آموزش استراتژی عرضه و تقاضا کاستوم (بدون تله موش)

:warning: دیسکلیمر و سلب مسئولیت و این چیزا

این استراتژی صرفاً حاصل تجربه شخصی من در بازارهای مالی است و به هیچ عنوان به عنوان توصیه قطعی برای خرید یا فروش تلقی نشود و صرفا جنبه آموزشی دارد.

:red_triangle_pointed_down: نکاتی که باید بدونید:

1. بازارهای مالی ذاتاً پرریسک هستند. حتی بهترین استراتژی‌ها می‌تونن توی شرایط خاص متحمل ضرر بشن.

2. نتایج گذشته، تضمین‌کننده آینده نیستن. برای من کار کرده، ممکنه برای شما با شرایط حساب، روانشناسی و مدیریت ریسک متفاوت، نتیجه مشابهی نداشته باشه.

3. مسئولیت هر معامله کاملاً بر عهده خودتان است. لطفاً پیش از استفاده عملی از این روش، حتماً اونو بک‌تست و روی دمو فوروارد تست کنید.

4. مدیریت ریسک قانون اول و آخره. حتی اگر از این استراتژی پیروی می‌کنید، هرگز بیش از ۰.۵٪ تا ۱٪ سرمایه‌تان را در یک معامله به خطر نیندازید (میزان ذکر شده توی استراتژی سبک شخصیمه).

5. هر گونه تصمیم نهایی برای ورود، خروج یا تغییر در استراتژی، صرفاً با خودتان است.

اگر نکته مبهمی توی استراتژی وجود داشت یا نیاز به توضیح بیشتری بود بپرسید. سیگنال و این چیزا هم زشته! :heart:

8 لایک کرده

میزان سختی اجرا: 6 از 10
این استراتژی درک متوسطی از پرایس اکشن و SMC میخواد.
وین‌ریت و ریسک به پاداش: برای من 56% — 1:4.67

بایوس روزانه

بررسی تک کندل هفته گذشته (بررسی اوردر فلو) در کنار استراکچر تایم‌فریم روزانه (فقط چاک و HH / LL).

عکس بالا تایم فریم هفتگی‌ست.

عکس بالا تایم فریم روزانه‌ست. (شاید بگید اون که High نیست! اونو من High میدونم چون هم قیمت اونجا ایستاده هم اوپن توی محدوده %50 کندلشه. ولی میتونید به High بعدی اعتماد کنید)

اوردرفلو (Order Flow): بررسی هفتگی برای آگاهی از اوردر فلو هفته ای که قراره داشته باشیم.

• اگه نامشخص بود (2 — indecision) میزان اطمینانمون به ستاپ ها متوسطه
  • اگه اوردرفلو صعودی یا نزولی مشخصی داشت (3 و 1 — Bullish / Bearish Flow) میزان اطمینانمون به ستاب های همون اوردرفلو بالاست.

نکته: زوری اوردر فلو نگیرید! چون نامشخصه و کاااملا واضح نیست معنیش اوردرفلو نامشخصه! احساس باهوشی نکنید بگید نهههه تقریبااااا این صعودیه! باید واضح باشه.

حالا میریم سراغ بایوس؛ استراکچر روزانه صعودی بود، دنبال ستاپ صعودی میگردیم. استراکچر روزانه نزولی بود دنبال ستاپ نزولی.

نکته: قیمت شروع کرد رینج زدن (Consolidation) هیچ تریدی نمی کنیم. هیچ تریدی!!!

6 لایک کرده

ستاپ: عرضه و تقاضا کاستوم شده!! (فقط برای جفت ارز های فارکس)

1. کندلی که قبل از حرکت قیمت indecisionـه یعنی بالا و پایینش شدو شدن و بدنه متوسطی داره
  2. بالا و پایین سری کندل هایی که قبل از حرکت قیمت consolidate کردن یعنی رنج زدن
  3. کندلی که حین حرکت قیمت یهو indecision میشه یعنی بالا و پایینش شدو شدن و بدنه متوسطی داره.

حالا قسمت کاستومش:

1. همه این کندل ها باید داخل یک دقیقه واضحاااااا Consolidation داشته باشن.
  2. همینجوری توی چارت هر موقع دنبال اینا نمیگردیم، فقط اونایی توی سشن مربوط به کشور اون جفت ارز تشکیل شدن یعنی: USDJPY میشه نیویورک / توکیو | EURUSD میشه لندن و نیویورک و…
  3. اون نواحی باید تازه باشن! ماکسیمم برای 5 روز گذشته.

نمونه محدوده ها

6 لایک کرده

نقطه ورود: 3 نوع نقطه ورود داریم.

1. محدوده OTE از ICT: قیمت قبل از عمیق شدن به محدوده عرضه / تقاضایی که مشخص کرده بودیم سریع برمیگرده، از اول حرکت تا آخر حرکت با فیبوناچی ( اعداد 0.791 / 0.705 ) مشخص میکنیم، زمانی قیمت وارد محدوده OTE شد، دنبال یه ریجکشن درست و حسابی میگردیم.
  1. لیکوییدی: قیمت وارد محدوده شده ممکنه خیلی عمیق هم وارد محدوده بشه (حتی ممکنه از محدوده بزنه بیرون اما مشکلی نیست تا زمانی کندلی Aggressive یا استراکچر پشت استراکچر نساخته باشه.) و Consolidation شکل میگیره! اگه Consolidation رو با کندل بزرگگگ (Aggression) شکوند ستاپ برای ورود شکل گرفته و منتظر میمونیم قیمت با خط بالا / پایینمون برخورد کنه و یک ریجکشن قابل قبول شکل بگیره .
  1. ساخت استراکچر: قیمت وارد محدوده شده ممکنه خیلی عمیق هم وارد محدوده بشه (حتی ممکنه از محدوده بزنه بیرون اما مشکلی نیست تا زمانی کندلی Aggressive یا استراکچر پشت استراکچر نساخته باشه.) و ChoCh و BOS برگشتی تشکیل میده، از خط ChoCh تا خط BOS رو مشخص میکنیم و منتظر میمونیم تا قیمت وارد محدوده بشه و ریجکشن قابل قبولی رو بهمون نشون بده.

استاپ: با فاصله چند پیپ از اولین بالا / پایین ترین نقطه استراکچری که بهتون ورود داده.

6 لایک کرده

نقطه خروج: هرنوع لیکوییدی! ولی خوباش اینان.

• لیکوییدی های سشن امروز
  • لیکوییدی های سشن های هفته
  • لیکوییدی بالا یا پایین کندل های مربوط به اخبار
  • EQL / EQH

امااااا، یادتونه توی بایوس گفتم میزان اطمینان به اوردر فلو…. اینجا به درد میخوره!

یعنی اگه اوردر فلو نزولی بود - استراکچر هم نزولی بود میتونین نقطه خروجتون رو دست مدیریت تریدتون بسپارید… وگرنه میتونید همین لیکوییدی هارو تی‌پی بذارید و خارج بشید.

4 لایک کرده

مدیریت ریسک:

من همیشه 0.5% میذارم. به نظرم روانم رو سالم‌تر نگه میداره. چون توی درادون ها ممکنه آدم دست به کارای خطرناک بزنه اگه روانش سالم نمونه!!!

مدیریت ترید:

1. 1:2 / 1:1.5 بریک ایون میکنیم (چجوری بفهمیم 1.5 یا 2؟ استراکچر 4ساعته / با بایوسمون یکی بود 2 اگه نبود 1.5)

ما توی بایوس هفتگیمون یه اگاهی به اوردر فلو داریم دیگـه پس:

1. 1:3 که رسید 75% پوزیشن رو خارج میشیم تموم (2.25R) ← سعی کنید همیشه سودتون رو امن کنید! ولی نه خیلی زود.
  2. اون 25% باقی مونده رو هولد کنید! یا میاد بریک ایون میزنه… یاااااا (بعضی وقتا یه روز دیگه هم نگه دارید اگه حتی فاندامنتال هم باهاتون همراهه) میتونم به جد بگم این نکته اصلی تمام 4.67R که ممکنه خیلی عجیب به نظر بیاد

اگرم اوردرفلو با بایوستون یکی نبود یا 3R کلشو خارج بشید یا بذارید رو لیکوییدی ها.

6 لایک کرده

شاید این استراتژی هیچوقت به درد شما نخوره اما ممکنه بتونین از هر تیکه ای استفاده کنید!

اگه سوالی داشتید میتونید با بنده در میون بذارید. :heart:

6 لایک کرده

دمت گرم داداش بخاطر وقتی ک گذاشتی و توضیحات کاملی ک گذاشتی

3 لایک کرده

مخلصم بلاخره اینم ممکنه گره ای باز کنه✅

3 لایک کرده

خب پس شما یک استراتژی مناسب ک ضررش هم کمه و بقیه چیزها عالیه لطف کنید ارائه بدید ممنون

ترو خدا با این دهن به دهن نشو ارزش تو بیشتر از این یاروئه! تروله! دنبال بحث کردنه کلا.

2 لایک کرده

نه چه دهن ب دهنی آخه، خب اونم تریدره و با سابقه و تجربه بالا، خوشحال میشیم یه ستاپ هم از ایشون یاد بگیریم چرا که نه، جدی میگم که یه ستاپ که خودشون خوب میدونن رو ارائه بدن

2 لایک کرده

:ok_hand: :ok_hand: :ok_hand: :ok_hand: موافقم خیلی

اینجا رو من نبودم د جریان نیستم و احتمالا قبل از ورود من به کامنیتوتی بوده
و اگر برخورد منطقی با شما نبوده و درست برخورد نکردن، حق با شما بوده حق داری و استراتژی شخصیته

و خودمم قبول دارم استراتژی شخصی نه این استراتژی هایی ک همه جا هست رو نباید زیاد ب کسی یاد بدی و اصلا نباید بگی، من خودم یه دونه از همین ها رو دارم آمارش رو هم دارم و بسیار ساده اااست ولی نمیگم بجاش میام استراتژی های عمومی ساده تر رو پیشنهاد میکنم که به منم نمیخاد پول بدید برید این رو انجام بدید ببینید یک ماه میتونید پایبند استراتژی باشید، این رو تونستید انجام بدید همین بهتون پول میده سود میده نمیخاد به من پول بدید، و منم بخام قیمتی بگم برای اون یکی ستاپ شخصیم قطعا زیر هزارتا نیست ولی نمیگم و نمیخام اون پول رو هم

اگر پست و تاپیکی دارین و یا در آینده گذاشته، حتما برای من بفرست که بدونم از شماست و دنبال کنم

عزیزجان من متولد سال ۶۶ هستم

یعنی شما قبل از ۶۶ در حوزه ترید فعال بودین و سودهای ۴برابری داشتین؟

2 لایک کرده

2 لایک کرده

اونی که میگه برای موفقیت در مارکت فارکس به سال‌های زیادی احتیاج هست حرف مفت میزنه

با اینکه در برابر ۱۰ و ۷ و ۵ سال فعالیت بقیه،۲سال کمه اما هیچ وقت بلوف بیخودی از سودهای فضایی خودم نزدم و روش فعالیت بقیه رو مسخره نکردم

برای به سود مداوم رسیدن در این بازار ۶ماه هم کافیه

البته اگر برای این بازار ساخته شده باشی ومسیر درست بری

توی این ۲سال اندک از نظر تویی که فقط از روز اول این کامیونیتی فقط لب و دهن بودی،اینو فهمیدم که سنگ بزرگ نشونه نزدن هست.تویی که میگی فلان روش و استراتژی سودده خاص دارم،هیچی نداری

برو ۴تا استیتمنت و کسب سود مثل پکیج فروش ها درست کن و بیار اینجا بزار تا دلت خوش شه

3 لایک کرده

دوستان قانون جدید اومده فقط در مورد تاپیک صحبت بکنید.

2 لایک کرده

مرسی محمدجان از اینکه زحمت و تلاش چند ساله‌ت رو به اشتراک گذاشتی

■■■■■■■ مرد💙

2 لایک کرده