهایتا دو تایم فریم برای خودت در نظر بگیر. و هر چی بلدی روش انجام بده اونموقع معجزه رو میفهمی با قول میدم . پر سود باشی

درود دوست عزیز

یکی کار های درست و غلط مسیر تریدر شدن اینه که هی ازین شاخه به اون شاخه بپری و سبک هارو هی عوض کنی.

و اینکه برمیگرده به طرز فکرت خودت که کدوم لبه تیغ رو بخوای استفاده کنی.

من مشکل شمارو داشتم تا اینکه کفری شدم و نشستم همه سبکهایی بلد بودم و آوردم روی کاغذ و دیدم که شباهت های زیادی دارن فقط شکل و قیافه شون عوض شده الان هم استراتژی که دارم دقیقا وقتیه که این دوستان استاپ میخورن تو موقعیت های مختلف و وقت اجرای معاملات من میرسه

حالا شما میتونی بگی من می‌خوام از تموم چیزی که بلدم یه سبک شخصی بسازم یا با این سبک های شناخته شده جلو برم(که ریت هاشون پایینه)

یه نکته دیگه آموزش ها جوری ساخته شدن که بهت میگن چکار کنی اما اون چیزی که باید بگن رو نمیگن.

خلاصه که باید خارج از چارچوب فکر کنی

Think out of the box

بک تست و مهم تر بعد از اون ظاهرا فروارد تست نگرفتی با فرض اینکه استراتژیت رو نوشتی و پلن معاملاتیتم تا حدی مشخصه که بخشیشم بعد این دوتا اوکی میشه و بعد اینا و تایید گرفتن از برایند کار و در اومدن ریسک به ریوارد و وین ریت و لوزینگ استریک و … اگه اوکی بود میری تو حساب ریل

میشه یکم بازش کن مطلبی که گفتین رو؟

دقیقا منم چون آموزشای زیاد دیدم فهمیدم همه یچیو میگن فقط اسماشون فرق میکنه همین

اموزشها هم دقیقا اون نقطه شروع رو نمیگن فقط میگن این فلان چیزه و اینجوری میشه

بعدش روی گذشته بازار بک تست میگیرن آدم مسگه وااای ببین چیکار کرده ولی در صورتی که باز متوجه نشدی

یو توضیح مختصر میتونین بدین راجبش :man_facepalming:t2:

ببینید این یک نمونه پولبک قوی هست که میتونیم در آینده بهش واکنش داشته باشیم (باید دنبال پولبک هایی باشیم که از یک قدرت بزرگ بدست اومده باشه)

یا تصویر پایین ،قسمت هایی رو که چندین بار برخورد به ناحیه داشتن رو مشخص کردم

من معمولا ناحیه نمی‌کشم چون بهم عدد مشخص نمی‌ده ولی قبل و بعدش رو بررسی میکنم برای همین مولتی تایم فریم کار میکنم و میگم مولتی تایم فریم‌ مهمه

2 لایک کرده

وقتی همه چی رو بلدی و از بقیه کمک میخوای یعنی هیچ تلاشی برای بکتست های پی در پی موضوعاتی که یاد گرفتی نکردی.
یعنی فقط ویدعو دیدی و نکته برداری کردی و رد شدی بدون تست کردن
تموم چیزایی که بلدی رو دونه دونه اول بک تست بگیر
هرکدوم نتیجه بهتری داشت رو سوا کن
یا باهم ترکیب کن یا بهترینش رو انتخاب و شخصی سازی کن
منظور از شخصی سازی یعنی در بک تست ها دنبال نکاتی باش که وین ریت اون پیدی رو بالا میبره.
برای مثال SSL BSL RUN / SWEEP رو انتخاب کردی. بگرد تو بکتست ها ببین قبل ران یا سوییپ شدن چه اتفاقایی افتاده
استاپ هانت استراتژیت قراره چجوری باشه و چجوری باید ازش فرار کنی. بگرد ببین برای مثال بعد از بریکر باید منتظر چی باشی. اگر چه اتفاقاتی در اون منطقه بیفته احتمال ران یا احتمال سوییپ بیشتره
کدوم تایم فریم قراره ستاپ معتبر تری بهت بده. بعضی ستاپ ها 1/5 مین هستن بعضیا 15 به بالا و فقط برای تایید میان تایم پایین
همین امشب استراتژی خودت رو انتخاب کن و تا فردا استراحت و به حرفام فکر کن.
از فردا برو سمت بهینه و شخصی سازی استراتژیت و بگرد دنبال نکته هایی داخل استراتژیت که کسی بهت نمیگه.
اینا مثال بود امیدوارم کمکت کنه.

1 لایک کرده

یه مدت حداقل یک ماه کلا استراحت کن و دور باش از ترید و دوباره برگرد، استراحت بده

2 لایک کرده

ممنونم از راهنماییتون

دقیقا ولی متاسفانه همش فک میکنم یه چیزی کمه یه کلید نهایی رو ندارم

دقیقا درسته حرفتون ویدیوها رو دیدم

مثلا ۴ تا بکتست گرفتم

بیشتر دلم میخواست وقتی وارد چارت میشم ستاپ تکرار شونده داشته باشم و تشکیل بشه

1 لایک کرده

متن رو کامل بخون و دقت کن راهکار دادم بهت

سلام وقتتون بخیر باشه

من می‌خوام یه مانیتور بگیرم واسه همین ترید این داستانا .27 اینچ باشه بهتره درسته ؟

1 لایک کرده