سلام و درود به معامله گران عزیز
پیشنهاد میدین تریدو چطور یاد بگیرم؟ قبل از اینکه بیام تو فوروم اینجا این ذهنیتو داشتم که “برم پرایس اکشن پورصمدی رو ببینم، ایچیموکو هم ببینم، تمرینشون کنم یادشون بگیرم و تمام یاد گرفتم“
الان اینجا میبنم میگن
نههههه من چندساله تو تریدم به درآمد نرسیدم
بعضیا استراتژی ساختن چسبیدن به اینکه نههههههه به کسی نمیگم
با عرض ادب
هر شخصی(که لقب استاد داره)سبک معاملاتیش با بقیه فرق میکنه
برای شروع و اینکه سردرگم نشید یک سبک تحلیل و ترید رو از پایه شروع کنید
از تحلیل پایه شروع کنید و وارد مباحث تخصصی بشید
اگر قصد یادگیری روش ترید پورصمدی رو دارین از دوره های البروکس که با زیرنویس هست شروع کنید،رفتار قیمت رو درک کنید
در آخر پورصمدی ۳استراتژی رایگان برپایه اسپایک داره
درک کنید اسپایک در چه زمانی و کجای مارکت آغاز میشه
و بعد شروع به بک و فوروارد تست کنید
برو در سایت فراچارت بزن دوره ICT شروع کن ببین بعدش بایدرمطالبی که یاد گرفتی را در مارکت اجرا کنی حالا در اکانت دمو یا اصلا تریدینگ ویو (البته من اموزش هاش رو در کانال یوتوب خود مایکل مبدع سبک ICT دیدم ولی الان بدلیل قطع اینترنت تو فراچارت میتونی افرادی که تدریس میکنن دوره مایکل رو پیدا کنی). با همون مطالب یه ستاپ شخصی برا خودت میسازی اونی که با ذهنیتت سازگاره و میری سراغ بکتست گرفتنش . بکتست رو با نرم افزار بکتست باید بگیری یکیش soft4fx هست بعد باید طبق دیتاهایی که از اون بکتست ها بدست میاری ستاپ یا ستاپ هایی که داشتی رو بهینه کنی . این مسیری که گفتم ۳ سال طول میکشه تازه اگه با مفاهیم ICT حال کنی و بخوای همینو انتخاب کنی . در غیر این صورت ۵ سال ازت وقت میبره چون شاید هم به سبک های دیگه سر زدی ببینی اونا چی برای ارائه دارن . این مسیری بود که من رفتم حداقل .
به عنوان ساده ترین راه برای سود دهی نظر من که اومدی تو این راه قبلش اینکه وقتتو برای چیزای دیگه بزاری سمت ترید نیای عالیه
ولی اگه خیلی پا فشاری داری رو این زمینه
هرچی استراتژی ساده تر بهتر
جای این ای سی تی اینچیزا برو دنبال کار با اندیکاتور ترندلاین
با همون کار کن
تایم فریم نهایتا ۵ دیقه اگه میتونی صبر کنی حتی ۱۵ دیگه واقعا عالیه بیشتر از اون نویز داره حتی
تایم ۱ دیقه برای ورودت باشه
خوب نتیجه میبینی چنتا چیز میزم باهاش ترکیب کن و همون رو ادامه بده و دست نزن میبینی درطول بلند مدت کارت راحت پیش میره
نه نیاز به عصاب خوردی داری نه عجله نه استرس و هرچی تحلیلتم زیاد زمان نمیبره و حتی نقطه ورود و اینکه بگم نویز هم داره تایم فریم!!!
و همچنین ریسک خیلی خیلی پایین کن برای تو ۱۰۰ دلار سرمایه عالیه و جفت ارز انتخاب کن با اسپرد و کمیسیون کم و با حجم ورودی ۱ درصد همون ۱ دلار دیدی خیلی خوب پیش میره بعد ۶ یا ۸ ماه میتونی ۱ دلار رو بکنی ۵ دلار و چیزای دیگه
با سلام
اول از همه باید مبانی اولیه رو یاد بگیری باید با تمرکز در اصول اولیه جلو برید یه سبک اولیه ساده مثل شناخطن خطوت استاتیک و داینامیک یاد بگیر بعد ببین میخوای تو کودوم مارکت فعالیت کنی البطه اگه اصول اولیه وسبک خودتو پیداکنی هیچ مارکتی فرق نمیکنه من به شخصه کریپتو کارانسی کار میکنم ولی فعلا تو بخص بورس داخلی تو ایتی اف های طلا فعالم اگه میخوای تریدر باشی ذهنتو درگیر عقاید افراد دوربرت که شناختی از بازارهای ماالی ندارن نکن یه پیشنهاد دارم میتونم ایدی استاد خودم رو بهتون بدم سبک ایچی موکورو اصولی یاد بگیری
mehdibourse.fx بعد این که نت ها برگشتن تو اینسا بهش پیغام بده بامعرفت تر از این ندیم میتونم زمانی که نت وصل شد معرفتون هم باشم دضمن یه دوره مودیریت سرمایه هم باید بری با تشکر
ترید مثل رانندگیه . 10 درصد آموزشه 90 درصد تجربه .
در مورد استراتژی ها هم یکیو بچسب تا پولو ازش نکشیدی بیرون ول نکن (البته لج نکن ، بفهمش) وگرنه انگار یه ماه پشت سواری نشستی یه ماه پشت موتور اخرم هیچ کدومو یاد نگرفتی.
اینم بگم که ترید ماشین چاپ پول نیست ! فکر نکن یه استراتژی ماورایی هست و فردا مثل اندروتیت و دن بیلزریان زندگی میکنی.
با سلام
سایت فرا چارت خوبه ولی اوایل من هر چی دوره نگاه میکردم میدیدم کامل نیست تا ان که تو دورها شرکت کردم فرا چارت چون رایگانه زیاد اساسی یاد نمیدن یعنی فیلم کامل جلسات اپلود نمیشه
من خودم کلی دوره رایگان اوایل کارم از فرا چارت برداشتم
اما برای استارت خوب بودن بعد از 3سال از 1397تا 1400 که تازه خودمو پیدا کردم میتونم بگم 1400به این ور استا د که دلسوز باشهوهمواره ساپرت کنه رو پیدا کردم اینو فهمیدم چیزی رایگان فقط در طله موش پیدا میشه اگه از تجربه استادی کسی میخوای استفاده کنی باید هزینه کرد البطه هکسی لیاقت واژه استاد رو نداره
سلام علی جان بله من خودم هم از سایت فراچارت تا به الان استفاده نکردم و دوره های مایکل رو از یوتوبش دیدم منتهی به قول خودت دو راه هست یا اموزش های رایگان ببینی که بعدش باید کلی وقت بزاری و بهینه و کامل کنی دانسته هات رو یا باید هزینه ی استاد کنی که تازه استاد دلسوز و کاربلدی باشه .
اگه ادم خلاقی هستی بشین پای چارت تجربه کسب کن، من یه مدت هیچ آموزشی ندیدم، بازارو تو گذشته نگاه میکردم، دیدم هرجا بازار یه سقف یا کفی رو میزنه بعدش اصلاح میده یا ریورس میشه
پیش خودم گفتم اکی، ما یه مقاومت و حمایتی داریم، که این سطوح قابلیت کشسانی دارن، وقتی قیمت به سقف (مقاومت) میرسه، سقف رو رد میکنه و وقتی که رد کرد داره کش میاد، زمانی که کش ول بشه مارکت ریورس میشه
بعدش دیدم همین رو دارن آموزش میدن و چند تا اسم مختلف هم روش گذاشتن، درصورتی که هرکی به گذشته چارت نگاه کنه چیزای خیلی واضحی رو میتونه ببینه و بفهمه، اما باید خلاقیت و ایده داشته باشی
اگه بنظرت خلاقیت کافی نداری، بشین سبک های مختلف رو نگاه کن، از هرکدوم اون چیزی که دوست داری رو وردار و استفاده کن.
به حرف هیچکس هم گوش نده، ستاپ ها و استراتژی های زیادی وجود داره، هرکس با یه مدلش حال میکنه بستگی به صبر و احساسات شخصیت داره که با چی حال کنی
فقط یه چیزی رو مد نظر داشته باش، سبکت باید چیزی باشه که دلیل حرکت های بازار رو بفهمی، اگه دیدی نمیفهمی مارکت چرا اونجا فلان کارو کرد یعنی سبکت اشتباهه
هیچ هانت یا اخباری وجود نداره که دلیل نداشته باشه، همه حرکات بازار دلیل دارن
موفق باشی